Şimdi Ara

Maksimum 450-500 tl klavye önerisi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün içerisinde gidip alacağım veya sipariş verebileceğim bir mekanik klavye önerebilir misiniz sessiz yani red switchli olması önemli ancak klavyeler hakkında başka hiçbir bilgim yok şu klavyeyi beğendim ama nasıldır bilemiyorum fiyat/performans açısından, yardımınıza ihtiyacım var.

https://www.itopya.com/msi-vigor-gk60-cr-kirmizi-led-cherry-mx-tr-gaming-klavye/
    veya bu
    https://www.itopya.com/cooler-master-ck350-red-switch-mekanik-rgb-tr-gaming-klavye/

ancak Corsair k68 e kadar çıkabilirim eğer bunlardan çok daha iyi bir klavyeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 28 Ocak 2020; 12:45:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 TL Fazla ver bunu al pişman olmazsın emin ol Corsair klavyede marka olarak en iyi tanınan markadır kendisidir gözümde
    https://www.itopya.com/corsair-gaming-k68-rgb-cherry-mx-red-turkce-gaming-mekanik-klavye/
  • Diavelin kullanıcısına yanıt
    Bende sorduktan hemen sonra bu klavyeyi inceleyip aldım az önce umarım doğru tercihi yapmışımdır, teşekkürler yorumun için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun, kullandıktan sonra yorumlarını belirtirsen senden sonra alacaklara da rehber olur.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Memnun kaldınızmı acaba, o parayı vermeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F829A48E5

Memnun kaldınızmı acaba, o parayı vermeye değer mi?
    Klavyeden fazlasıyla memnunum,hissiyatı ve dayanıklılığı gayet iyi yazılımı da aynı şekide çok güzel sadece takıp çıkarılabilen bileklik kısmı pek iyi değil onun dışında gayet güzel bir klavye değer mi değmez mi konusuna gelirse maddi durumunuz uygunsa bu civarlarda bir mekanik klavye bakıyorsanız alınmalı daha ucuz olan mekanik klavyelere göre ömrünün daha uzun olacağını düşünüyorum rakipleri arasında da en tercih edilebilecek model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 14 Mart 2020; 23:59:50 >
  • Bütçem en fazla 500 diye ayarlamıştım kendimi ama heryerde bu klavye öneriliyor ve rgb olanı 700 tl civari çok kararsızım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F829A48E5

Bütçem en fazla 500 diye ayarlamıştım kendimi ama heryerde bu klavye öneriliyor ve rgb olanı 700 tl civari çok kararsızım
    Ben itopyadan indirimde 557 tl ye aldım aceleniz yoksa indirime girmesini bekleyebilirsiniz
  • Galiba öyle yapıcam teşekkür ederim

• K68 RGB 1000tl civarı şaka gibi. uygun fiyata bulabildiniz mi?
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Yok ya nerde buluyorum, bu gidişle hiçbişey alamicaz. Bi yandanda klavyeye ihtiyacım var ne yaparım bilmiyorum. Beklesek bu sürecin ne zaman biteceği belli değil beklemesek iki katına almış olacaz

• Bir kaç ay öncesi yorumlara bakıp klavye araştırıyorum ama konuşulan fiyatların şuan alakası yok. %50-60 artmış neredeyse fiyatlar. Benim de açıkçası zoruma gidiyor. İkinci ele bakıyorum son çare ama çok temiz harici almayı da düşünmem. Bir de Logitech G710 gördüm. Nispeten daha hesaplı. Siz inceleyebildiniz mi bu modeli?
  • Aynı durumdayım bende 500 tllik başlıklar altında önerilen klavyeler 1000 civarı olmuş, g710 hakkında yorumları okumadım ama oda ucuz değilki yine, ben şahsen onu alacağıma k68 red var rgb olmayanı biraz daha zorlar onu alırdım

• O zaman riske girip rampage hydra r6 rgb alalım. K68 RED 700TL. Logitech G710 blue ikinci el 300/400tl. blue switch olanı daha çok önerilmiş. G710+ ise sıfırı var ama brown.
  • 2.el dedin kafamı karıştırdın :) biraz bakarım 2. Ele bulamazsam alırım r6 yı öneren olmuştu daha önce

• Her markanın her modeli sırayla zam görüyorlar, iyi araştırıp almak lazım. Coolermasterın klavyesini 440 TL ye buldum dün gece direk aldım beklemeden.

• metulen kullanıcısına yanıt
    K70 lux red 699tl itopyada şuan haberin olsun

• Ne bileyim ya 700 çok gibi. rgb olsa şeytana uyabilirdim ama red için sıkıntı. ikinci el red serisi k68 ve 70 bulunabiliyor zaten 400 civarı.

edit: normalde 1000tl gibi, aslında fiyat baya ama fiyat olarak benim beklentimin üzeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metulen -- 20 Nisan 2020; 21:7:52 >
  • Ben aldım bakalım pişman olmam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F829A48E5 -- 20 Nisan 2020; 21:22:33 >
  • Valla ben k70 redden aldım bakalim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.