Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
30
Favori
228.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 16_MJT_05

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

335 lira normalde, sen o kadar senaryoyu nasıl yazdın hocam

Kasnak tan girdin motordan çıktın

Senaryo derken abi, tam anlayamadım ?

1 - Silindir Üst Kapak Contası,

2 - 2 Ekzantirik Mili kontrölü, ( Aşınmış mı diye, eğer aşınmışsa değişilecek. )

3 - Sibop ayarı,

4 - Boğaz Kelebeği değişimi veya temizliği,

5 - Rolanti valfi değişimi veya temizliği,

6 - Motor üst takozu değişimi,

7 - Ön Takım Takozları değişimi.

Bunları özel servis te yaptırmayı düşünüyorum

Bunları yazdın ya ona istinaden dedim sen araba bitik gibi dedin servis hiçbirsey yok demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

2 - 2 Ekzantirik Mili kontrölü, ( Aşınmış mı diye, eğer aşınmışsa değişilecek. )

3 - Sibop ayarı,

Bunları yazdın ya ona istinaden dedim sen araba bitik gibi dedin servis hiçbirsey yok demiş

Hımmmm şimdi anladım.

Ya benim kulaklarım hassas ya da sesleri filan gözümde çok büyütüyorum abi.

• quote:

quote:

quote:

3 - Sibop ayarı,

Arabamın bakımı bittikten hemen sonra abi denemek için yaklaşık 51 Km yol yaptım.

Yol Bilgileri;

15 Km si Şehir Dışı. ( Otoban )

35 Km si Şehir İçi - Ortalama arası sayılır. ( Bir bölümü sahil yolu, dar yollar - virajlı ve az da olsa rampalar var. || Bir bölümü de dar yollar - çok virajlı ve çok olmak üzere rampa çıkış inişleri var. )

Araçta ki Kişi Sayısı : Şöför. ( Ben. )

Klima Durumu : Klima Kapalı. ( Kalorifer Hep 2. Kademede Açıktı. )

Lastik Basınçları : Bilinmiyor. ( Uzun zamandır beri hiç kontrol edemedim, normal de duruma göre lastiklerin hepsine 36 PSI hava yapıyorum. )

Yakıt tüketimimi ve diğer bilgileri aşağıda fotoğraf olarak paylaşıyorum, nasıl sizce ?

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ
    MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜMAKSİMUM 1000 CC KLUBÜMAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ

• Tüketim gerçekten çok iyi. Ayrıca bu motor lpg ye çok uyumlu. LPG geçip ekonominin dibi de sıyrılabilinir :)
  • Hyundai i10 1.0 ekler misiniz

• Son zamanlarda 700 cc otomatik vites subaru vivio ile geziyorum istanbul trafiğinde ortalamam 6.2 lt civarı benzinimi inatla hep ayni benzinlik ten ve ayni pompadan alıyorum.10 gün öncede tekirdağ şarköy'e gittim toplam 455 km yol 4.8 lt ortalama yakıt yaktı.Beylikdüzü'ne kadar 1,5 saat durkalk yoğun trafik dahil (35 km)

düşündüğümden az bir yakıt yaktı manuel olsa tadından yenmez sanırım :)

• Selam arkadaşlar bu hafta sonu subaru vivio'm ile 5 kişi olarak 230 km'si istanbul trafiğinde 200 km'si şehir dışı olmak üzere toplam 430 km yol yaptık.depoyu fulledigimizde ise 430 km sonunda 22.89 lt benzin aldı. Bu da 100 km'de 5.3 lt eder .bu boyutlardaki bir araca gore 5 kişi ile gayet güzel bir değer hemde otomatik vites :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de hatun için bu gün bir subaru vivio aldım. Kısa süre sonra yağ değişimi olacak. Merak ettiğim aracın yağ kapasitesi nedir acaba?

• Ben de Subaru vivio istiyorum bakalım. Büyük araç büyük dert

• xargon5 X kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geç gördüm kusura bakmayın hayırlı uğurlu olsun yağ olarak 2.7 lt alıyor filtre de değiştirirsen 200 gram civarında o alıyor toplamda 3 lt yağ işini görür kazasız belasız sürüşler dilerim

• Üstadım arabada lpg yok ve yakıt biraz fazla geldi bana 1.0 motoriçin. Fabrika verileri 8.0 ve o kadar yakıyır

• Ben bütün yakıtlarımı herzaman kayıt altında tutuyorum hep benzini aynı şekilde alıyorum max yakıtım şehir içi 6.5 lt şehir dışı ise 4.8 lt şehir içi çok trafik yemezsem ve kalabalık olmazsa araç 5.6 yı geçmedi

• gruptan beni çıkartır mısınz. 2016 ekim'de sıfır km aldığım yaris'i mayıs 2018 itibarıyla sattım. allah ıslah etsin. hayatımda kullandığım en rezalet, en fazla yakan arabaydı (şehir dışında) bir daha hayatta almam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

gruptan beni çıkartır mısınz. 2016 ekim'de sıfır km aldığım yaris'i mayıs 2018 itibarıyla sattım. allah ıslah etsin. hayatımda kullandığım en rezalet, en fazla yakan arabaydı (şehir dışında) bir daha hayatta almam..
    Bende de 1.0 i10 var. Mükemmel değil ama illallah ettirecek kadar kötü de değil. Ayda 500 km kesin uzun yol yapıyorum. Uzun yol 4.5 civarı. Klimayı açıp basarsam 5.5. iş görecek araba. Yeter de artar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 5 Temmuz 2018; 16:45:48 >
  • Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    belki i10 iyidir bilemem, yaris kesinlikle beş para etmez vasat bir araba. adam devir saati koymamış ya bu devirde
  • quote:

belki i10 iyidir bilemem, yaris kesinlikle beş para etmez vasat bir araba. adam devir saati koymamış ya bu devirde
    Aslında param olsa 1.0 Yaris düşünüyordum. Yenilerinin en boşuna devir saati koymuşlar galiba. 7 hava yastığı standart, alt takımı ve mekaniği sağlam bir araba diye biliyordum Yarisi.
  • Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    mekaniğine lafım yok hakikaten sağlam. toyota sorunsuzluğu mevcut. yeni kasasına devir saati koyarak çok büyük bir devrim yaratmışlar takdir ettim devir saati varsa alınır aslında. ama çok hafif sayılmaz, 985 kilo. 1000 motor 69 hp.

yerinde olsam 1.3 95 hp'lik yine yaris ile aynı kilo olan (965 hatta daha hafif) mitsubishi colt öneririm. 4 airbag (bazıları 6 airbag) esp filan da var bazılarında. bak colt'tan çok memnunum mesela, ikinci arabam ve hayatta satmam. 4-5 kişiyken bile şehir dışında çok güzel bir gidişi var. yakıt tüketimi de yaris kadar daha fazla değil ama daha az da değil...
  • quote:

mekaniğine lafım yok hakikaten sağlam. toyota sorunsuzluğu mevcut. yeni kasasına devir saati koyarak çok büyük bir devrim yaratmışlar takdir ettim devir saati varsa alınır aslında. ama çok hafif sayılmaz, 985 kilo. 1000 motor 69 hp.

yerinde olsam 1.3 95 hp'lik yine yaris ile aynı kilo olan (965 hatta daha hafif) mitsubishi colt öneririm. 4 airbag (bazıları 6 airbag) esp filan da var bazılarında. bak colt'tan çok memnunum mesela, ikinci arabam ve hayatta satmam. 4-5 kişiyken bile şehir dışında çok güzel bir gidişi var. yakıt tüketimi de yaris kadar daha fazla değil ama daha az da değil...
    Bundan sonra araba alma işi bitti hocam. Piyasa zaten berbat. Allah elimizdekini almasın inşallah.

• Merhaba arkadaşlar. Ben Corsa 1.0 almayı düşünüyorum. Size bir kaç sorum olacaktı. İnternetten gördüğüm kadarıyla Eco Club modellerin yere daha yakın olduğu ve tümsekte yere sürtmek ve kaldırımlara sürtme sıkıntısı varmış. 2002,2003,2004 modellerin hepsi aynı yapıda mi yerden yükseklik ve diğer açılardan. Ben İstanbul da yaşıyorum. Yokuş çok fazla buralarda. Bir sıkıntı olur mu. Bir de acemiyim. Geri kaydırma sorun olur mu? Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.