Şimdi Ara

Maksimum 1100 Liraya DSLR Makine Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fotoğraf makinesi almak istiyorum maksimum 1200 lira bütçem var daha önce makine kullanmadım dslr almak istiyorum hevesliyim öğrenirim çok çabuk önerileriniz bekliyorum 2. el düşünmüyorum..

• Satürnlerde A37 999TL
  • Nikon D3000
    Canon 1100D
  • EOS 550D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Nikon D3000
    Canon 1100D

bunlar birde bulursan 450d bence başlangıç için temiz bulabilirsen güzel bir makina
  • peki nikon d3100 vardı 1045 liraya o nasıl sizce bunlardan iyi midir?
  • Evet Nikon D3100, D3000 modeline göre daha iyidir. Canon 1100D'den de bir adım öndedir diyebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eos 1100d bana yetiyor her özeliğini kulanıyorum guzel makina tek - si malzeme kalitesi
  • quote:

Evet Nikon D3100, D3000 modeline göre daha iyidir. Canon 1100D'den de bir adım öndedir diyebiliriz.

öncelikle teşekkürler cevapladığınız için peki mesela ben nikon d3100 aldım bilmediğim için soruyorum herşeyini öğrendim üzerinde gelen vr lens ile dijital makinelerden daha iyi çekerim değil mi zum yapınca fotoğrafa çok bozulma olur mu yada aynasızlar gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basto

quote:

Evet Nikon D3100, D3000 modeline göre daha iyidir. Canon 1100D'den de bir adım öndedir diyebiliriz.

öncelikle teşekkürler cevapladığınız için peki mesela ben nikon d3100 aldım bilmediğim için soruyorum herşeyini öğrendim üzerinde gelen vr lens ile dijital makinelerden daha iyi çekerim değil mi zum yapınca fotoğrafa çok bozulma olur mu yada aynasızlar gibi?

Rica ederim. Elbette dijital makinelere göre çok daha kalitede fotoğraflar çekersiniz. Optik zoom ile bozulma yaşamazsınız. Lensinizi de ihtiyacınıza göre belirlersiniz zaten.
  • arkadaşlar 1200 liraya nikon 5100 buldum alayım mi 3100den iyi midir 100 lira açığa değer mi bütçemde makinelerin farkları?
  • 1300 liraya 600D satılıyordu n11.com da ama 1300 e çıkamam dersen daha ucuzunu görmedim.
  • D90 fiyatları neden hiç düşmüyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar d5100 hakkında fikri olan yok mudur acaba?
  • AF motoru nedeniyle Canon 1100D tavsiye ederim.
  • 1100d alma da ne alırsan al.üstte bi arkadaş daha söylemiş malzeme kalitesi ve tutuş hissi kötü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • d3100 ve d5100 arasındaki seçimim için yardım edebilecek birisi var mı arkadaşlar biryerde kampanyalı 1200 lira d5100 gördüm bütçemi 100 tl aşmama değer mi yoksa d3100 ile arasında çok fark yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basto

d3100 ve d5100 arasındaki seçimim için yardım edebilecek birisi var mı arkadaşlar biryerde kampanyalı 1200 lira d5100 gördüm bütçemi 100 tl aşmama değer mi yoksa d3100 ile arasında çok fark yok mudur?

Tabikide deger d5100 bulduysaniz kacirmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.