Şimdi Ara

Maksimum 80 bin TL'ye alınabilecek araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk açtığım konu. Uzatmadan konuya gelecek olursak maksimum verebileceğim fiyat 80 bin TL. Yakıt türü çok önemli değil çünkü senede en fazla 15 bin km kullanıyorum. Linea ve symbol haricinde ( bir önceki aracım 2010 model 1.3 m.jet yarı otomatik Lineaydı ) üç kişilik bir aile için (1.5 yaşında bir oğlum var) çok küçük olmayan araç araştırıyorum.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• O fiyata en uygun yedek parça ve ulaşılabilirdik ,geniş servis ağı ,düşük yakıt -yüksek tork ,düşük vergi en ideal1.3 multijet iLinea oluyor .
    Ayrıca Linea istemeyişinizin özel bir sebebi var mı ? Bilmediğimiz bir sorun vb gibi
  • Megane 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JrFuKi J kullanıcısına yanıt
    Otomatik vitesli idi benim aracım çok uğraştırdı beni. Anlayan usta da yok maalesef. En son serviste 6000 TL verip komple değiştirmiştim. Değişimden sonra sorun çıkarmadı ama o döneme kadar çok soğuttu kendinden.
  • Dogan0166 D kullanıcısına yanıt
    2. El +5 yaş üzeri otomatik 2. El tavsiye etmem zaten ama manuel 1.3 multijet dolu paketler çok tatminkar harici bakabileceğiniz araçlar benzinli 2014 öncesi i20,clio,Kia gibi modeller
    Şuan ki piyasada çok arada kalan bir para 80 bin TL malesef umarım istediğimiz aracı bulursunuz
  • JrFuKi J kullanıcısına yanıt
    Piyasa malum düz vites bir araç bakıyorum. Yoksa bu paralara üzmeyecek bir otomatik vites araba neredeyse imkansız
  • Accent era bakabilirsiniz cok bas agritmayan bir arac. o rakamlara cikar mi bilmem ama otomatikleri tork konvektorlu tam otomatiktir kolay kolay sorun vermez verse de tamir masraflari cok can yakmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam aklınıza olsun olur da hatcback bakarsanız, yetmez diye düşünmeyin portbagajla kullanıyorum herkesten cok yerim oluyıor, benim de 2 yasında oglum var, gayet uzun yola tatile gidebiliyoruz rahat rahat, iki bagajınız var gibi oluyor
  • Lineadan soğudum demişsiniz ama o fiyat bareminde yine sizin için en mantıklı araç malesef linea. 80 bin tl büyük para aslında ama bu piyasada malesef çok değersiz kalıyo.

diğer alternatifler, megane 2 , accent era, symbol.

Biraz eski olur ve temizini bulmak zor olabilir ama 2006-2007 corollalar da var bu fyata.

ben olsam 2010 ve üzeri öncelikle linea, olmazsa symbol tercih ederdim.

• Astranın g kasalarında bile temizler o fiyata yaklaşmış durumda, yeni model olması bakımından elediğiniz araçlar (ve logan tarzı alternatifleri) en mantıklılar aslında. 2003-2007 arası temiz corolla denk gelirse alınabilir yürütme maliyeti makul ve sağlam olarak.

• Manuel punto linea temizinden gerisi uğraştırir

• Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim ama bu piyasada pek içimden gelmiyor. Söylediğiniz gibi Linea en mantıklı tercih gibi duruyor
  • Bana da 70 bin civarı lazım. Baş ağrıtmasın yeter
  • C sınıfı yok ama yine de ben Accent Era ya da b sınıfı Getz derim başka da yok 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.