Şimdi Ara

Makine Mühendisliği Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. MF-4 de 44bin civarında bir puan aldım. Kafamda Gazi üni. vardı ancak bu sıralamayla pek mümkün gibi gözükmüyor. Ben de yaptığım puan istatistiği sonucunda Çukurova ve Dokuz Eylül arasında kararsız kaldım. Dokuz Eylül'ün eğitimine çok övgü gelmesine rağmen baktığım puan kitapçığında eğitimin Türkçe olduğu yazıyordu. Çukurova'nın ise kampüsü ile ilgili ciddi miktarda övgü aldığını gördüm. Tek sıkıntıları son zamanlardaki hocaların biraz egoist olmaları imiş sanırım. Bir de kampüsün içine hasteneden dolayı önüne gelenin girebildiğini söylüyorlar. Aynı zamanda burada eğitimin İngilizce olduğu yazıyordu. Bu üniversiteler hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirebilirlerse çok sevinirim. Benim gönlümden Dokuz Eylül geçmesine rağmen dil olarak Türkçe olması kafamı çok kurcalıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• RomantikPanda kullanıcısına yanıt
    deü makinedeyim kardesim, eğitim dili türkçe değil(%30 gozukuyor ama cogu bolum dersi ingilizce) hazırlık eğitimi alıyorsun her anlamda cukurovadan kat kat ustundur. Gecen sene gazi mi deu mu arasında kalan birisi olarak kesinlikle deüyu onerırım muhendislik eğitimi ve sahip olduğu avantajlar açısından iyi bir üniversite.
  • yayamaz :) kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam. Dokuz Eylül hakkındaki tek sıkıntı İngilizce'yi nasıl halledeceğim sorunuydu. Eğer bölüm dersleri de İngilizce ise çok bir sıkıntı kalmamış demektir. Hazır yakalamışken sorayım. Kampüs ve ortamı vs. dedikleri kadar kötü mü hocam ?
  • RomantikPanda kullanıcısına yanıt
    hocam ingilizceyi dert etme hazırlıkta iyi bir şekilde zaten öğreniyorsun bölüme gecincede statics,thermodynamics gibi onemlı derslerin hepsi ingilizce sadece matematik inkılap tarihi vs dersler turkce.
    Kampus tınaztepede ve bayagı uzak tınaztepe cok cok buyuk bır alan halıyle bos gozukuyor ulasım bıraz sıkıntı olabılıyor ama asla cok kotu degıl sonucta deu turkıyede hatrı sayılır unilerden birisi eğer iyi bir ortam kurarsan mukemmel gunler gecırırsın :)

Son olarak okul gecen sene bosch ile staj anlasması ımzaladı bu konuda baya sanslıyız dıyebılırım deu ulkedekı en fazla staj anlasmasına sahıp unilerden birisi (makine adına )..
    Şimdiden tebrik ederim baska soru varsa cevaplayabilirim :)
  • yayamaz :) kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam. Su anda baska bir sorum yok. Eger kafama takilan bir sey olursa sizi tekrar rahatsiz edecegim sanirim. Gecenin bir yarisi sorularimi cevapladiginiz icin de ayrica tesekkur ederim. Iyi geceler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ hakkında sorular
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.