aynen |
Makine Mühendisliği (3. sayfa)
-
-
Hayirlisi olsun hakkimizda hocam, ceng-ee-makine kumarini oynayacagiz artik umarim dogru olani seceriz de sonradan pisman olmayiz, bu siralamayla baska yapabilecegim bir sey yok zaten benim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah usta hayırlısı.
-
çalışıyorum ben allahın değişiği, ne anlatıyosun sen. beni 1. sınıf bebesi mi sanıyosun sen? :D
-
Hocam ben top üni hariç mühendislik tavsiye etmiyorum. Mezun olduktan sonra tek başınıza bir şeyler üretebileceğiniz veya çalışabileceğiniz bir bölümü tercih etmenizi öneririm.
-
Makine mezunları çalışma alanı kağıt üzerinde çok geniş ama herkes neden umutsuz ki sırf enerji imalat sanayi derya deniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz ne okuyordunuz hocam
Top tier olmadiktan sonra degil. Hacettepe bilgisayar yerine odtu makina seceni anlarim(siralamalarini bilmiyorum ornek olsun diye soyledim) fakat belli bir seviyenin altinda sirf biraz daha iyi okul icin makine secmek mantikli degil. Ankarada savunma sanayi ve digerleri diye ayrilir sektor. Marmara taraflarinda farkliysa bilemem tabi. Bu arada ikisinin de calisma ortamlarini gormenizi tavsiye ederim. Makine muhendisi illa fabrikada calisacak diye bir olay yok ama fabrikada calismaniz yuksek bir ihtimal.
Hocam adınızı troller tarafından bükülen bükük gibi bir şey yapmanızı tavsiye ediyorum
Odtü makina mezunuyum
Calisiyor musunuz hocam? Calisma ortamlari ve is zorlugu nasil? Gebze teknikte okunur mu makina?
Savunma sanayi, fena değil. Makine Türkiye'de okunmaz.
-
hocam katilmiyorum, sizin dusuncenize katilsaydim direkt turkiyede hicbir muhendislik okunmaz derdim cunku egitim kalitesi yerlerde
ama yapabilecek bir sey yok, bolume ilgim var ve mecburen yazacagim gidip tasrada gelecegi daha parlak bir bolum okumak istemiyorum
ek olarak (her ne kadar klise olsa ve kimsenin dilinden dusmese de) almanyaya gitme planlarim var. turkiyede cok kotu siralamalar yapip almanyada, turkiyedeki universitelerden daha iyi universitelere girip cok iyi miktarlar kazanan tanidiklarim var. bolumu sevdikten sonra her sey yapilabilir bence
hahahhah makine bile öne çekti amk ne konuymuş beee
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X