Şimdi Ara

Makine mühendisliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar yurtdısnda çalışmayı dusunuyorum lisansı turkıyede yuksek lısansı yanı master ı usa da yapacagım

Sizce bu bölümde en iyi ve yurtdısı ile en cok baglantısı olan ve üni hangisidir ??

NOT: Bana göre suanda bogazici ve bilkent bu ikisi arasında seçim yapacaksam hangisini seçmeliyim?

Lütfen ayrıntılı bilgisi olanlar emsaj atsınlar yardımlarınızı bekliyorum.

HEDEF ilk 100

• Öncelikle ilk 100 e gireresen eğer elektrik elektronik mühendisliği öneririm üniversite konusunda bilken elektrik elektronik konusunda çok iyi boğaziçide iyi ancak makine konusunda boğaziçi önde ama şunu unutmamak gerekir hedef ilk 100 olması ilk 100 e kesin gireceğini gösetermez kendini şartlama bu kadar emin ol sınav psikolojisi hiç kolay değil ve şunuda unutma mesela benim dönemimde 70 kişininde hedefi tıptı ve harbi harbi herkes gireceğine inanıyordu sınav sonuçları açıklandı 25 tıp çıktı işte böyle ilk 100 e girmek kolay değil ama imkansız da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cackyigit

Öncelikle ilk 100 e gireresen eğer elektrik elektronik mühendisliği öneririm üniversite konusunda bilken elektrik elektronik konusunda çok iyi boğaziçide iyi ancak makine konusunda boğaziçi önde ama şunu unutmamak gerekir hedef ilk 100 olması ilk 100 e kesin gireceğini gösetermez kendini şartlama bu kadar emin ol sınav psikolojisi hiç kolay değil ve şunuda unutma mesela benim dönemimde 70 kişininde hedefi tıptı ve harbi harbi herkes gireceğine inanıyordu sınav sonuçları açıklandı 25 tıp çıktı işte böyle ilk 100 e girmek kolay değil ama imkansız da değil.

Hocam elektrik elektronik hakkında pek bir bilgim yok makineden farkı nedir yurtdısındaki olanakları nasıldır neler yapar el.elektronik mühleri usa da ne kadar maaş alırlar bilginiz varsa sevinirim

Bir de Kendini bu kadar şartlama demişsiniz ama kendime guvenıyorum ve sözünüze de katılıyorum . ama bir hedef belirlenmelidir ve ona öre calışılmalıdır.

Bir de 70 kişinin hedefi tıpmış fakat biraz da gerçekçi olmak önemli. Bu sınavda calısan yapıyor . başka önerileriniz varsa dinlerim hocam :D

• Önerisi olan yokmudur
  • Boğaziçi derim ben.Yurtdışı olanakları harika.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ElysionMaster kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açabilirmisiniz yani neye dayanarak bunu soyluyorsunuz hocam öğrencimisiniz orada

Bilkent nasıl peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.