Şimdi Ara

Maksimum 5000₺ gaming laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç hafta içinde içinde gaming laptop almak istiyorum. Sizce indirim için Ramazanı beklemeli miyim yoksa şuan almalı mıyım?

Bir başka sorum ise maksimum 5000₺ olacak şekilde gaming laptop tavsiyeniz nedir?

Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu cihaz şuan için uygun gibi. Aynı fiyat bandına casper excalibur mevcut şuan. Ama bunu tercih ederdim

• ASLSY kullanıcısına yanıt
    Ben de bu cihazı istiyorum ancak internetten sipariş vermeyi istemiyorum ancak mağazadan alma seçeneğini seçmeyi istiyorum. Kontrol edip çalıştırıp almayı tercih ederim. Evkurdaki gibi. Acaba başka siteler arasında mağazadan alma seçeneği bulunanlar var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrius -- 19 Nisan 2020; 0:15:4 >
  • 10 gün önce sorsan seçenek çok olurdu. Ama şuan inanılmaz bir fiyat artışı oldu. Tamam dolar arttı ama fiyatlar o artışa göre çok daha fazla uçtu. Yukarıda önerilen Acer kesinlikle alınabilir. Başka da alınacak doğru düzgün alternatif göremedim piyasada. Fiyatların düşeceğini de zannetmiyorum. Eğer gerçekten almayı düşünüyorsanız bir an önce almanızı tavsiye ederim. Mağazada benzer özellikte cihazı 6000den aşağı bulma ihtimaliniz yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.