Şimdi Ara

Maks. 750 TL hangi dijital makina alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony cybershot WX ... mı
    Nikon Coolpix ... mı
    ....... mı?

Biraz geniş oldu yelpaze ama Video ve fotoğraf çekimi iyi olacak şekilde maksimum 750 TL ye hangi makinayı neden tercih etmeliyim?

Kararsızlık kötü şey :(

• Fotoğraf çekmeye ilgin varsa 2.el Canon 1100D alabilirsin hem mercimek sensörlü bir makinaya talim etmek zorunda kalmazsın hem de video işini de halledersin giriş ölçüsünde
  • sx500 olabilir yada 1 milyarı gözden çıkarıp canon slr uygun fiyatla bi tane albrlsn
    http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-powershot-sx500-is-fiyati,862816.html
  • Makina hane halkı için ortak kullanım olacağından Slr uygun olmaz, fotoğraflar yalan olur
  • fujifilm hs 20 :)
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad-sector -- 27 Kasım 2012; 20:28:03 >
  • yok mu öneri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bad-sector

yok mu öneri?

Canon PowerShot SX150
    Panasonic DMC LZ20
    Sony DSC-H100
    Samsung WB100
    Fujifilm FinePix S3400
    Fuji Finepix S2995
    Fujifilm FinePix S2980

Eğer bütceni biraz arttırırsan Canon 600D öneririrm. Kampanyaları takip et derim.
  • Arkadaşlar ben sony dsc wx30 u tavsiye ederim ama türkiyede satılıyor mu şu an ?
  • FUJİ ALMAYIN SAKIN
  • Neden fuji almayalım bir fikrini söleyebilrimsin çünlü ben fujifilm finepix s2980 almaya karar verdim aslında ilk oalrak nikon coolpix l310 a karar verdim ama sonra değiştirdim fikrini sölermisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: bad-sector

Makina hane halkı için ortak kullanım olacağından Slr uygun olmaz, fotoğraflar yalan olur

SLR kullanmak zordur gibi bir algı var ama bu yanlış. Kompakt makinelerdeki hazır modlar tüm slr lerde zaten mevcut.
  • canon sx230is alın. işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: teckemre01

Neden fuji almayalım bir fikrini söleyebilrimsin çünlü ben fujifilm finepix s2980 almaya karar verdim aslında ilk oalrak nikon coolpix l310 a karar verdim ama sonra değiştirdim fikrini sölermisn

kardeş fuji hs20 var bende. ilk aldığımda güzeldi,sorun yoktu.ama fotoğrafa olan ilgim zamanla artınca fuji artık yetmemeye başladı.gerçekten bir süre sonra ihtiyaçlara cevap vermiyor. ama senin niyetin aile,arkadaş çevresinde vs. çekmek için alıyorsan ona bir şey diyemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.