Şimdi Ara

maksimum 350 tl ye teyp önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar..astra g kasa arabam var orjinal teybinin yerine mp3 çalan aux ve usb girisli kalite bir teyp arıyorum..maksimum 350 tl verebilirim ve orjinal kolonlarla kullanacagım tavsiyeniz nedir

• Sizi memnun edicek olarak Pioneer DEH-p6050UB önericem. Fiyati, kalitesi tatmin edici bir cihazdir. O kadar gözüm yükseklerde değil derseniz. Aracın orjinal hoparlörleri ile beni tatmin etsin istediğim sesi aliyim derseniz, fazla para harcamaya gerek yok Pioneer Deh-p5050ub
  • gökhan bey teşekkür ederim öneriniziçin..bu 50 ile biten serilerde teyp arkasında sonu 00 ile bitenlerden farklı olarak bir giris yokmuş.. o girişin ne oldugunu bilmiyorum ama önemlimidir ? ve 50 ile biten serileri nereden bulabilirim..ben su an agrıda askerlik yapıyorum 2 ay sonra istanbula yaşadıgım yere dönecegim..şimdiden teşekkürler
  • Yok herşeyi 00 lı seri neyse 50 li seride odur. Tek farki radyosunda rds yoktur xx50 li serilerde(rds=radyo kanal bilgisi) onun dişinda bir farkliliği soket farki felan bulunmuyor. Kendimde suan deh-p6750mp kullanıyorum örnek vermek gerekirse.

xx50 li serilerin digicom tarafından garantisi olmuyor. Satan kişi ancak kendi değşirse oluyor. Yani buda demek oluyor ki satan adamla ufak bi belge imzala ne olur nolmaz.

İstanbul Eminönü-Dogubank' ta bulabilirsin. :) Dediğim üzere 5050 felan gibi cihazlara bak. o kadar teferruat aramiyorsan. olmusken en iyisi olsun dersen 6050 dediğim üzere
  • 6050ub
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Yok herşeyi 00 lı seri neyse 50 li seride odur. Tek farki radyosunda rds yoktur xx50 li serilerde(rds=radyo kanal bilgisi) onun dişinda bir farkliliği soket farki felan bulunmuyor. Kendimde suan deh-p6750mp kullanıyorum örnek vermek gerekirse.

xx50 li serilerin digicom tarafından garantisi olmuyor. Satan kişi ancak kendi değşirse oluyor. Yani buda demek oluyor ki satan adamla ufak bi belge imzala ne olur nolmaz.

İstanbul Eminönü-Dogubank' ta bulabilirsin. :) Dediğim üzere 5050 felan gibi cihazlara bak. o kadar teferruat aramiyorsan. olmusken en iyisi olsun dersen 6050 dediğim üzere

Tam olarak öyle değil.
    00 ile biten serilerde Wired Remote girişi mevcuttur.
    50 li serilerde yoktur.
    Bu giriş + ayrı bir aparat ile
    aracınızın direksiyonunda bulunan teyp kontrol düğmelerini kullanabilmenizi sağlar.

Şuraya bakabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla singapur yapımı olan 50 li serilerin 2009 versiyonlarında wired remote girişi bulunuyor.
    2150 - 3150 gibi modellerde..

• arkadaslar ilginiz için cok tesekkürler..
    ben su an istanbulda değilim..ama orda aldırabilecegim bir yakınım var..6050 seriyi bu fiyata bulabilirmiyim..bir de tavsiye edeceginiz garantili ve garantisiz uygun fiyata bulabilecegim yer söylerseniz ve guncel fiyatı hakkında bilginiz varsa benı cok memnun edersiniz..yakınımı oraya yönlendirip aldıracagım bu hafta içi..

ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler
  • 6050ub yi gg dan almanızı tavsiye ederim.uygun fiyatlı satan yerler var
  • 360 civarına satılıyor orda fiyat uygun fakat güvenemiyorum..anında tak çalıstır bir alet olmadıgı için eger bir sakatlık varsa teypte madur olma durumum var..gittigdiyor u tavsiye edermisiniz 6050 ub için
  • +6050ub
  • gg de guvenılır adamlar war profıldekı yormlarına gore sızde yararlanabılrsnz eger guvenemıyrsanız pıyasayı arastırn elbet uygun fıyatlı bulursunz
  • Goldmaster 3070 200 ytl , hafızagirşi,usb, girşi ,mp3 çalar , şık tasarımı var öneirim ,
  • O paraya garantili Sony GT 670US alabilirsin. Çok güzel, şekli yakışıklı bir teyptir. Kasası da çok sağlamdır. Sony nin üst modellerinden..
  • birde bu ürünleri bir bak derim ben sony kullanıyorum şuana kadar bir sorun yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_28493134/tm.htm
  • Sony CDX V-6800

200 Liraya Verebılırım ;)
  • herkese teşekkürler.dogubanktan 6050 ub almaya karar verdim.inşallah pisman olmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir34

herkese teşekkürler.dogubanktan 6050 ub almaya karar verdim.inşallah pisman olmam

merhaba
    50 seri kaçak yanı garantisi yok ben şahsen tavsiye etmiyorum arıza yaptımı masrafı çok oluyor bıde her parçası yok
    bence garantılı bir cihaz alın

iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: locked13

quote:

Orjinalden alıntı: demir34

herkese teşekkürler.dogubanktan 6050 ub almaya karar verdim.inşallah pisman olmam

merhaba
    50 seri kaçak yanı garantisi yok ben şahsen tavsiye etmiyorum arıza yaptımı masrafı çok oluyor bıde her parçası yok
    bence garantılı bir cihaz alın

iyi günler

Zaten bu Pioneerin UB serisi modelleri pek beğenilmedi. Kalitesiz bir seri. Pioneer da eski kaliteden eser kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.