Şimdi Ara

Makina fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni fotoğrafa merak sarmış. Orta halli bir kişi için tavsiye istiyorum. Makina ve yanında wi-fi hazıza kartı almak isityorum. İkisini bir arada bulabileceğim bir yer varmıdır acaba. Siteleri geziniyorum faket birinde hafıza kartı var makina yok, birinde makina var kart yok. Kafam şişti. Birde makian sorun acaba hangisini alsam diye. Nikon mu canon mu 5100 mü 650d'mi

Bu işlerden anlayan birisi lütfen bana yardım edermi bütçe 1500 lira

İstediklerim fotoğraf makinası (lensle birlikte) + wifi özelliği olan en az 8 gb bir hafıza kartı.

• İlla 2 ürünü bir arada almanıza gerek yok. Neden 2 sini bir arada almayı düşünüyorsunuz bunu çözemedim. Fotopazar'ı arayıp oradan her ikisini de satın alabilirsiniz. Nikon veya Canon o topa ben girmem. Hangisini isterseniz alın.
  • İkisini bir arada almak istememin sebebi , iki defa kargo parası ödemek istemiyorum. Birde bulunduğum yere kargo, kargo şubesine gitmem için ilçeye gitmem gerekiyor. Tek seferde hepsini halletmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: delvec_ww

İkisini bir arada almak istememin sebebi , iki defa kargo parası ödemek istemiyorum. Birde bulunduğum yere kargo, kargo şubesine gitmem için ilçeye gitmem gerekiyor. Tek seferde hepsini halletmek istiyorum

1500 lira bütçeyle D5200 alabilirsiniz. Veya Canon 600D. Ben D5200 almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felis Catus

quote:

İkisini bir arada almak istememin sebebi , iki defa kargo parası ödemek istemiyorum. Birde bulunduğum yere kargo, kargo şubesine gitmem için ilçeye gitmem gerekiyor. Tek seferde hepsini halletmek istiyorum

1500 lira bütçeyle D5200 alabilirsiniz. Veya Canon 600D. Ben D5200 almayı düşünüyorum.

Dostum 1500 liraya 5200 yok piyasada yada ben göremedim. Kaç gündür araştırıyorum bütçeme en mantıklı seçim canon 600d gibi geliyor. Ama 5200 bulursam alabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Felis Catus

quote:

Dostum 1500 liraya 5200 yok piyasada yada ben göremedim. Kaç gündür araştırıyorum bütçeme en mantıklı seçim canon 600d gibi geliyor. Ama 5200 bulursam alabilirim

50 lira indirimle 1469 liraya geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/nikon-d5200-18-55-vr2-lens-dslr-fotograf-makines-183321175

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.