Şimdi Ara

mainlenecek hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar ligim gümüş 3, gümüş 3te taşıyacak mainleyebileceğim herolar nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasuo
  • Biz nerden bilelim senin zevkini vs. Oynamayı en çok sevdiğin çar hangisiyse onu mainle.
  • yaşu zed riwen wayen treş lee şins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorozuya Gin-chan -- 5 Eylül 2016; 21:13:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

yaşu zed riwen wayen

leesin ve threshi unutmuşsun kanka
  • .Vox kullanıcısına yanıt
    Duzelttim qnq eyw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yasuo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyiki dalga geçmeyin dedik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Biz nerden bilelim senin zevkini vs. Oynamayı en çok sevdiğin çar hangisiyse onu mainle.

oynamayı çok sevdiğim çar yok ondan sordum zaten kardeşim var mı tavsiye edebileceğinz oynarken zevk alınan ve taşıyan diye şey ettim amma
  • Oynadığın role göre değişir. Unique, meta dışı şeyleri oynamayı seviyorsan adc corki, orman nunu, mid karthus (görmeyeli bayağı oldu cidden) orman skarner, top volibear gidebilirsin.
  • mid corki=teq
  • 800k

• Ekko veya Gangplank

• Jayce veya Karthus
  • sup sevmiyorsan ap karma ap zyra ap annie ap ori dene gidipte freelerde görüyolar jannaya annieye oriye adam statik ebedi mahvolmuş çıktı .... tek atar gidipte malların taktiğini yapma yasuo zed riven kata master boş iş anca free win free kill wp game
  • zaten yasuo oynayamıyorum zed hiç oynamadım, katayı beceremiyorum aralarından box box'ı izleyerek rivenı oynamaya çalışıyorum. düzgün de takım gelmiyor mesela veigar oynadım midde lux vardı karşımda ve adamı ezdim ancak topta kled feedlendi 24 6 gidiyordu adam öldüremiyoduk o yüzden dereceli girmeye korkuyorum

• Mf.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.