Şimdi Ara

Makine imalat ediyorum. Her müşteri bulana pay veriyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Bizim bir şirketimiz var, bu şirkette roll form makinaları üretiyoruz. Alçıpan, alçıköşe ve kabasıva profillerini üreten makinayı üretiyoruz. Ama isteğe göre istenilen profili üreten makinayı da yapabiliyoruz. 23 senedir Ankara/Yenimahalle/Ostim bölgesindeyiz. Sosyal medya'ya falan yeni yeni giriş yapıyoruz. Artık yurtdışına açılmak istiyoruz ama Türkiyedeki işlere de açığız tabi ki. Fakat yapmam gerek bir sürü iş ve sorumluluk olduğundan bu müşteri bulmak, reklam yapmak işine yetişemiyorum, takip edemiyorum. Sadece bu işi yapıcak danışman tarzındaki insanlara iş teklif ediyorum. Getirisi gerçekten büyük bir iş. Minimum 100.000'e makina yapıyoruz. Size de %5 veriyorum(Zamanla artıcak tabi ki). Kazancınız oldukça fazla olucak. TEK İSTEĞİM, sadece bu işi yapıcak, bize müşteri bulacak, zamanını da buna ayıracak ve pazar araştırması yapan birisi lazım. Ankara'da olanlarla yüzyüze de konuşabiliriz. Herkese iyi günler diliyorum.

Örnek resim:
    Makine imalat ediyorum. Her müşteri bulana pay veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrowMeister -- 21 Kasım 2019; 18:27:18 >

• Esnek metal hortum mu uretiyor yoksa sadece yuzuk seklinde boru mu uretiyor makine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam. Köşe profilleri üretiyor.
  • Özelden detayları aktarabilir misiniz hocam

• Saç işleme makineleri üreten bir firmada çalışıyorum. Detayları öğrenebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Enistem de makina imalati yapiyor ama bu isler forumdan adam bulmakla olmaz hocam. Danismanlik sirketlerine basvurun derim, veya is ilani verebilirsiniz. Ben enistemle gorustugum zaman sorarim bunu, donus yaparim hemen olmasa da. Tanidiginiz baska imalatcilar varsa onlara sorun yurt disina nasil musteri bulduklarini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Danışmanlar zaten kazanıyor. Burdan birilerini bulmayı deniyim olmazsa ikinci planda danışmanlık vardı zaten. Olur kardeşim 4-5 gün sonra zaten danışmanlara gidicem. 4-5 gün daha bekleyeceğim yani.
  • www.koniks.org bu siteye takılın güzel iş erbapları var yaptığınız işe ortak bile bulabilirsiniz...
  • güney-666 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum. İnceleyeceğim siteyi.
  • Siteniz var mı
  • Up

Tekrar geldim. Akıl almak adına her tavsiyeye açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrowMeister

Up

Tekrar geldim. Akıl almak adına her tavsiyeye açığım.
    Afrikaya açılın hocam para orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

Afrikaya açılın hocam para orada.

Alıntıları Göster
    Kritik soru: nasıl açılayım peki ? Reklamlarla çalışacak danışmanlara güvenmiyorum, 2-3 kişiyle konuştum direk paraya bağladılar. Koca forumda bir kişi bile yok bu konu dalında fikri olan. Sağolun hocam ama dediğiniz yazdım bir köşeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrowMeister

Kritik soru: nasıl açılayım peki ? Reklamlarla çalışacak danışmanlara güvenmiyorum, 2-3 kişiyle konuştum direk paraya bağladılar. Koca forumda bir kişi bile yok bu konu dalında fikri olan. Sağolun hocam ama dediğiniz yazdım bir köşeye.

Alıntıları Göster
    Fildişi-Abidjan dan daha yeni döndüm her şeye açlar.
    Makinayı oraya götürün paşin para 2 katına 10 günde satılır.
    Alçıpan profil makinesi mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

Fildişi-Abidjan dan daha yeni döndüm her şeye açlar.
    Makinayı oraya götürün paşin para 2 katına 10 günde satılır.
    Alçıpan profil makinesi mesela.

Alıntıları Göster
    pm attım hocam
  • yurtdisi fuarlarda stand acin maddi durumunuz elveriyosa.

• quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

yurtdisi fuarlarda stand acin maddi durumunuz elveriyosa.
    Şimdilik ona gücümüz yetmez. Zaten yetse bile yeterli donanım ve kadroya'da sahip değilim. Teşekkür ediyorum değerli tavsiyeniz için, yazıcam bunuda :)
  • Konu güncel arkadaşlar. Fikir, tavsiye ya da tekliflere açığım.
  • Donanımhabere konu açarak olmaz kardeşim. kendine profesyonel bu pazara hakim pazarlamacı bulacaksın.. yoksa çoluk çocuk ile iş olmaz.. (dalga geçmiyorum işin ciddi bir iş ve yerli üretim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 22 Kasım 2019; 7:24:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.