Şimdi Ara

Makine mühendisleri kendilerini nasil geliştirebilirler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün makinecilere sorumdur hanlar, hanımlar. Nasıl yaptiniz mesleki bilginizi artirdiniz. Nasil buldunuz gelismek istediginiz dalı. Sizin için dönüm noktalari neler oldu. Mesleki tuyolarinizi soylemezsiniz belki ama öğüdünüzu alırım 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Makine mühendisi değilim ama ben makine mühendisliği adayı olsaydım öğrencilik sürecinde çalışabildiğim kadar yerde ücretsiz veya çok ucuz miktara çalışarak herkesin beklediği ''tecrübeyi''edinirdim.İş sahası nasıl vs bunları canlı olarak yaşardım erkenden. (Ha ortalama veya üstü paraya çalıştırırlarsa zaten helal olsun)

İngilizce zaten olmazsa olmaz bir de İngilizce yanına mühendislik adaylarının yegane 2.yabancı dili olan Almanca'yı eklerdim.

Udemyde alana yönelik kursları satın alırdım boş zamanlarımda onları bitirirdim.

Okuldan bağımsız proje geliştirmeye çalışırdım mesleğimdeki ilgi alanıma yönelik.(Makine müh.içinde de birçok dal var.) Katılabildiğim kadar konferansa vs katılmaya çalışırdım bu alanda olan.Çevre edinmeye bakardım...

Ha son olarak ve en önemlisi ortalamayı 3.5 üstü yapıp eğer top üniversitedeysem Tr'deki Abd'de master yapmaya çalışırdım.Eğer ortalama bir üni ise Türkiye'deki top üniversitelerin birinde master yapmaya çalışırdım.(Bilkent,odtü,boun vs)

Daha birçok şey yapılabilir.Tamamen vizyon meselesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 20 Mart 2018; 23:45:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.