Şimdi Ara

Maksimum 450-500 tl klavye önerisi acil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Amin alırsın inşallah kısa zamanda :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Sende alırsın inşallah

• Teşekkürler. Öncelikle temiz ikinci el bişeyler kovalayayım. Duruma göre olmazsa sıfır bakarım diyorum ama sıfır olunca rampage olur diye korkuyorum
  • İtopya da şöyle bir şey oldu;Corsair Gaming K95 RGB Platinum Modeli 1000TL altına indi. Alınırmı diycem ama alınır biliyorum

Siz de sipariş vermiştiniz ama bir görün istedim gene de. Hem model farkı hem de RGB farkı var. Yatana kadar düşünüp karar vericem aa klavye için 990tL ne bileyim genede.
  • Valla bu işin sonu yok ya yükseldikçe yükselir bi yerde durmazsan ama tabi diğer klavyelerden çok çok üstünse olabilir, hem bi mause ihtiyacım var oraya verceğim parayı mausa veririm şimdilik galiba yinede teşekkürler

• Benim aklımda hiç yoktu tabi. Ama RGB olunca ve model farkı ister istemez cezbetti. Asıl amacım 300'e kadar maks alıp çıkmaktı. Şuanki klavyem standart membran, hatta üzerine çay vs dökülmüş tuşlar zor basıyor o derece yani. benim neyime K95 Acaba sırada K70 RGB için indirim olur mu?
  • Rgb stokta yok şu an ama red için indirim var hâlâ, bende başta rgb olsun illa diyordumda benim şuan kullandığım klavye kas yaptı 30liralık bişey acil ihtiyaç var diye aldım, acil değilse bekleyebilirsin

• Corsair K70 RGB MK.2 olarak stokta görünüyor. Aynı oranlarda bir indirim gelirse sanırım 800tl civarına inebilir ama gene de yüksek. K95 RGB güzel klavye ama bu klavyeye ihtiyacım var mı hayır :)
  • Dediğim gibi sonu yok kaliteyi fiyatı arttırmanın ve acelende yoksa bekle bu süreçte alma, ortam biraz sakinleşince fiyatlar biraz düşer diye düşünüyorum

• Arkadaşlar acil klavyeye ihtiyacım var fiyatlar uçmuş napacağım bütçem max.700 TL Lol için klavye Arada bd5 de oynuyorum ltf Yardımcı olun Blue Switch tercihim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.