Şimdi Ara

Makine Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dijital slr makine almayı düşünüyorum, fotoğrafla haşır neşir olan bir arkadaşım nikon d7000 önerdi, bu benin ilk slr makinem olacak. Yalçınlarda Nikon D7000 + 18-105mm lens + 70-300 mm lens 3905 TL. Sizce D7000 bana fazlamı gelir, önerebileceğiniz, fiyatı daha uygun bir makine varmı?

• başlangıç için sıfır almanıza gerek yok bence hocam . tabi bütçem var almak isterim derseniz size kalmış bi durum . ancak kendimden örnek vereyim , nikon D40 ile başladım . temiz bir ikinci el buldum . 18-55 aldım ilk etapta . sonrasında ise 55-200 aldım . şuan için gayet tatmin edici sonuçlar alıyorum . ve yaklaşık 1000 liraya çözmüş oldum seti . tabiki d7000 performansı alamam ancak giriş için gayet yeterli . tavsiyem böyle bir set oluşturmanız . zaten marka değişikliği yapmazsanız ilerledikçe , sadece gövde değişimi yaparsınız . giriş için d7000 fazla gelir bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 24 Temmuz 2012; 4:00:59 >
  • @ CavalieR- G haklı.
    Eğer başlangıç yapıcaksan sıkılmaman için Nikon D5100 veya D90.
    Ama illaki nikon demiyorsan eğer Canon 550D veya 600D de alabilirsin. + ü de güzel makina. D7000 Orta segmentin biraz üstü. Daha prof.
  • Öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, genelde çevremdeki insanlar Canon yerine Nikon almamı öneriyor, Nikon D90 ile D7000 arasında yeni başlangıç yapan bir kişi için çok fazla gözle görülür farklılıklar varmıdır?
  • Elbette var. D7000 cihazı D90 ve d300s arası bir makina. O ağır kaçar o yüzden hiç gerek yok. başlangıç orta seviye olsun. Sonra yükselirsiniz.

Canon 550 D 18-135 IS ~ Favorimdir. Kullanıyorum da ayrıca tavsiye ederim.
  • Peki nikon d90 mi canon 550d mi yoksa canon 600d mi ne onerirsiniz ve sebebi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa 550 D.

Sebebi D90 ile hız farkından başka farkı yok aman aman.
    Ayrıca D90'a basan bir yığın özelliği var.
    600D ise hareketli Lcd ekran , uzaktan flaash kontrolü ve Auto smart plus özelliği var.
    Bu üç özellik iişine çok yaramaz. LCD ekranı sen biliceksin tabi. Eğer LCD ekran pek işime yaramaz dersen 550 D al. Gereksiz para verme derim.

D90 ve 600 D fiyatları biraz daha fazla ve bu parayı vermene gerek yok derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında hareketli ekran makineyi enginlerde elde tutmak zorunda olduğunuzda eğlenceli çekimler yaparken çok pratik oluyor . fuji hs10 da kullanmıştım ve beğendiğim bir özellikti . yurtdışı 18-55 is kitlensli 600D ler 1500 tl civarında aslında düşünülebilir
  • 1100 D için ne dersiniz.
  • pentax k5 ve k30a bi goz at derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seLCkgN

1100 D için ne dersiniz.

giriş seviyesi için ortalama bir cihaz . ancak aynı paraya temiz bi D80 veya canon 30D alınabilir
  • o kadar veme basta 550d al hayyamdan 1350 tl ye sonra gerekirse lens takviyesi yaparsin veya d5100

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

o kadar veme basta 550d al hayyamdan 1350 tl ye sonra gerekirse lens takviyesi yaparsin veya d5100

bu hayyam ne oluyo spot mu 2ci elmi

• spot

• quote:

spot

Ayhan hocam bu işlerden anlıyosunuz hayyama gittiyseniz bu mağazayıda görmüssünüzdür
    http://www.refleksfoto.com/Canon-550D-18-55-IS-Hediyeler-Ucretsiz-Kargo,PR-13934.html

ne dersiniz?
  • Ben gitmedim ve görmedim ama oradan aldım

Sitelerindeki resmi garantili fiyatı dükkana gidersen 1350TL spot ve 2 yıl kendi teknik servislerinden garantili alırısn.
  • quote:

Ben gitmedim ve görmedim ama oradan aldım

Sitelerindeki resmi garantili fiyatı dükkana gidersen 1350TL spot ve 2 yıl kendi teknik servislerinden garantili alırısn.

öyle alcam yarın bi gideyim umarım sizin gibi ucuza ve iyi bir makina bulup alırım belki 600d bile alabilirim yani
  • Zaten fiyatlar neredeyse aynı heryerde.Ama ben araştırdım güvenilir 3 yere gönderdim.O da en iyi ilgilenen olandan aldı.

550D+18-55is 1350 TL (750 dolar)
    600D+18-55is2 810 dolar derler
  • quote:

Zaten fiyatlar neredeyse aynı heryerde.Ama ben araştırdım güvenilir 3 yere gönderdim.O da en iyi ilgilenen olandan aldı.

550D+18-55is 1350 TL (750 dolar)
    600D+18-55is2 810 dolar derler

reflex fotodan aldınız değil mi ? taksitle mi aldınız normal mi? bildiğim kadarıyla reflex foto taksit yapıyor uğur abi? doğrumudur?
  • Evet oradan aldım.Ben peşin aldım ama sanırım taksite vade farkı koyar.En iyisi gidip görüşün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.