Şimdi Ara

mainimi sup yapmaya karar verdim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tethark

quote:

Orijinalden alıntı: ASSHEN

Hocam post kasma amacıyla cevaplamayın şu konuları.Prolar support oynamaz diye bi kavram olabilir mi.LCS vb. büyük turnuvalarda support görüntü açısından kullanılıyor zaten.Support kalınca nidalee alan arkadaş sensin heralde.

Nidanın nesi varmış, heal atıyor, q'su ile karşı adcye farm yaptırmıyor, w ile warda gerek yok çok iyi bence, en azından Thresh gibi late gamede tam komboda 300-400 damage vurmuyor

Nidalede heal var demissin iyi guzel de sanki bir ise yariyor verdigi heal miktari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SoloQ support yaparsan tr de yanlislikla bir kill alsan adc phen afq.s yazip cikiyor. Duo bulursan rahatlikla cikarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün oynamaya başladım Alistar denemeden geçme w-q combosu tutarsın yada adamın yanına gidip q atıp w ile geri atarsın r aç kule altında dans et OP
  • muhammettuncer kullanıcısına yanıt
    Supporta damage gözüyle bakmayın hem 3 lvlde çoğu adcden daha fazla damage atan suplar var senin görevin earlyde adc nin rahat farm yapmasini ve cok kill almasini sağlamak yani anlicagin adc ye killeri pisirip vericeksin earlyde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSaffron -- 22 Ağustos 2014; 13:45:45 >
  • KS atynca üzül. Bir kere Leona ile yanly?lykla triple aldym. Tabi iyi ADC bulman gerekiyor önce.

• thresh leona çilingire kadar taşır. Bir de q ve flash ulti atmayı bilen bir morgana.
  • Tethark kullanıcısına yanıt
    adamı ciddiye alıp çirkefleşiyoruz bizde adam meğerse trollüyormuş
  • Hocam leona al keyfine bak

• TheSaffron kullanıcısına yanıt
    Bunlarin farkındayım ama lig belli.

• quote:

Duo bulursan Nami canavardır ama proların sup oynamayacağını biliyorsundur umarım, sup oyuna yeni başlayan farm yapmayı bilmeyen oyuncular için var olan, gerçek oyuna hazırlık rolü gibi bir şeydir

• quote:

Orijinalden alıntı: Aşilleus

quote:

Duo bulursan Nami canavardır ama proların sup oynamayacağını biliyorsundur umarım, sup oyuna yeni başlayan farm yapmayı bilmeyen oyuncular için var olan, gerçek oyuna hazırlık rolü gibi bir şeydir

Hocam allah aşkına okuyun ya bir yorumu görüpte celallenip cevap atmayın sıkıldım artık trollemekten, şimdi sana aksini kanıtla diyecem, sen bir kanıtlar sununcada ben yine low gibi konuşucam ama zevkli olmuyor artık

Şaka maka benim yorumda - rekoruna gidiyor

• quote:

quote:

quote:

Hocam allah aşkına okuyun ya bir yorumu görüpte celallenip cevap atmayın sıkıldım artık trollemekten, şimdi sana aksini kanıtla diyecem, sen bir kanıtlar sununcada ben yine low gibi konuşucam ama zevkli olmuyor artık

Şaka maka benim yorumda - rekoruna gidiyor

İşin yok mu oğlum senin yat uyu.

• quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.