Şimdi Ara

Maksimum internet hızını değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben daha önceden bilgisayarımın maksimum hızını 10 mb/sn olacak şekilde yarlamıştım. Fakat şimdi bunu sınırsıza dönüştürmek istiyorum ancak nasıl yapıldığını unuttum yardımcı olursanız ço k sevinirim.

• Bu sorunu bu akşam çözmem lazım yarına indirmem gerek önemli bir belge var. Eğer istediğiniz bir resim olursa paylaşabilirim sorunu çözmek için.
  • Hangi sağlayıcıyı kullanıyorsun ? TTNET , Uydunet , SuperOnline gibi ? soylersen daha net yardım edebiliriz
    Yoksa Hali hazırda Hızınız yüksek fakat kullanabileceğiniz hızı mı limitlediniz modem veya bir program ile ? soruyu tam anlamak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan442 -- 8 Nisan 2015; 22:04:26 >
  • Hocam nasıl değiştirdiğimi hatırlamıyorum ancak çalıştırdan cmd komutuyla olabilir. Superonline kullanmaktayım
  • Kesinlikle bir program yüklemedim.
  • Eğer hızınızı nasıl limitlediğinizi söylerseniz çözüm önerisi sunabiliriz.Eğer modem arayüzünden yaptıysanız modeme reset atarak bu durumdan kurtulabilirsiniz.
  • Ne yazikki hatırlamıyorum ama modemin ayarlarından veya programla yapmadığıma eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Hız Arttırma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek hatırladığım yaptığım ayarda değer kısmında 0 yazıyodu ve ben onu 10 yaptım.
  • Çok spam gibi oluyor biliyorum ama benim içinç ok önemli :( galiba kayıt defteri düzenleyicisinden yapmıştım. Burdan internet hız ayarını değiştirmeyi bilen varmıdır acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.