Şimdi Ara

major 2018 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
12.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

şuan seçim yapılıyor yanlız ve 40 saatten fazla bir süreniz var

edit: güncel olarak puanımızı nasıl görebiliyoruz bütün turnuva seçim puanını kendim mi hesaplamalıyım ?

Alıntıları Göster
    Evet kapalıydı ve öyle yazıyordu. Açmışlar şuanda
  • Bu arada astralis’i 3-0 koymuşsun normal turu geçere koysaydın 3-0 yapsa bile puan alabilecektin bütün takımlara oynamayacaksan orayı boş bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada astralis’i 3-0 koymuşsun normal turu geçere koysaydın 3-0 yapsa bile puan alabilecektin bütün takımlara oynamayacaksan orayı boş bırak.

• 2. tura oynuyan arkadaşlar resim olarak atarlarsa ortak karar veririz
  • pazarda elenmemis olan bazi takimlarin sticker fiyati neden oyun icine göre daha uygun?
  • Elenen bazı takımların da 1.15-1.5 civarında satılıyor stickerları. Turnuva bittikten sonra bu fiyatları diğer takımların stickerları için de görebilir miyiz tecrübeli abiler. :)
  • Takımların yaptığı dereceye göre değişir. Örneğin şampiyon olmuş bir takımın çıkartmaları bilhassa yüksek kalır. Örneğin geçen yıl c9 çıkartmaları turnuva bittiği halde 3 lira bandında gitti. Holo olanları 40 lira civarındaydı.

Çok büyük bir fark yok düz çıkartmalar açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunum55

Elenen bazı takımların da 1.15-1.5 civarında satılıyor stickerları. Turnuva bittikten sonra bu fiyatları diğer takımların stickerları için de görebilir miyiz tecrübeli abiler. :)
    sticker alacaksanız son gün alın %75 ucuzluyor.
  • major 2018

3-0 'a en yakında takım Liquid. İlk maçlarından ötürü.
    0-3 adayım Winstrike.

C9 koymadım mevcut oyuncu değişiklikleri ile beraber istenileni veremeyceklerdir.
    G2 ve Fnatic için son dönem performansı iyi değil.
    Tyloo, Vega ve Compl bence kendilerinden bekleneni fazlasıyla verdiler daha fazla ilerleyeceklerini sanmıyorum.
    Big büyük taktik takımı. HR yerine konulabilir. Göndüm HR'den yana.

• Pazarda bazı stickerlar daha ucuz

• g2yi kucumsemeyin oda kesin çıkacaktır :)
  • Bende bu şekilde oynadım. Başka basacağım bir yer varmı unuttuğum. Diğer yarı final çeyrek finale sonramı basacağız geçen seneki gibi değil çünkü
    major 2018
  • https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1509451611 Buda benimki

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    0-3 yanıltabilir yerinde olsam vega veya complexity oynardım fanatic bence bu turnuvada iş yapcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliBey#ATATÜRK

0-3 yanıltabilir yerinde olsam vega veya complexity oynardım fanatic bence bu turnuvada iş yapcak
    fnatic 0-3
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    NaVi fanboyu değilsen birşey bilmiyorum :D

• major 2018

0-3 yada 3-0 oynamanın hiç bir mantığı yokmuş sanırım ön elemede oynadım fakat kazansan bile 1 puan alıyorsunuz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Eylül 2018; 20:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

0-3 yada 3-0 oynamanın hiç bir mantığı yokmuş sanırım ön elemede oynadım fakat kazansan bile 1 puan alıyorsunuz değil mi
    burada 3 puan alıyorsunuz doğru takım başı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemovic

NaVi fanboyu değilsen birşey bilmiyorum :D
    Evet ondan 3-0 da zaten
  • Hr>G2
    Liquid>Winstreak
    Big>FaZe
    Fnatic> Comp
    Mibr> Tyloo
    mouz> nip
    Astralis> Navi
    cloud9 > vega

Günün maçları için tahminlerim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.