Şimdi Ara

Mainleyecek şampiyon lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anivia oynamayı bırakıyorum artık tamamen çöp haline geldi hero. Ulti değişikliği o kadar saçma ve o kadar gereksiz ki şampiyon alt üst oldu resmen. Hareketli hedeflere ulti + e yapma imkanın yok. Ultinin başlangıç alanı o kadar küçük ki en ufak bi harekette ulti alanından çıkabiliyor rakip. Lanede dürtme özelliği tamamen gitti hadi diyelim ultiyi değiştirdiniz ulti alanı genişledikçe daha fazla hasar veriyor falan filan da karşı takım gerizekalı değil ki ultinin içinde beklesin. Anivia bildiğin çöp + leş olmuş başka bişey demiyorum. Zaten lose streakteyim paso kaybediyorum en ufak bişeye tilt olmaya başladım valla sinirlerim tepemde iyice gerildim.

Edit : Yılanlı karı çok hoj olmuş onu mainlemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 11 Mayıs 2016; 8:52:33 >

• Fiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar anivia spamlayıp hâla ulti-e mi yapıyorsun yani qnq ? E- ulti yapıcaksın ki garanti olsun. Ha ben de beğenmedim geken değişikliği pek ama sup oynayıp q fulleyince biraz daha etkili oluyor gibi , stun süresi güzel artıyor

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Ulti e lafın gelişiydi yoksa anivia ile yapılabilecek herşeyi yapıyorum. Ama yinede çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor güzelim şampiyon ne hale geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Ulti e lafın gelişiydi yoksa anivia ile yapılabilecek herşeyi yapıyorum. Ama yinede çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor güzelim şampiyon ne hale geldi.

Cidden çok küçük açılıyor ultisi şuan , pbe'de kullanım menzilini arttırdılar ama bakalım nolucak ? . ben viktor'a sardım şu sıralar daha net "tek" atıyor artık güzel yapmışlar

• Azir, eğlenceli ve taşıyor.

• 0ENOMAUS kullanıcısına yanıt
    Aziri de düşünüyorum aslında. Eğlenceli olmasından ziyade tam kanser soloq şampiyonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.