Şimdi Ara

Maksimum 90bin dizel-otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bütçem maksimum 90bin, dizel otomatik,(çocuk nedeniyle geniş bagaj ihtiyacı söz konusu) bagajı geniş, mümkünse yere çok yakın olmayan, hatta suv bile olabilir..Önereceğiniz marka-model araç tavsiyesine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni elantra elite dizel otomatik

• Elantra ya bakın hocam daha geniş corolla var ama fiyatı daha fazladır bir de Toyotanın dizel otomatik test etmeden almayın derim.

• citroen c4 bagajı geniş, yere de yakın değil, 308in bagajı daha geniş ama arka koltukları sıkışıktır biraz da yere yakın
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Elantraya baktım hocam ama bagaj beklediğimden biraz küçük gibi geldi..yada octaviaya baktıktan sonra küçük gelmiş de olabilir..2. Çocuktan sonra daha büyük bagaj lazım olcak gibi

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Hocam corollaya da baktım ama sürücü koltuğuna oturunca ön konsol sanki üstüne geliyomuş gibi yapmışlar..rahatsız etti beni, ikincisi dizel otomatikte toyotanın şanzımanıyla ilgili olumsuz yorumlar duydum..çekiniyorum biraz

• Makyajlı kasa 508 öneririm ikinci el düşünürseniz

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    C4 daha önce kullandım hocam, şuanki jazz'ımdan biraz daha geniş ama sanırım sedan yada crossover gibi bişey olsa benim için daha olacak..

Şimdiye kadar baktıklarım;

Octavia çok geniş bagaj var ama dsg???

tucson ve sportage baktım çok beğendim ama yakıt konusunda endişe veriyolar..yıllık 15-20 bin km yapıyorum.

Peugeut 508 dizel otomatik EAT6 şanzıman iyi gibi görünüyo,ama ikinci eli sıkıntılı olduğunu okudum..

• İnsignia konusunda düşünceniz nedir üstadlar? Benzinli yakıtı fazla olduğunu duydum. Dizel sözkonusu olunca cosmo paketi almak için sanırım 95bin yetmez..Alt paketler business?? Design?? Bunlar alınabilir mi sizce, donanım açısında çok mu zayıf kalırlar?

• womer85 W kullanıcısına yanıt
    Evet bu yüzden deneyin dedim. Şanzıman sıkıntılı değil ama gitmeme aşırı hantal kalma gibi birşeyler hissedebilirsiniz diye dedim.

Aklıma başka tavsiye olarak megane geliyor beğenmesemde

kia cerato, veya kia ceed staion.

• Ceed sw yi beğeniyorsanız mutlaka deneyin. Bakın dct bu piyasada en sıkıntısız çift kavrama diyebilirim. Bir büyüğümde ceed sw var 136 dct şanzıman. Araçta hem yazılım var hem pedal commander, gazına dokundun mu gondol hissi veriyor. Ne duman var nede sıkıntı. Bir çok kişi bu kombini dsg koymaktan korkar adam 1.5 senedir bu şekilde kullanıyor

• womer85 W kullanıcısına yanıt
    450 litre bsgajı var.heçbek arabanın yanında gayet yeterli oluyor.

• Teşekkür ederim hocam, Ceed sw bana biraz büyk ama cerato için haftasonu gidip bakıcam shıwrooma👍🏼

• ceed çok güzel araç ama yerden yükseklik konusunda cok beklentimiz olmasın.. octavia dsg sıkıntı, astra sedan da düşünebilirsiniz

• Tam da benim durumdasınız hocam,
    Limiti 90 kadar çıkardım, çocuktan dolayı geniş bagaj istiyorum,
    aldığım arabayı da 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum.
    Aklım corolla al 4 sene bin diyor ama 4 sene o arabaya nasıl dayanılır?
    Octavia çok cazip duruyor ama DSG korkutuyor.
    Megan hanım istemiyor,
    Astra sedan hem bagaj küçük hem yakıt fazla,
    Cerato veya elentra çok iyi duruyor ama karar veremiyorum.
    SW araçlar çok güzel bence ama hem piyasada çok yok hem de ticariler yüzünden değeri yok.
    İnsignia ya ben de baktım, çok iyi ama onunda yakıt fazla biraz ve donanımlısı 100 e çıkıyor.

Ne yapacağım bilmiyorum???
  • 2. el temiz bir sw olurdu benim tercihim.
  • Maksimum 90bin dizel-otomatik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.