Şimdi Ara

30k Bütçe ile Bilgisayar Müh. için Apple Macbook hariç laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe 30k. Bilgisayar mühendisliginde gerekli her şey icin sorunsuz kullanabilecegim + en agır birkac oyun haric tüm oyunları oynayabilecegim laptop onerisine ihtiyacım var. Oyunlardan hafif sogudugum ve ünide cok vakit bulamama ihtimalim oldugu icin apple alıp gecmeyi düsünüyordum ama apple kalitesinde ya da yakın kalitede bir marka onerirseniz oyun oynayabilecegim bir şey almak daha mantıklı geldi. Su ana kadar en cok onerilen MSI Katana

• Ben de msi diyorum. Fiyat yüksek ama kalite de yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markaların kaliteli ürünleri de var kötü ürünleri bir markaya tek bir ürünle kötü diyemezsiniz örneğin lenovo ideapadlerin malzeme kalitesi çok kötü iken legion serisi iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Msi alabilirsiniz ama şarj sıkıntı aldıktan 6 ay sonra falan verimliliğini yitiriyor ama bu tarz bilgisayarlarda hep böyle bi de taşıması zor 17.3 inch falan alacaksan baya ağır oluyor okula götür getir baya zorlar

• Msi gs66 kullanıyorum amazon abd den almıştım kargo fln gayet kolay geldi. Eger 30kya bulursan kaçırma muhteşem bir bilgisayar. Katana pek önermek kasası ve genel ozellikleri bence 30kyi hak etmiyor legion 5 30kya bulursan alınabilir.

• asus rog tabii ki

• yorumlar icin tesekkurler. UP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo thinkpad serisine de bakabilirsiniz hocam.

• Bende 35 k bütçeyle bir şey alma peşindeyim şimdilik macbook air m2 düşünüyorum ama bilemedim.Bilgisayar müh. öğrencisi değilim ama yazılım öğrenmekte istiyorum.Yan dal yapacam lazım bir tane.

• up

• lenovo legion veya thinkpad. msi alinmaz cop plastik kasa 2yil sonra elinde kalir

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt

Hocam msi nasıl plastik kasa -çöp-? 

Monster nasıl sizce ?

• 20k ya güzel laptop bilen var mı? Link atarsa sevinirim.

• monster teknik servisin onune giderek bakabilirsin hocam, oem oldugu icin biosda vb sikinti oldugunu duymustum hatta yeni alan arkadasim servise goturmek zorunda kalmisti. Fakat sorun ciksa da muhattabin var. Eger fiyat farki cok ise alinabilir. Acikcasi her sey butcede bitiyor.

Oem olduğu için biosta sıkıntı olmak ne demek hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.