Şimdi Ara

major 2018 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
12.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profesyonel sahneyi az çok takip eden birisi olarak play off tahmini yapayım(not:biliyorum grup maçları başladı play offlar için öntahmin)

NIP-complexity grupları geçecek gibi

BIG 2-0 yapacak gibi, iyi avantaj alır

Hard underdog olan winstrike fnatice karşı bir şey yapar mı bilemeyiz, turnuvada zaten underdoglar tahmin edilemiyor)

HR elenicek gibi, c9'u eleyemez sonuç 0-2

Favorim faze ile navi arası ot'lik maç bekliyor, kaybedenin ayağı hard kayar

mouz tier 100 takımı rahat yener tier 100'cük elenicek zaten

Liquid iyi oynasada yetersiz gelecek gibi

Not: Dediklerimin tersini yapın, oyun yüzünden onlarca param gitti tersini yapana para garanti GİBİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    1-2 tahmin dışı hepsi ters oldu

• MiBr yenilmiş diyenler, 0-3 olmazsa şaşırın. Adamların kimya sıfır 93 reyting 0 kimya ile hiç pas atamazsınız fifada mesela. Aynısı. Fer ve cold ingilizce infoları çok iyi veremiyor ve iş fallen'a kalıyor onun üstüne coldzera igl zaten.

• Yinede işi proflara bırakalım

• Liquid kazanmaz, Winstrike kaybetmez ise bu yıl altın işi yatar.

Verdiğim paraya acırım.

• Evet
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Çok süpriz oldu çoğu kişi yanıldı.

• -Nefer- kullanıcısına yanıt
    15-0'dan geri getirirler liquide karşı. Takım lanetli. Buna örnek sayısı bol. En basit örnek mlg columbus 2016 yarı finalleri, esl sezon bilmemkaç nip-liquid vs. vs.

• Güzel maçlar var bugün. Navi-Faze maçi izlenir.
  • Cobble yokmu bu turnuvada, kimse oynamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 13 Eylül 2018; 13:48:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izleyeyim dedim ilk başta 1080p ile rahat giderken arka odadan film sesleri gelince 144p'de bile donuyor. Winstrike ct avantajını kullanacak infernoda. Bence winstrike fnatici 16-13 yenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 13 Eylül 2018; 14:0:32 >
  • Fnatic 0-3 diyenlere yazık oldu

• parayla bette sanki faze naviyi yener demek para kazandırır gibi. En güvenilir site ise betway olacaktır eğer herhangi bir kişi oynayacaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Yinede işi proflara bırakalım
    LUL saldım bu işleri. Major 18'de 1 maç bile izlemedim daha.
  • HR maçı hakikaten güzel gidiyor. Son sn bomba kurmaktan vazgeçip adam vurmaya çalışmaları, bondik'in 18.eli kazandırması.
  • Kennys in özelliği ne anlamadım ben. Neredeyse her el gidip awp yi çekiyor bir şekilde.

• Birde Liquid ile compLexity eşleştirirsek operasyon tamamdır.
    Bir tane mirage, bir tane train düşürebildim.

major 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 13 Eylül 2018; 20:27:1 >
  • beyler bu takım stickerları olsun oyuncu imza stickerları olsun hoşuma giden bi 5 10 sticker var kiminin fiyatı düşmüş. Turnuvayı pek takip edemiyorum. daha da düşer mi şimdi alayım mı düşerse ne zaman düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta1994

beyler bu takım stickerları olsun oyuncu imza stickerları olsun hoşuma giden bi 5 10 sticker var kiminin fiyatı düşmüş. Turnuvayı pek takip edemiyorum. daha da düşer mi şimdi alayım mı düşerse ne zaman düşer?
    Turnuvanın sonunda falan büyük indirime giriyor, boston 18'de 0.95 tl idi yanılmıyorsam. Bu sefer kurdan ötürü o kadar düşmez gibi ama acelen yoksa bekle derim o indirimi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.