Bildirim
Maks. 750 TL hangi dijital makina alınır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fotoğraf çekmeye ilgin varsa 2.el Canon 1100D alabilirsin hem mercimek sensörlü bir makinaya talim etmek zorunda kalmazsın hem de video işini de halledersin giriş ölçüsünde -
sx500 olabilir yada 1 milyarı gözden çıkarıp canon slr uygun fiyatla bi tane albrlsn
http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-powershot-sx500-is-fiyati,862816.html -
Makina hane halkı için ortak kullanım olacağından Slr uygun olmaz, fotoğraflar yalan olur -
fujifilm hs 20 :) -
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad-sector -- 27 Kasım 2012; 20:28:03 > -
yok mu öneri? -
quote:
Orijinalden alıntı: bad-sector
yok mu öneri?
Canon PowerShot SX150
Panasonic DMC LZ20
Sony DSC-H100
Samsung WB100
Fujifilm FinePix S3400
Fuji Finepix S2995
Fujifilm FinePix S2980
Eğer bütceni biraz arttırırsan Canon 600D öneririrm. Kampanyaları takip et derim. -
Arkadaşlar ben sony dsc wx30 u tavsiye ederim ama türkiyede satılıyor mu şu an ? -
FUJİ ALMAYIN SAKIN -
Neden fuji almayalım bir fikrini söleyebilrimsin çünlü ben fujifilm finepix s2980 almaya karar verdim aslında ilk oalrak nikon coolpix l310 a karar verdim ama sonra değiştirdim fikrini sölermisn -
quote:
Orijinalden alıntı: bad-sector
Makina hane halkı için ortak kullanım olacağından Slr uygun olmaz, fotoğraflar yalan olur
SLR kullanmak zordur gibi bir algı var ama bu yanlış. Kompakt makinelerdeki hazır modlar tüm slr lerde zaten mevcut. -
canon sx230is alın. işinizi görür -
quote:
Orijinalden alıntı: teckemre01
Neden fuji almayalım bir fikrini söleyebilrimsin çünlü ben fujifilm finepix s2980 almaya karar verdim aslında ilk oalrak nikon coolpix l310 a karar verdim ama sonra değiştirdim fikrini sölermisn
kardeş fuji hs20 var bende. ilk aldığımda güzeldi,sorun yoktu.ama fotoğrafa olan ilgim zamanla artınca fuji artık yetmemeye başladı.gerçekten bir süre sonra ihtiyaçlara cevap vermiyor. ama senin niyetin aile,arkadaş çevresinde vs. çekmek için alıyorsan ona bir şey diyemem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X