Şimdi Ara

MAKSİMUM 500 $ A AMERİKA'DAN TELEFON

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 500 $ üst limitim ve limitleri zorlamak istemiyorum, çünkü telefona çok fazla para verilmesini anlamsız karşılıyorum. Buradan para yollayacağım ve oradan arkadaşım telefon alacak. iphone sevmiyorum onu başta belirteyim.

ilk başta bakması için 8800 fiyatlarını araştırmasını söyledim.
    araştırması için başka telefonlar da söyleyeceğim ve aralarından bir tanesini seçip bu işi bitireceğim.

2. seçeneğim LG bl40 new chocolate. burada fiyatı 1200 tl civarında iken aynı gün kargoya veren bir firmadan 300 $ a buldum hatta aklıma baya baya yatmaya başladı.
    http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-BL40.HTML

başka önerileriniz var mıdır? business tarzında olacak telefonlar tercih sebebidir.

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• söylemeyi unutmuşum da ekleyeyim dedim. telefondan öyle çok fazla şöyle olsun böyle olsun diye bir beklentim yok. ben telefonu sadece konuşmak için kullananlardanım. bl40 ın şarjı sanırım maksimum 2 gün civarında gidiyormuş o olay bir tek canımı sıkan nokta oldu.

şöyle diyeyim o zaman; şık tasarıma sahip olması ve şarjının uzun süre dayanması lazım. yani şarkı en azından 2 gün gitsin diyeyim bari.
  • samsung wave e baktır kardeş.Benimde bütcem o aralıkda,benimde akrabam gelcek yakında.Bende seninle aynı durumdayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.