Şimdi Ara

makina ninja gaiden 2 ve gta4 dışında tüm oyunları açıyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar xbox 360 arıza yaptı geçenlerde götürdüm tamire e 74 hatası vermişti..Aldım makinayı dvd hacker özkan elektroniğe götürdüm...Orada turgay abi var saolsun ilgilendi baya makina disk seçiyo dedi lensi değiştirirsek problem kalmaz dedi...üzerimde nakit olmadığı için şimdilik böyle idare ederim dedim aldım eve geldim 3 yeni oyun almıştım ng2,gta4 ve army of two aot u açıyo sırunsuz ama ng2 ve gta4 de unreadeble disc diyor.Asıl kafamı kurcalayan bütün oyunlarımı açıyo halo3 ten gow a kadar yeni aldığım ve en çok oynamak istediğim oyunları açmıyo verbatim diskler.Gta 4 le ilgili çeşitli problemler duyuyodum onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama ninja gaiden ı niye açmadı anlamadım.Önemli bi nokta ise ninja gaiden i 2 defa okudu 1 saat falan oynadım bir daha okumadı hatta gta4 ü de bi ara açtı şimdi imkanı yok açmıyo.Sadece 2 oyunu.Evet yorumlar...

• ALLAH'im ya bu gta yi oynamiyacam bundan sonra ALLAH ALLAH ne peoblemli oyun
  • ya gta 4 ü anlarımda ninja gaiden da öyle hocam bir de benim disc seçiyodan anladığım disc markası seçiyo oldu yani belki yanlış biliyorum düzeltin öyleyse ama oyun seçmesi çok saçma geldi bu kadar da problemli makina olma z be kardeşim bütün cd ler verbatim hepsi açılıyo gta4 ile nig2 açılmıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Anar

ALLAH'im ya bu gta yi oynamiyacam bundan sonra ALLAH ALLAH ne peoblemli oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

ya gta 4 ü anlarımda ninja gaiden da öyle hocam bir de benim disc seçiyodan anladığım disc markası seçiyo oldu yani belki yanlış biliyorum düzeltin öyleyse ama oyun seçmesi çok saçma geldi bu kadar da problemli makina olma z be kardeşim bütün cd ler verbatim hepsi açılıyo gta4 ile nig2 açılmıyo
    quote:

eger oyunlari indiriosan oyunlarida silmediysen bi daha imgburn ile yaz

• yok hocam ya benimde aynı aynı marka dvd leri şeçse hiç okumaz ama aynı marka dvd lerin bazıları okumuyo hitachi kullananlar philips i denesin onlarda daha hiç sorun yaşamadım aşık resmen philips e ya
  • eyv hocam saolasın
    quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

yok hocam ya benimde aynı aynı marka dvd leri şeçse hiç okumaz ama aynı marka dvd lerin bazıları okumuyo hitachi kullananlar philips i denesin onlarda daha hiç sorun yaşamadım aşık resmen philips e ya
  • Makinaya ek bir fan bağlayınca böyle oldu bende. NG2 ile GTA IV çalışmadı yada başlarken hata verdi. Şu Dvd-rom'un elektriğini çalan fanlardan uzak durun.
  • tam üstüne bastın hocam benim fan da dışarı alındı tmairde ondan mı dersin
    quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Makinaya ek bir fan bağlayınca böyle oldu bende. NG2 ile GTA IV çalışmadı yada başlarken hata verdi. Şu Dvd-rom'un elektriğini çalan fanlardan uzak durun.
  • Konu dışı ama 1 aydır "İMAJ"(anladınız siz onu) yazmıyordum.
    8-9 adet birikti, İMGBURN programı ile her zamanki gibi 2.4 hızda yazdırdım ama makina hep okuyo okuyo "UNPLAYABLE" diyor.
    MAXELL DVD ve İMGBURN programı kullanıyorum.

LAYERBREAK'leri kendim yapıyorum ben garanti olsun diye bu arada ve önceden hiç sorun olmuyodu.
    Şaka gibi yaa hiç bir yazdığımı oynayamıyorum bir yardım.
    CRUİSER(İlker)sen anlarsın kanka P.M please
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

tam üstüne bastın hocam benim fan da dışarı alındı tmairde ondan mı dersin
    quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Makinaya ek bir fan bağlayınca böyle oldu bende. NG2 ile GTA IV çalışmadı yada başlarken hata verdi. Şu Dvd-rom'un elektriğini çalan fanlardan uzak durun.

Ondandır. Çünkü dvd-rom'un elektriğini alınca dvdrom zorlanıyor. Bunu çok rahat farkettim ben bu tip fanlardan takınca.
    Fan dışarda ise kablosunu da dışarı alıp , elektronikçilerden bir adaptör bulup onunla çalıştırabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

Konu dışı ama 1 aydır "İMAJ"(anladınız siz onu) yazmıyordum.
    8-9 adet birikti, İMGBURN programı ile her zamanki gibi 2.4 hızda yazdırdım ama makina hep okuyo okuyo "UNPLAYABLE" diyor.

LAYERBREAK'leri kendim yapıyorum ben garanti olsun diye bu arada ve önceden hiç sorun olmuyodu.

Başka marka dvd'ler kullan. Phillips , Memorex, Verbatim (Sahte olmayanı)
    Xbox360 bir markaya alerji kapabiliyor. O zaman marka değiştirmek gerekiyor. En iyi ilaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 9 Temmuz 2008; 6:33:06 >

• ilginççç ... sasırdım .. ben werbatim kullanıyorum henüz sorun yok (sanki alalı ne oldu surada ama neyse..) gta 4 oynamadı fakat hdd alsam ne derecede faide saglar ... fikirlerinizi bir ornekle suna bilirmisiniz ?
  • NTSC-J makinesi olan bi arkadaşa Region Free olan oyunlardan vermiştim geçende. Hiçbirini açmamış, makine eski olduğundan belki lensten olabilir diye düşündük. Verbatim ve Philips marka olanlar sorun çıkardı onda. Başka markada denemedik bulunduğumuz yerde her marka bulunmuyor ama internetten sipariş verip deniycekti. Duruma göre bilgi veririm. Ben tüm oyunları imageburn ile 2.4x, LG marka DVD+-Rw ile yazıyorum ve genelde Philips kullanıyorum. Bende hiç marka seçmedi şuana kadar ama arkadaşın hepsini seçmesi garip geldi bana. Oyunlar tertemiz ve çiziksiz. Belkide Backup oyunlar zamanla lense zarar veriyordur. Herşeyin kopyası zararlı ama bunca oyunu boş dl parasına oynadıktan sonra dvdrom bozulsada gam yemem :)
  • Arkadaşlar Benq DVd romlarda neden sürekli GTA4 de bir sorun var.Yani neden diğer oyunlarda sorun yokda GTA 4 de böle bir sorun var mnatığı nedir?
  • quote:

Bende de verbatim hiçbir sorun çıkarmadı.Teknosadan 35 tane memorex aldım.5 tane oyun yaazdım hiçbirini açmadı.Open tray diyor.Şimdi samsung dvd rom alıcam.Benq gerçekten bu konularda kötü bir dvd rom.

• valla bende gta4 çalişiyo fakat şu loadıng nedır bu ya soğuttu beni oyundan bukadar çok loadıng olan oyunu ilk defa gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Bende de verbatim hiçbir sorun çıkarmadı.Teknosadan 35 tane memorex aldım.5 tane oyun yaazdım hiçbirini açmadı.Open tray diyor.Şimdi samsung dvd rom alıcam.Benq gerçekten bu konularda kötü bir dvd rom.

Ya hocam benim dvdrom BENQ değil.
    ANV denedim ucuz diye olmadı, bende hep kullandığım markaya döneyim deyip MAXELL aldım ama onlarıda okumadı ve başarıyla yazmama rağmen.
    Şimdi bir arkadaşa götürücem İSO'larımı ve onun bilgisayarında yazıcam öyle deniyeceğim.
    Şaka gibi yaa daha 1 ay evvel MAXELL'e yazdığım NİNJA GAİDEN çatır çatır çalışıyor.
    O kadar İSO yazmışlığım var MAXELL VERBATİM ve ANV(1 yıl evvel ANV varken)'ye.

• quote:

dün problemli dediğiniz gta yı gayet güzel oynadı makina arkadaşda şaşırdı bende böyle değil diye kafayı yiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceoole

valla bende gta4 çalişiyo fakat şu loadıng nedır bu ya soğuttu beni oyundan bukadar çok loadıng olan oyunu ilk defa gördüm

? GTAIV'te sadece başta loading oluyordu bildiğim kadarıyla. Bir de konu başlarında 1-2sn bekliyordu. Şehirde vs loading yoktu.
  • quote:

olmaz böyle şey abicim aynı problem bende de war yau nasıl oluyor anlamadım aynı oyun için 3 dvd harcadım inat ettim hatta 4. yü de harcıcam 1-2 güne kadar, son 2 ay içerisinde çıkan ve oyunlarda genelde unplayable hatası werio çözmek mümlün değil hayır üzerlerinde zerre yok yau nedendir anlamadım...

• benim 360 da dvd seçiyordu açtım lensini temizledim sonra sorun hallodu bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 10 Temmuz 2008; 11:05:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.