Şimdi Ara

Makina-Celal bayar mı Ktü mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İzmirde oturuyorum.Sizce hangisine gitmeliyim.Ktü makine iyi ise uzak olsada giderim.Fakat hangisi daha iyi bilmiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen.Teşekkürler

• KTÜ bir teknik üniversite olduğundan daha avantajlıdır mühendislikte. O yüzden KTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obi-1 Kenobi -- 30 Haziran 2014; 12:43:53 >
  • Yani değermi Trabzona gitmeye?
  • Duodenum D kullanıcısına yanıt
    Ben olsam girerdim. İşe alımlarda 1 tık üstte olursun bence Celal Bayar'a göre. Manisa İzmir'e yakın tamam eyvallah ama sonundaki kazancın bu 4 yıllık çektiğin zorluktan daha fazla olacak bence
  • Bunlara giden kimse yokmu?
    Dostum giden değil de sınava orda giren biri olarak Cbu muhendisligin hali içler acisi ya git kendin gör yakinsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gabrina

Dostum giden değil de sınava orda giren biri olarak Cbu muhendisligin hali içler acisi ya git kendin gör yakinsin

İçler acısı derken nasıl yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İmkanlari,ortamı,binası,siniflari çok çok yetersiz. Kampusü zaten yok kotu diyemiyorum git gör dediğim gibi kendin bak

• Ktu teknik uni fakat pek de teknik uni egitimi olmadigi soyleniyor.Izmir den Ktu icin Trabzona gimeye degmez

• Arkadaşlar benim merak ettiğim mezun olduğumda hangisiyle daha avantajlı olurum.Uzak olması çok önemli değil.
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene bende çok düşünmüştüm şimdi yardımcı olayım size :)
    izmirden trabzona gelince afallarsın bi defa. trabzon daha yeni büyükşehir oldu. yatırımlar daha yeni yapılıyor. şehir olarak idare edecek düzeyde. insanların huyuna gidersen sorun çıkmaz. ama insanların karşısına çıkıp belli konuları (futbol,siyaset) tartışmak zor.
    eğitim konusuna gelirsek de gayet iyi(kendi eşdeğerleri içinde). hocalar da iyi. teknik olmasının faydası da laboratuvarlar.
  • Trabzon zor Şehir, Trabzonlular ise Zor İnsanlardır (Ben de Trabzonluyum) . KTÜ İyi Üni dir. Kampüsü güzeldir. Hocaları iyidir. Birçok Mezun tanıyorum ve İşsiz olanını görmedim. Haaa... Mezun tanıdıklarım da Trabzonludur. Belki de piyasa zor İnsan olan Trabzonluyu tercih ediyordur. Bilemem....
  • Kesinlikle ktü

• Arkadaşa katılıyorum. Cbü mühendislik kampüsü bayağı kötü. terk edilmiş şehir gibi.
  • sıralamanız kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

sıralamanız kaç?

93k
  • Bu arada şunuda sorabilir miyim benim sıralama 93249 ktü geçen sene 92400 almış.Girebilirim demi :D

Boş yere konuşmayalım burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duodenum

Bu arada şunuda sorabilir miyim benim sıralama 93249 ktü geçen sene 92400 almış.Girebilirim demi :D

Boş yere konuşmayalım burda

bu forumda aşağı yukarı 5 6 kişi var rastladığım 70k civarı mezuna kalmazsam bende yazacağım 70k sıralamam yükselebilir belli olmaz ama gelir her sene düşüşte ktü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.