Şimdi Ara

Maketçilik (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.629
Cevap
35
Favori
73.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzelmiş, hayırlı satışlar. Takip edeceğiz.
  • kolay gelsin hocam. valla 10 numara kit almışın. benimde bir mercedes alıp yapasım var ama yaza olur ancak. takipteyim
  • What about your f-104 ?? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozel35 -- 14 Ocak 2014; 21:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozel35 kullanıcısına yanıt
    hala aynı durumda. bu aralar gerçekten çok yoğunum bu hafta bi bitsin çok rahatlayacağım kusura bakma sende meraklanıyosun ama biraz sabret
  • Sorun değil yaa. Zaten bu bir hobi meslek değil ..

• Teşekkürler yarın tinerle inceltip öyle denerim.
  • Tüm arkadaşlar fırçalarınız uzun süreli kullanımını sağlayacak bir yöntem öğrendim ve paylaşmak istedim:
    Fircalarinizi boyadan sonra incelticiniz ne ise (tiner-su) incelticinizle temizleyip sabunun üstünde kopurterek yikamak fircalarin ömrünü uzatiyormuş

• bu da bir yıl falan önce yapılmış olarak aldığım spitfire mk5:
     Maketçilik
     Maketçilik

Maketçilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraMürselliDeliHamdi -- 16 Ocak 2014; 16:02:05 >

• tutmayınküçükenişteyi kullanıcısına yanıt
    cok guzel olmus dostum eline saglık
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
    Yoksun uzun zamandır
    Üretime hız verdin galiba

• Ne kadar fikir değiştiren biriyim ben yaa
    Eurofighter isterken biranda f-14 ve f-15 doğdu icime
    Su an hobbytime sepetimde italeri f-14a , italeri f-15e ve hasegawa f4-u corsair var bu ucunu okullar kapaninca alicam somestir da birini bitiririm diğerini yarilarim bir dahaki harcligima kadar da 2 si bitmiş olur hepsinin boyalarini temin ederim bir ayda boyalar ugrastirir diğer ayda Eurofighter alirim bi tane kitide bir ara yaparim ve arkadaşlar beni kirmamak için soylemediginizi biliyorum ama ilk yaptigim 1:144
    f-14 harbinden cok iğrenç olmuş ama tecrube işte..
    Hocam tüm modellerin fotosunu alicaktiniz bekliyorum hâla @WolF-EyE

Asıl benim bir Boing maceram var evlere şenlik
    Yeğene verdim oyuncak diye o bile onamıyor

Anlatsana biraz...

Boyalar meğer inceltilitormuş

• Bir tane Airbus A-320 ve Thy dekali sipariş edecektim ama Dr'de ve Hobbytime'de kalmamış fakat dekal bulabildim. DR'deki uçaklar azalmış eskiden 10 sayfa vardı şimdi 3 sayfaya düşmüş. Alıp boyadıktan sonra thy dekalini yapıştırıcaktım ve orjinal decallerini yedek olarak saklıycaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 19 Ocak 2014; 22:20:33 >
  • Adoreoyuncak
    Türkiye revell ithalatcisi..

• Karnem takdirmiş
    Ve babamin özel isteği üzerine ingilizcemi 5 yaptim
    (Not: özel bir okul o yüzden İngilizce seviyesi yuksek)
    Babam bunlar için bana 100 tllik hediye alabileceğini söyledi ve hemen sepeti doldurdum f-14 f-15 var plastik levha 0.35mm ler var pist için 0.20mm Ler var
    Pilot merdiveni yapmak için vs.
    Washer aldim ilk defa
    Aklimda çok super fikirler var tatilde ucagin birini bitiririm herhalde iki 0.35ligi yanyana yapistiricam kare kare çizip çizgileri siyaha boyucam sari çizgiler cekicem iki ucagi yan yana koyucam merdivenler yapicam hatta diger harcligimi alinca hasegawanin ground crewini alicam çok super fikirler var aklimda söz veremem ama belki PVC borudan kontrol kulesi ve plastik çubuklardan radar anteni yapabilirim.

Dostum kusura bakma ya iş güç yoğunluktan hep kalıyor.. bir ara çekip yollayayım
    işlerden pek vakit kalmıyor dostum.. bu aralar f 4'ten başka makette yapmadım.. bir tane easy kit'e benzer bi uçak maketi aldım.. detaylarını boyadım.. toyz shop'larda satılıyor.. onun dışında pek bişey yok
  • Merhabalar.Bir sorum olacaktı,ahşap kullanarak sıfırdan maket yapan varmı aranızda? hangi malzemeleri kullanıyorsunuz ahşap modelleme için? nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.Örnek bir ahşap model:
     Maketçilik

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.