Bildirim
Maksimum 1200 TL bisiklet önerisi
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mosso çok güzel ama nedense Legarde (şehir serisi) wildfire (mtb=Dağ) serisine göre biraz daha basit özellikleri var..
Maşa: Suntoor daha iyi kaliteli =Legarde zoom/wildfire=Suntoor
fren olarak çoğu model hesaplı v fren yerine +150 TL ile Hidrolik disk fren alın derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1721 MSM lerde zoom maşa yok galiba mode diye bir marka yazıyor, zaten ben MDM modeli almayı düşünüyorum onda da rijit düz maşa var. Yağmurda falan kullanmam ve bakımı kolay o yüzden v frenli alıcam
btwin alma iyi değil.Sağlam bisikletçi btwin kullanmaz.Ben 2015 de sedona 300 almıştım 980 liraya.Gayette memnunum.Sedona 300 ü öneririm.Hem tasarımı çok güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: StevenBayLouise
btwin alma iyi değil.Sağlam bisikletçi btwin kullanmaz.Ben 2015 de sedona 300 almıştım 980 liraya.Gayette memnunum.Sedona 300 ü öneririm.Hem tasarımı çok güzel
Yorumunu yeni gördüm zaten bende sedona 300 almıştım bugün, mossodan 100 lira kadar pahalıydı ancak daha kaliteli geldi gözüme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhusrevaga -- 24 Mayıs 2017; 1:5:47 >
mosso legarde 1621 var bende full shimano setli zoom masa 1000tl ye aldim 2017 yi bisikletci de onermedi kullanilan komponentler yuzunden o civarda alinabilir pazarlikla geri kalan para ile kask belki lastikleri degisirsin ekipman alirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: hhusrevaga
quote:
Orijinalden alıntı: StevenBayLouise
btwin alma iyi değil.Sağlam bisikletçi btwin kullanmaz.Ben 2015 de sedona 300 almıştım 980 liraya.Gayette memnunum.Sedona 300 ü öneririm.Hem tasarımı çok güzel
Yorumunu yeni gördüm zaten bende sedona 300 almıştım bugün, mossodan 100 lira kadar pahalıydı ancak daha kaliteli geldi gözüme
sedona candır.Hayırlı olsun güle güle kullan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X