Şimdi Ara

makina ninja gaiden 2 ve gta4 dışında tüm oyunları açıyor... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Orjinalden alıntı: ceoole

valla bende gta4 çalişiyo fakat şu loadıng nedır bu ya soğuttu beni oyundan bukadar çok loadıng olan oyunu ilk defa gördüm

? GTAIV'te sadece başta loading oluyordu bildiğim kadarıyla. Bir de konu başlarında 1-2sn bekliyordu. Şehirde vs loading yoktu.

hocam her görevden sonra yada görevi bitiremediğim zaman çok uzun loadıng oluyo baydı artık yanı bu tek bendemı öle oyun fwli ondan olabılırmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

Konu dışı ama 1 aydır "İMAJ"(anladınız siz onu) yazmıyordum.
    8-9 adet birikti, İMGBURN programı ile her zamanki gibi 2.4 hızda yazdırdım ama makina hep okuyo okuyo "UNPLAYABLE" diyor.
    MAXELL DVD ve İMGBURN programı kullanıyorum.

LAYERBREAK'leri kendim yapıyorum ben garanti olsun diye bu arada ve önceden hiç sorun olmuyodu.
    Şaka gibi yaa hiç bir yazdığımı oynayamıyorum bir yardım.
    CRUİSER(İlker)sen anlarsın kanka P.M please

olmaz böyle şey abicim aynı problem bende de war yau nasıl oluyor anlamadım aynı oyun için 3 dvd harcadım inat ettim hatta 4. yü de harcıcam 1-2 güne kadar, son 2 ay içerisinde çıkan ve oyunlarda genelde unplayable hatası werio çözmek mümlün değil hayır üzerlerinde zerre yok yau nedendir anlamadım...

TAYLAN@
    Baba sen ciddimisin??

Şimdi bir şeyin farkına vardım;
    DVD ROM'a MAXELL dual dvd taktım, doğal olarak nero açıldı ve bir kaç seçenek ile beraber.
    Fakat bilgisayarım'a girdim ve sürücüye çift tıklayınca hiç bir medya takılı olduğunu göstermiyor.

• Yeni oyunların çoğu iextreme patchlidir eğer,cihazda iextreme li fw atılmamışsa oyunları açmaz.
  • Artık indirmektenmiğdem bulandı valla.
    Oyun zevki diye birşey kalmadı yaw.
    Ne çıksa asıl, eldeki oyunların çoğunu yarım bırak.
    Vallahi en güzelini yapıcam, sadece beğendiklerimi satın alacam(of course, not orj. :p)
    PS3 bile almayı düşündüm bir ara
  • ciddiyim abi olmuo olmuo.. :( hay bin kunduz abi ne yapacağım bilmiorum :(

bu arada başka bişi farkettim 2.4x verbatim kullanıodum ben ve 25 dakkada yazıodu mükemmel bir şekilde hiç bir sorun da olmuodu oynamada filan forumda da baya bi olay olmuştu hatta 25 dakkada yazılmazı olanaksız en az 42 dakka sürüodur die... ama 25 di ve süperdi

neyse aldığım yerde 8x wardı sadece ben de ondan aldım yine verbatim 8x, uçar heralde die beklerken yazım ayarı auto da zaten tamı tamına 42 dakka sürdü yau şaka gibi 2.4x de 25 dakka, 8x de 42 dakka süper tezat :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.