Şimdi Ara

Makina Mühendisliği Seçecekler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
9
Favori
3.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makine mühendisi tam olarak ne yapar sürekli bişey mi üretmek zorundadır?
  • Çok teşekkür ederim yardımınız için son bir şey daha sormak istiyorum, kararımı makine yönünde vercem sanırım, bu yönden bakarsak uçağa olan ilgimden dolayı makine mühendisi olduğumda rahatlıkla uçakla ilgilenebilir miyim yani TAİ, ASELSAN gibi örnekler var ama ne kadar oraya girmek zor olsa da makineden mezun olup uçak mühendisliğine kolayca yönelebilir miyim veya nasıl yönelebilirim
  • merhabalar hocam makine düşünüyorum

balıkesir , erciyes , trakya , pamukkale , dumlupınar ve kırıkkale nasıldır bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkürler
  • ben bilgisayar istiyorum ama makinaya da gozum kaymiyor degil. Sakarya tutmayabilir ama dumlupinar tutacak gibi. Okul onemli mi ? Benim fikrim itu odtu okumadiktan sonra hepsi ayni sey. Is hayatinda da boyle oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce maküna içün hangisi? Selçuk , akdeniz , ktü , sakarya ?? Sıralarsan çok memnun olurum.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

quote:

Orijinalden alıntı: battlefrt

Merabalar. Pek vaktim olmadıgı için konunuza yazılan tüm mesajları okuyamadım.

Kafamda kararlaştırdıgım bir üniversite ve bir bölüm var.

Eskişehir osmangazi üniversitesi makina mühendisliği.

Makinalara onları kurcalamaya onarıp tamir etmeye aşırı ilgim var. Bu bölümde mutlu olur muyum? Daha yerleşmeden bu bölümün hayalimdeki bölüm oldugunu nasıl anlayacagım? Cevap için teşekkürler

Merhaba,

esogü makina mühendisliği iyi bölümdür. Hocaları ve eğitimi kaliteli. Yeterince öğrenciyi destekliyorlar. Gidip pişman olunmaz. Zorlayan hocaları duydum arkadaşlardan ama iyi öğrendiklerini de duydum.

Olursun hatta programlara kendini kaptırıp çok ilerleyebilirsin. Solidworks programına göz gezdirebilirsin. Autocad ve solidworks programlarını kurcala, seveceğini anlarsın. Video bulursam atayım, sıfırdan araba parçası ve araba tasarlıyorlar programda. Rica ederim.

Dostum eskişehir 2. öğretim hakkında ne düşünüyorsun ?
    Eğitim açısında 1. öğretimle farkı varmıdır ? Çap şansı ve Burs ? Yurt ? bunlar 2. öğretim olduğumuz için bir farkı oluyor mu ?

• peki makina her yerde okunur mu yani gidip ıspartada okuyabilir miyim?Yoksa bir sene daha bekleyip sanayisi olan bi şehirde mi okumalıyım?
  • hocam merhaba benim aklımda 3ünü ve 3bölüm var;dokuz eylül makina 2.öğretim,katip çelebi ee,gyte bilgisayar müh sizce hangisini seçmeliyim?
  • on7power7 kullanıcısına yanıt
    ben meslek liseliyimde thy teknik a.ş de staj yaptım 1 yıl boyunca ar-ge bölümünde makine müh. çoğunluktaydı
  • Hadi ya çok teşekkür ederim çok yararlı oldu bu

• Kardeşim ben elektrik eloktrinik istiyorum ama babam inşaat diyor sürekli en çok orda is var diye ikilemdeyim

• DoYou? kullanıcısına yanıt
    Biran önce hayata atıl.
    Ben sakarya elktrk-elktrnk müh. mezunuyum.okulda ne öğrendin dersen koca bir hiç.

• hocam merhabalar

bir makinacı sizce bilgisayar üzerinde hangi programlara hakim olmalı.
  • Ben odtü makina düşünüyorum ama odtü ee de tutabilir makinayle ee arasında zorluk bakımından gerçekten çok fark var mı bunu merak ediyorum
  • Bilgisayar mi makina mi hocam?

• merhaba hocam. ytü makina sizce nasıl 19k sıralamam var.
  • Bende Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği 3. sınıfı bitirdim soruları olan varsa cevaplayabilirim.
  • Usta Makina Mühendisleri üniversitede yabancı dil eğitimi alıyor mu?
  • hocam türkçe makine bölümü okuyan birisi kendi cabalarıyla 4 sene sonunda ingilizce ögrenebilir mi ? yoksa ing. mühendislik okuyan birisi her zaman önde mi olacaktır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kthya_43

Biran önce hayata atıl.
    Ben sakarya elktrk-elktrnk müh. mezunuyum.okulda ne öğrendin dersen koca bir hiç.

Nerde calisiyorsun hocam? Is bulmada sıkıntı yasadin mi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.