Makine mühendisiyim 2. sınıftayım haliyle dizüstü bilgisayar almam lazım ve Solidworks, Autocad vs. mühendislik programlarını kullanıcam.Ekran kartı önemliymiş sanırım. Nasıl bir bilgisayar almam gerekir tecrübelerenizi paylaşmak isterseniz cevap bekliyorum. Bilgisayarcıda bi adam SAMSUNG ATIV Book NP350V5C-S0JTR bu bilgisayarı gösterdi nasıldı yeterli midir? Oyun oynayabilirim heralde 1500 tl lik bilgisayarla -zaten battlefield call of duty fps oyunları- oynamam pes 14 falan oynatsın yeterli benim için :)
secretfarmerS
kullanıcısına yanıt
Özellikleri fena sayılmaz hem oyun hem de çizim programları için yeterli konfigürasyona sahip. Fiyatını bilmiyorum ama biraz daha yüksek kartlar barındıran; samsung np510r5e , lenovo z500 gibi ürünlere de bakmanızı öneririm.
İlginiz için teşekkürler tavsiyeleri değerlendiricem.
LENOVO G500 NOTEBOOK CORE İ5 2.60GHZ-4GB-492+8 SSD-2GB-15.6-W8 bu bilgisayara da rastladım bu daha ucuz ama sorayım sizler hangisini tavsiye ederdiniz?
SAMSUNG ATIV Book NP350V5C-S0JTR diğer alternatif bu?
Yüksek ekran çözürlüğüne sahip mat ekranlı modellerede bakabilirsin parlak ekranlar adamı deli ediyor bir süre sonra.Yüksek ekran çözünürlüğü bilhassa büyük çizimlerde güzel oluyor. Ekran kartı zayıftır ama Dell E5530 güzeldir.
biraz daha belki bütçe çıkar ise bu makina uzun süre için daha iyi bir seçenek olabilir