Şimdi Ara

Makine imalat ediyorum. Her müşteri bulana pay veriyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam her yoldan deniyorum zaten. DH'de bu yollardan birisi. Hatta buraya konu açtığımdan beri 2 kişi buldum enteresan bir şekilde :D. Pazarlamacı, danışman ariyorum zaten diger yollarla da. Her yolu değerlendiriyorum yani. Teşekkür ederim ilginiz için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrowMeister

Hocam her yoldan deniyorum zaten. DH'de bu yollardan birisi. Hatta buraya konu açtığımdan beri 2 kişi buldum enteresan bir şekilde :D. Pazarlamacı, danışman ariyorum zaten diger yollarla da. Her yolu değerlendiriyorum yani. Teşekkür ederim ilginiz için :)
    umarım faydalı kişileri bulursun, üretim önemli bir konu. sizin işiniz biraz da inşaat sektörüne bağlı tabi.. klişe olacak ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

umarım faydalı kişileri bulursun, üretim önemli bir konu. sizin işiniz biraz da inşaat sektörüne bağlı tabi.. klişe olacak ama.

Alıntıları Göster
    Umarım hocam çok teşekkür ederim. Herkes kolay para kazanma peşinde, bende olabildiğince kolay para sunuyorum zaten, oturduğunuz yerden araştırın, bulun müşteri, veriyim pay diyorum ama malesef daha da kolaya kaçmak isteyen insanlarda var.. Ne danışmanlarla konuştum, ne rezil teklifler duydum bi bilseniz :) bakalım umarım bulabilirim istediğim türden çalışabilecek freelance insanlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.