Bildirim
MAKSİMUM 32 BİN TL YE D SINIFI ARAÇ TAVSİYESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2000 üstü dersen;
E39
-
Angel eyesss -
quote:
Orijinalden alıntı: SSDc
Angel eyesss
-
Kesinlikle mondeo Mk3 ..
2000 motor vergi haricinde olumsuz yanı yok. -
s40 ı listeden çıkarabilirsiniz.. C sınıfıdır, diğer yazdığınız modellere göre iç mekan da kıyaslanmaz
temizi bulunabilir mi bilinmez ama mazda 6 yıda araştırmanı öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: akıllıdeli06
s40 ı listeden çıkarabilirsiniz.. C sınıfıdır, diğer yazdığınız modellere göre iç mekan da kıyaslanmaz
temizi bulunabilir mi bilinmez ama mazda 6 yıda araştırmanı öneririm
S40 ın C sınıfı olduğunu biliyorum hocam ancak hoşuma gidiyor
Mazda 6 yı motorun 2.0 olmasından dolayı düşünmüyorum. Aslında ilk önceliğim 1.6 ve LPG çözümü. O yüzden ilk üçte Avensis Mondeo ve Vectra var.
BMW de iyi ama onun için daha erken diyorum.Birkaç yıl sonra belki 3-4 yaşında bir F30 alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 29 Ağustos 2013; 0:06:58 >
-
Mondeo ya da avensisten birini seçin donanım+karizma mondeo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasaya bakınca avensis daha iyi bir akışa sahip. Nedense Mondeo bu ülkede tercih edilmiyor. 1.6 Titanium mk3 Mondeo ya da 1.6 Elegant Avensise çok yakınım şu an -
mk3 Jatco sahibiyim. Gecenlerden arkadasin s40'ini kullandim. Igrendim arabadan. Ici cok dar, direksiyon garip bir sekilde kamyon direksiyonu hissi veriyor, yolda giderken saga sola kayacak gibi hissettiyor.... Tavsiye etmem.. -
PASSAT -
1.6 Avensis. Her türlü sorunuza cevap verebilirim. Yakıt, performans, donanım, fren vs vs -
Biraz heveslendirelim sizi :)
-
1.6 Avensis. -
Avensis -
selamlar bencede avensis eger vergi olayına cok takılmazsanız sole bi ilan var ben iki hafta içinde araç almayı planlıyorum
benim bile alasım geldi ilan bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-cok-temiz,yedek-lastigi-henuz-kullanilmadi-125047665/detay/ -
avensis 2.0 lar lpg uyumlu mu? sorun çıkarttığı konuşuluyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece hız sabitleyicisi olmadığından ben olsam avensis almam.Cc büyük kolaylık rahatlık. -
Avensis 1.6+Lpg en ekonomik gayet iyi bir tercih olur Toyota kullanan kesimler bir Bmw Honda kullanıcılarına göre çok uçan kaçan basan kesimlerde değil temizi bulunabilir
opel vectra tavsiye etmem yakıtı masrafları üzer -
renault laguna3 tavsiye edilir, 2.0 dci privilege bile bulunabilir o paraya ama kmsi biraz yüksek olur...1 sene kullandım donanımı,iç mekan genişliği, sessizliği,konforu ve yol tutuşu mükemmel diyebilirim...
avensis diyecedim ama onda cruise yokmuş, cruise olmayan D sınıfı pek mantıklı gelmiyor, manuel viteste mantıklı gelmiyor gerçi bana...
Benzer içerikler
- f10 f30 farkı
- honda crv 2.0 kronik sorunlar
- opel meriva kronik sorunları
- rover 216 si
- opel astra otomatik şanzıman nasıl
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X