Şimdi Ara

major 2018 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
12.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim map hesapta 9 da olacaktı. saat 10'a kadar sarkar gibi duruyor ohooo

Bir daha faceit'e hiçbir zaman major vermeyecekler. Bir çok teknik hata oldu , beceremediler bu işi
  • Arkadaş son 4 Majördür kutu namına bir şey alamıyoruz. Düşüren var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral1071

Arkadaş son 4 Majördür kutu namına bir şey alamıyoruz. Düşüren var mıdır acaba ?
    Yok çok şükür bu majorde bir şey düşmedi bana.

Bu maçlar niye bitmiyor yav
  • Korgeneral1071 kullanıcısına yanıt
    2014 den beri izliyorum bırakın düşmeyi daha düşer gibi bile olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral1071

Arkadaş son 4 Majördür kutu namına bir şey alamıyoruz. Düşüren var mıdır acaba ?
    Bugün mirage kasası düşürdüm.Bende aksine her majorde düşürüyorum ancak en ucuz kasaları.Bi kere bile cobble kasası vs düşmedi.En ucuzu neyse hep o düştü :)
  • Adamların yapacak bir şeyi yok maçlara baksana bitmiyor ondan sarkıyor.
  • cici
  • Güzel oynadılar, ellerinden geleni yaptılar.

• Son roundlarda saldılar resmen beleş pozisyonlar verdiler. Ama yine de ellerinden geleni yaptılar tebrik etmek lazım. Hardstyle hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluenzy -- 8 Eylül 2018; 1:57:18 >
  • Hardstayle reisin ellerine sağlık elinden geleni yaptı. Enginin vize olayı bizimkileri bir basamak geri götürdü. Sağlık olsun.

• SS mental olarak bayağı kötü durumda. Bu oyuncuların takım ile olan sorunları yüzünden mi yoksa başka şeyden mi belli değil. Konu sadece Engin'in olmaması değil bence. Sağlık olsun. Ana elemeler grubundan da düştüler, bir sonraki Major Kapalı EU elemelerinde mi olacaklar, yoksa Online elemelere kadar düştüler mi bilmiyorum.

Şimdiye kadar en zevkli maçlar bence Astralis - NiP, Gambit - TYLO maçlarıydı. TYLO - Optic maçı da uzun sürmüş fakat izleme fırsatım olmadı. :/

En iyi anlara gelecek olursak izlediğim kadarıyla. GTR'nin map turlayıp 1x2 clutch aldığı Astralis maçı, Tizian'ın Overpass'te ilk el Renegades'e yaptığı, IGL Lekro'nun 50 vurması falan. Güzel sahneler var, umarım devamı da gelir. Daha niko'yu, coldzera'yı, kolsuz STYKO ve Golden'i izleyeceğiz.. :))

Droplara gelirsek.. Önceki Major'da ve şimdilik bunda da birşey düşmedi. 3 yıldır takip ediyorum aktif olarak ve 2 Amerika Majorunda Cobblestone düşmüştü. 100-110 TL'ye okutmuştum kerataları zamanında. :) Artık olmaması biraz da olsa seyirciyi kaçırdı bence. Sağlık olsun, güzel bir restorasyon sonrası tekrar harita havuzuna dönecektir.

Son olarakta Organizasyon sahibi Faceit'e laf atayım biraz. Abi bu kadar mı kötü şekilde organizasyon yapılır. Avrupa'nın göbeğindesin, yıl olmuş 2018 ve fiberoptik sorunları mı yaşandı diye bahane üretiyorsun. Cidden yazık. Bu gözler Rumen PGL'nin sorunsuz Major yaptığını gördü. Cidden yazık oldu. Elinin altında FPL gibi şuanda Major'da yer alan/alacak olan oyuncuları çıkartan bir sistemin var, teknik konularda bu kadar başarısız olup adının çıkması kötü oldu. :/

• İlk defa maçları takip ediyorum. Twitche steam hesabımı bağladım drop için yapmam gereken başka bir şey var mı emin olmak için soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

İlk defa maçları takip ediyorum. Twitche steam hesabımı bağladım drop için yapmam gereken başka bir şey var mı emin olmak için soruyorum
    Maçları izlemen gerekiyor :)

• Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    Başka bir şey yok yani :) faceit sağolsun yayın kesilmiş gece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Drop alamadik henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Drop alamadik henüz
    cobble yok diye turnuvayı izleyen yok doğru dürüst :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

cobble yok diye turnuvayı izleyen yok doğru dürüst :D

Alıntıları Göster
    Eleague Major'de ne güzel Cobblestone kutusu düşürmüştük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Eleague Major'de ne güzel Cobblestone kutusu düşürmüştük

Alıntıları Göster
    6-7 major izlemiştirim 2 tane mirage 1 cobble düşürdüm başka cacık yok, bu turnuvada ise henüz fiske yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

6-7 major izlemiştirim 2 tane mirage 1 cobble düşürdüm başka cacık yok, bu turnuvada ise henüz fiske yok :D

Alıntıları Göster
    Bu turnuvada işler kötü
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.