Şimdi Ara

Maksimum 60bine kadar Otomatik Vites araç önerileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cszero

Peki hem bora pacific hem de ghia 4 ileri olduğu için 100den sonra çok bağırır motor diyorlar, sizce doğru mu.

Subaru impreza 1.5 awd 4x4 var otomatik vites sizce alınır mı
    Arkadaşım 6 ay önce 2008 model otomatik İMPREZA aldı. 45 bin civarına. Hem cebinizde paranız kalır. Hem daha yüksek bir model araç almış olursunuz.
    Şu ana kadar hiç bir problem yaşamadı. Arabanın iç ve dış dizaynı da harika.
    Sadece biraz yavaş hızlanıyor. Bence bu da tatminkar. Tabi insandan insana değişir. Bence tercih edilebilir. Bende düşünüyorum almayı. sürekli 4*4 olması yol tutuşu açısından büyük bir avantaj. Tabi yinede siz karar verin.
  • erdalyel E kullanıcısına yanıt
    2004 model corolla sol otomatik vites almaya karar verdim arkadaşlar, yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim
  • 2004 Corolla otomatik vites için Tokattan Elbistana gittim adam harici bişey çıkarsa tüm masrafları karşılayacağını ilanda yazmasına rağmen, masraflarımı karşılamadı, kaporayı zorla verdi. Ekspertizde sol ön direkte ekleme çıktı pilot Garage şubesinde. Adam kabul etmedi, ben de sanayide kaborta ustasına gösterdim o da aynısını dedi ama yine kabul etmedi. Böyle bir olay yaşadım arkadaşlar, bu devirde dürüst insan bulmak ne kadar zorlaştı.
    Araştırmalara devam ediyorum, bu bütçeyle sanırım otomatik vites zor alacağım gibi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar jetta kullananlar için soruyorum, düz motor 2006-2008 arası Otomatik vites bulursam temiz bütçeme uygun, yedek parça fiyatları yüksek mi

• erdalyel E kullanıcısına yanıt
    İmpreza için 65ten aşağı da isteyen pek yok, satmaya kalksan nazlı gider piyasa arabası almak daha iyi değil mi

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Malesef 60 bine otomatik temiz cruze alinamiyor artık. Km 200 binin üzerinde olur kazali olur.
    60 bin tl ye 200 bin km alti verenlerde ilanda goremediginiz şeyler çıkıyor.
    Alınabilir bir cruze 70 bin tl en az su an. (Otomatik)

Ayrica konu sahibine sesleniyorum mutlaka 124 hp lik olanlardan alın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 124 HP de olsa gitmiyor otomatik vites cruze, kasa ağır geliyor diye test videolarında cruze sahipleri söylüyor ben de şaştım bu işe, sizin araba otomatik vites cruze mu? General44242 kardeşim.

• cszero C kullanıcısına yanıt
    Yok değil ama almayı düşünüyoruz.
    6 ileri 124 hp gitmesi lazim ama ?
    4 ileri 100 beygirden düşük çok otomatik araç kullandik ya da 1.6 110 beygirdi galiba 4 ileri megane falan gidiyor bunlar hep.
    4 ileri 75 beygir Peugeot 206 gitmiyor mesela

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 124 HP otomatik vites cruze kullanıcısı aranıyor acilen, bizi bu konuda aydınlatması için

• arkadaşlar 2006 model ford focus ghia mı 2006 model mazda 3 1.6 dynamic mi tabi aralarında fiyat farkı var, mazda 5-6 bin daha pahalı. ikisi de otomatik sizce hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.