Şimdi Ara

Maksimum 60bine kadar Otomatik Vites araç önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Maksimum 60bine kadar Otomatik Vites araç önerileri paylaşır mısınız. Otomatik şanzımanı sıkıntı çıkarmayacak arabalar hangileri?

Bugün ilanlarda gezerken maksimum 56 bine kadar baktığım araçlar içerisinde 2 model gördüm.
    2004 model Bora Pasific mi ? 2006 model Focus Ghia mı?
    ikisinin de artıları eksileri nelerdir. Hangisini tercih etmeli arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cszero -- 30 Ocak 2020; 9:4:40 >

• Focus ghia daha iyidir tutulan modeldir yol tutuşu ve viraj kabiliyeti üst seviyedir yolda bırakmaz çok arıza yapmaz
  • Peki hem bora pacific hem de ghia 4 ileri olduğu için 100den sonra çok bağırır motor diyorlar, sizce doğru mu.

Subaru impreza 1.5 awd 4x4 var otomatik vites sizce alınır mı
  • Focus daha mantıklı seçenekler arasında.
    Bu piyasada tutulmayan araç alan zarar eder bence imprezayı eleyin.
  • cszero C kullanıcısına yanıt
    subaru ikisine göre daha doğru bir tercih olur nissan note da ekleyin
  • sahip olduğun araç piyasa arabası değilse nazlı gidiyor ben onu iyi deneyimledim, 1.5 senedir 1997 model kia sephia aracım var, çok uygun fiyat yazmama rağmen henüz satılmadı bekliyorum.

maksimum 60bin TL'ye kadar otomatik vites ne alınır arkadaşlar, otomatiği sıkıntı çıkarmayacak modeller önemli benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: cszero

sahip olduğun araç piyasa arabası değilse nazlı gidiyor ben onu iyi deneyimledim, 1.5 senedir 1997 model kia sephia aracım var, çok uygun fiyat yazmama rağmen henüz satılmadı bekliyorum.

maksimum 60bin TL'ye kadar otomatik vites ne alınır arkadaşlar, otomatiği sıkıntı çıkarmayacak modeller önemli benim için
    Piyasada 14 15 yaşlarındaki arabalara 50 60 bin isteniyor bu araçlardan uzak durun çünkü 4 5 yaşında arabalarla arasında fiyat olarak fazla bir fark yok tercih edecekseniz 4 5 yaşında arabaları tercih edin üste 20 bin daha verip
  • yapma etme ya 60 bin paran var 2004 model araba bakıyosun be kardeşim piyasayı yükselten simsarlara prim vermek değilde ne bu? teslim olmak değilde ne? o paraya 2015 2016 arabalara bakman gerekir nuh tarihinden kalma eski teknoloji cd calar bile olmayan dandiklere degill kolay mı kazandın sen o 60 bini bi asgari ucret 2300 tl
  • 7 yıldır keyifle kullandığım accent era'yı öneririm. Şanzımanı sağlamdır. Temizliğine göre fiyatları değişiyor
  • 2011 cruze alınır, turşu olmuş arabalara vermeyin bu kadar para...
  • AhmetD* kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben de vermek istemiyorum 2004 model arabaya bu kadar parayı üzülüyorum hatta piyasanın geldiği durum çok içler acısı, 2015-2016 araba alınamıyor ki bu paralara, ne yapmak lazım hiç araba almayayım o zaman ?
  • 62-63 bin lira param var ÇÖP almaktan başka çare bırakmadılar insanlara.
    Hocam 1 hafta önce 2016 model 1.0 mpi fabia aldım değişensiz tramersiz sadece 3 parca cizik boyası var aracım benzinli ama dizeli aratmıyo yakıt çok iyi gercekten 67 bin tl ye aldım ararsan illaki bulursun diye dusunuyorum
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    SHIHAD era 1.4 mü 1.6 mı kullanıyorsun kardeşim.

AhmetD* bi araştırayım kardeşim bakalım kaç lira istiyorlar da manuel mi alsam acaba diyorum manueller de tavan piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: cszero

SHIHAD era 1.4 mü 1.6 mı kullanıyorsun kardeşim.

AhmetD* bi araştırayım kardeşim bakalım kaç lira istiyorlar da manuel mi alsam acaba diyorum manueller de tavan piyasada
    1.5 crdi otomatik
  • Kesinlikle Aveo. 2011-2013 model, T300 kasa, 1.4 ecotech motor, 6 ileri GM üretimi tam otomatik şanzıman, sedanında 502 lt bagaj hacmi, standart LT paketinde bile cruze kontrol, 8 hava yastığı, abs, esp, çekiş kontrol, LTZ paketinde sis farı, 16" jant ve far sensörü gibi ekstralar. 100 bin km civarında araçlar bulunabilir.

T250-255 kasalardan bahsetmiyorum, dikkat. Şundan bahsediyorum:

https://carsopedia.com/tr/catalog/chevrolet/aveo/t300/aveo-1-4-lt-2013-2014-24169/

Edit: Cruze da mantıklı ama hem motordan hem de şanzımandan yana güven vermiyor. Tabi 60 bin lira gibi fiyatlarla cruze gibi araçları görünce başka bir araca bakmak mümkün mü bilemiyorum. Gören küçük dilini yutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 31 Ocak 2020; 2:16:37 >

iyi bakılmış impreza alınır ancak 0-100 açısından veya ara hızlanmalarda tatmin etmez. bunun yanında iyi bakılmış bir impreza gerçekten masraf çıkarmaz, güvenlidir, yol tutuşu iyidir. araçtan ne beklediğinize bağlı. alacaksanız iyi araştırın, başına öyle gidin çat çat gittiğiniz arabanın eksiklerini söyleyin, tabiri caizse sinsi bir pazarlıkla alın :D
  • Hocam otomatik takıntınız yoksa linea da alabilrisiniz 1.3 multijet yakıt olarakta iyi tipi pek hoş degil pek kötüde degil o fiyat gayet uygun hemde moldelli 2014 2015 felan alabilirsiniz. Yola felanda iyi gidiyor.
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler yeni bilgiler öğreniyorum sayenizde. Size şu aracı soracağım. 1.6 BSI motor jetta tour otomatik vites 200bin km. alınır mı, 6 ileri vites, düz motor yani Lpg ile uyumlu, şanzıman dsg değil diye biliyorum, fiyat 61bin istiyor sizce alınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

Kesinlikle Aveo. 2011-2013 model, T300 kasa, 1.4 ecotech motor, 6 ileri GM üretimi tam otomatik şanzıman, sedanında 502 lt bagaj hacmi, standart LT paketinde bile cruze kontrol, 8 hava yastığı, abs, esp, çekiş kontrol, LTZ paketinde sis farı, 16" jant ve far sensörü gibi ekstralar. 100 bin km civarında araçlar bulunabilir.

T250-255 kasalardan bahsetmiyorum, dikkat. Şundan bahsediyorum:

https://carsopedia.com/tr/catalog/chevrolet/aveo/t300/aveo-1-4-lt-2013-2014-24169/

Edit: Cruze da mantıklı ama hem motordan hem de şanzımandan yana güven vermiyor. Tabi 60 bin lira gibi fiyatlarla cruze gibi araçları görünce başka bir araca bakmak mümkün mü bilemiyorum. Gören küçük dilini yutuyor.
    Hocam bu aracın LPG uyumu ve yakıt tüketimi konusunda bir bilginiz var mı? Benzinli cüzdan boşaltır mı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.