Şimdi Ara

Maksim Gorki - Ana'yı okuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşırı sıktı kitap. 120lere anca gelebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mal İnsan -- 27 Eylül 2018; 16:37:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az da olsa sıkıldığım bölümler olmuştu ama bitirmiştim.

Olmuyorsa zorlama, bırak en iyisi.
  • Yok az az da olsa okuyup bitireceğim de kitap okuma alışkanlığı kazanmaya çalıştığım bir dönemde kötü denk geldi. :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle ilerlemekte zorlaninca yanında başka türden bir kitap okumak iyi oluyor. romanda zorlaninca şiir ya da öykü veya bir klasikte takılınca yanına felsefe, kısa hikayeler gibi. keyfin olmayınca kolay okunanı, keyfin yerinde olunca da asıl kitaba dönmek bende çok işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmic Blues

böyle ilerlemekte zorlaninca yanında başka türden bir kitap okumak iyi oluyor. romanda zorlaninca şiir ya da öykü veya bir klasikte takılınca yanına felsefe, kısa hikayeler gibi. keyfin olmayınca kolay okunanı, keyfin yerinde olunca da asıl kitaba dönmek bende çok işe yarıyor.
    Çok mantıklı geldi hocam sağolunuz.

• Ana okunacaksa Evrensel Basım Yayından çıkan Mazlum Beyhan çevirisi ile okunması faydalı olacaktır. Türkçedeki en iyi Ana çevirisi diyebilirim.

Yayın evi değişmiş. Ben 2014 yılında aldığımda çeviri Evrensel Basım Yayından çıkıyordu. Artık aşağıdaki yayınevi basıyormuş.
    www.kitapyurdu.com
    Ana - Maksim Gorki | kitapyurdu.com
    https://www.kitapyurdu.com/kitap/ana/435748.html&manufacturer_id=5197

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 1 Ekim 2018; 23:11:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.