Şimdi Ara

makine mühendis analiz simulasyon bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Makine mühendisiyim. ilk bilgisayarımı 2008 yılında almıştım. Halen o bilgisayardan size yazıyorum. Win 10 yükleyebildim. 3 gb rami var.

Bilgisayarım artık solidworks vb. çizim araçlarını çalıştırmıyor. Bu nedenle yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. hayat şartlarından dolayı bütçem kısıtlı.

Kasaya para vermek istemiyorum. Güç kaynağım Asus GPS-400 AB Rev A olarak zamanında almıştım.

makine mühendis analiz simulasyon bilgisayar
    Bu güç kaynağını kullanabilir miyim? Kullanabilirsem eğer, anakart, ekran kartı, ram ve SSD önerisinde bulunabilir misiniz? Parçaları kendim birleştirebilirim diye düşünüyorum. İleriye yönelik uzun yıllar kullanabileceğim bir bilgisayar olsun istiyorum.

Teknobiyotik sitesinde hazır halde toplanmış tasarımcı, render bilgisayarlar var. fiyatları 4000 TL'nin üzerinde. Ben yukarıda saydığım 4 kalem parçaya maksimum 2500-3000 TL ayırabilirim.

teknobiyotik tasarımcı render

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

• güç kaynağını değiştirmeden
    GTX 1650
    GTX 1650 SUPER
    alabilirsin
    1650 super ile de sorun olabilir

güç kaynağını değiştirmeden 1650 alabilirsin veya aynı fiyata RX 570 + 500W 80+ güç kaynağı alırsın

ryzen 1600 işlemci
    B450 yongalı anakart

8GB bellek + 480-500GB SSD
    veya
    8x2=16GB bellek + 240-256GB SSD

bütçe sıkıntısı varsa 8GB + 240-256GB SSD alırsın

alternatif olarak ekran kartı almadan ryzen 3400G işlemci + anakart + bellek + SSD alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.