Şimdi Ara

Maksimum 60bine kadar Otomatik Vites araç önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4Aero

Hocam bu aracın LPG uyumu ve yakıt tüketimi konusunda bir bilginiz var mı? Benzinli cüzdan boşaltır mı?

Alıntıları Göster
    Lpg konusunda subap sorunundan bahsediliyor ama çoğu kişi cruzedaki kadar sorunlu olmadığını söylüyor. Özellikle yeni nesil adam gibi bir kit kullanılırsa. Benzinde ise kullanıma göre 8-10 lt arasında tüketimi var. Uzun yolda ise 7 lt civarında. Ben lpg ile uzun yolda 42 lt gaz ile 550 km yol yapmıştım. Şuan çok soğuk olmayan bir yerdeyim ve kış şartlarında yol bilgisayarı şehir içi 8,7 lt gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 1 Şubat 2020; 20:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

1.5 crdi otomatik

Alıntıları Göster
    era 1.5 crdi full paket hangisi ?
  • cszero C kullanıcısına yanıt
    Cruze tek geçerim.

• 60 bin ne km 60 bin tl araba yok o yuzden sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: cszero

era 1.5 crdi full paket hangisi ?

Alıntıları Göster
    Makyajsız kasada select makyajlı da prime
    Benimki makyajlı kasa mode paket

• 2011 model ve üstü Cruze alabilirsiniz bu piyasada o paraya en iyi araba Cruze

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Hocam 1 hafta önce 2016 model 1.0 mpi fabia aldım değişensiz tramersiz sadece 3 parca cizik boyası var aracım benzinli ama dizeli aratmıyo yakıt çok iyi gercekten 67 bin tl ye aldım ararsan illaki bulursun diye dusunuyorum
    Hocam bahsettiğiniz araç otomatik mi?
    O paraya otomatik fabia aldıysanız iyi bir eksper'e baktırdığınızdan emin olun bence.
    Eğer dediğiniz gibiyse gayet güzel seçim hayırlı uğurlu olsun...

• 60-65 bin bütçemi 12-15 yasindaki bitik arabalara vermek istemiyorum. Bu yüzden almadım bende yatırım yaptım şimdilik uygun denk gelirse bakarim yoksa yayan toplu taşıma devam.

• 60'a 2011 - 12 Cruze alıbabiliyorken 2004-05 model arabalara bakma bence.

2 yıldır otomatik Cruze kullanıcısıyım, Cruze'da parça sorunu falan yok.
  • 2009 model üzeri köpekbalığı lancer bakabilirsin bu bütçede. fiyatlar 55ten başlıyor diye aklımda kaldı. temiz bir 1.5 lancera 60bin tl gider. 1.6 olanlar daha modelli ve makyajlı olduğu için 65-70e kadar gidiyor. Piyasası gene yükselmiş şaka gibi... Söylediğim paralara da bulmak zor...

• araştırmalara devam ediyorum, çok acelem yok, bu piyasa düşmez heralde bu gidişle
  • quote:

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler yeni bilgiler öğreniyorum sayenizde. Size şu aracı soracağım. 1.6 BSI motor jetta tour otomatik vites 200bin km. alınır mı, 6 ileri vites, düz motor yani Lpg ile uyumlu, şanzıman dsg değil diye biliyorum, fiyat 61bin istiyor sizce alınır mı
    Yaklaşık 8 yıldır 2007 BSE motorlu (Hitler motor) Lpg li Otomatik Jetta kullanıyorum. Ciddi sıkıntı yaşamadım. 2008 e kadar 6 ileri tam otomatik şanzıman kullanıldı. Piyasa fiyatları nasıl bilmiyorum ancak 2012 yılında 30 bine almıştım. Temizini bulursanız kaçırmayın.
    Bora da 4 vites focus da daha doğrusu o modellerdeki tüm araçlar nerdeyse 4 vites.Dediğin gibi hızlanmalarda çok bağırıyor doğal olarak yakıt da artıyor eğer otomatik alman şart değilse manuel al,otomatik alman gerekiyorsa 4 vites mevzusuna katlan,ama açıkça şunu söyleyebilirim 4 vites olan araçlar yani tork konvertörlü araçlar yeni nesil otomatiklere göre çok daha sağlam,masrafsız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • honda civic 2004 - 2005 modeller de 4 vites sanırım, sizce focus, bora, opel astra(2004e kadarki modeller) hepsi 4 ileri otomatik vites, siz seçiminizi hangisinden yana yapardınız arkadaşlar? honda civic mi? focus mu? bora mı? opel astra mı?

lancerlerin tipi hoşuma gitti ama temiz olan ve 2009 modelde fiyatlar 70i geçiyor

jetta da 1 seçenek, hangi paket sizin kullandığınız zed kardeşim?

cruze ların otomatiğin yakıtı çok diyorlar yorumlarda zeytinkoy kardeşim
  • quote:

honda civic 2004 - 2005 modeller de 4 vites sanırım, sizce focus, bora, opel astra(2004e kadarki modeller) hepsi 4 ileri otomatik vites, siz seçiminizi hangisinden yana yapardınız arkadaşlar? honda civic mi? focus mu? bora mı? opel astra mı?

lancerlerin tipi hoşuma gitti ama temiz olan ve 2009 modelde fiyatlar 70i geçiyor

jetta da 1 seçenek, hangi paket sizin kullandığınız zed kardeşim?

cruze ların otomatiğin yakıtı çok diyorlar yorumlarda zeytinkoy kardeşim
    Comfortline (mk5 kasanın en dolusu)
    Bende yeni otomatik araç aldım boralara uzun süre baktım ve istiyordum da nasip olmadı,otomatik megane 1 aldım.

Önceki aracım da 2009 jetta idi manueldi.Eğer otomatik jetta alacaksanız 2006-07 alın kısacası dsg olmasın 2008-2009 modeller ilk dsgler en çok arıza çıkaranlar aklınızda bulunsun.Onun dışında jettayı öneririm sağlam,oturaklı araçtır. Maksimum 60bine kadar Otomatik Vites araç önerileri

• jetta da bakıyorum ama bulunduğum ile yakın jetta yok, temizini bulmak da zor, temiz buluyorsun fiyatı yüksek oluyor
  • hem otomatik hem de seri bir araç var mı arkadaşlar

• O fiyatlara maalesef ki çok eski araç alınabiliyor otomatik olarak (gerçi manuel de öyle artık)

Chevrolet Türkiye piyasasından yıllar önce çıktı bu bir eksi ama 15 yaşında bir araba yerine 9-10 yaşında bir araba her zaman tercih edilmeli diye düşünüyorum.

İlk mesajda bahsettiğiniz iki araba arasından ise kesinlikle Focus Ghia derim.

Türkiye'de Focus alıcısı bir kitle her zaman oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.