Şimdi Ara

Makedonya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,ilk defa yurtdışına çıkmayı düşünüyorum,Ocak ayında 2-3 günlüğüne Makedonya'ya gitme ihtimalim var,buraya gidenler varsa yardımcı olabilirler mi ? Ayriyetten bazı söylentiler hevesimi kaçırdı,Makedon polisi pasaport kontrollerinde baya sorun çıkarıyormuş,hatta bazı vatandaşlar ülkeye geri yollanıyormuş,ayriyetten ilk defa yurt dışına çıkacak olmam bu kontrollere negatif etki yaratır mı ? Teşekkür ederim

• Makedonya hakkında bildiğim Avrupa'nın en ucuz ülkesi olduğu benim de oraya yerleşme hayalim var inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsküp ü gezememiştim ama Ohrid e kesinlikle gitmelisin harika bi yer. Türk nüfusu cok fazla olamayanlar da Türkçe biliyo genelde. Gidiş-dönüş uçak bileti ve kalacağınız otel bilgilerini yanınızda götürün. sıkıntı olmaz.
  • Bazilari butun belgeler tam olunca bile gonderildigi icin korkmamak elde degil,birde ordan 2 gunlugune Sirbistan'a mi gecsem acaba diyorum ama bu seferde Uskup'te demesinler sen 4 gun sonra donuyosun fakat 2 gun hotelde rezervasyonun var diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ladadidej -- 31 Ekim 2015; 16:04:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gürcistan Vatandaşlığı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.