Şunu sölim. Makukula ile kesin olarak anlaşıldı. Hatta bir oyuncu daha olabilir. Fakat neden açıklamadıklarını bilmiyorum.
off off kim bu bir oyuncu daha kim kim kim...
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Geçmiş olsun, eğer doğruysa Serdal Adalı gözümde bitmiştir. 1 yanlış 3 doğruyu götürdü.
Doğru Serdal Adalı'da para mıçıyo ya size Higuain İbrahimovic Eto yakışır
2 tane dünya yıldızı alındı diye bu kadar da uçmayın.Bütün takım yıldız olacak değil ya.Bence Makukula Bobo'ya iyi bi alternatif.
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Geçmiş olsun, eğer doğruysa Serdal Adalı gözümde bitmiştir. 1 yanlış 3 doğruyu götürdü.
Doğru Serdal Adalı'da para mıçıyo ya size Higuain İbrahimovic Eto yakışır
2 tane dünya yıldızı alındı diye bu kadar da uçmayın.Bütün takım yıldız olacak değil ya.Bence Makukula Bobo'ya iyi bi alternatif.
Yahu iyide bizim alternatife ihtiyacımız yok, bizim UEFA'da gol atacak, ligde gol atacak adama ihtiyacımız var. Bobo'ya alternatif arıyorlarsa Batuhan'ı alalım o zaman geri ne diye kasıyoruz ki! Altidore u alsaydık keşke yaaaa ooooof offfff
gizli bir isim ispanyol forvet geliyor anlaşma aşamasındaymış ligtv'de söylediler..
ulan biz en düşük ihtimali sercan olarak görüyordu düştüğümüz duruma bak !
quote:
Orijinalden alıntı: CekilmisFilm
gizli bir isim ispanyol forvet geliyor anlaşma aşamasındaymış ligtv'de söylediler..
GÜİZAAAAA
makukulayı neden beğenmediğinizi bir türlü anlamadım ben...
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Robinho + Makukula olabilir ama tek başına Makukula berbat bir transfer olur
+ Adebayor ?
quote:
Orijinalden alıntı: ImperioN
quote:
+ Adebayor ?
Onu siz alacaksınız sanırım, çünkü Adebayor Avrupa kupalarında oynadı , bize gelirse gruplara kaldığımız için oynayamaz ama siz Karpaty'e elenip, Avrupa defterini kapattığınız için size gelmesi daha gerçekçi
quote:
quote:
quote:
+ Adebayor ?
Onu siz alacaksınız sanırım, çünkü Adebayor Avrupa kupalarında oynadı , bize gelirse gruplara kaldığımız için oynayamaz ama siz Karpaty'e elenip, Avrupa defterini kapattığınız için size gelmesi daha gerçekçi
quote:
quote:
quote:
+ Adebayor ?
bi duyuma göre 6+2+2 ye size özel de +2 çıkarcaklarmış öyle duydum. bak o zaman olur robinho + makakula + adebayor. heralde o zaman kabul edersin.
holosko, fink, tabata gidici beyler 2 güne kadar yolcular sanırım onların yerine gelenler gelicek
quote:
Orijinalden alıntı: CekilmisFilm
holosko, fink, tabata gidici beyler 2 güne kadar yolcular sanırım onların yerine gelenler gelicek
2 günde bu futbolcuların gidip yerlerine yeni futbolcuların gelmesi zor gibi gözüküyor
2009-2010 sezonunda Makukula Kayserispor'da 21 gol atıp gol kralı olmuş bir futbolcu. Bobo ise Beşiktaş'ta 12 gol atmış bir futbolcu.Bence Quaresma ve Guti, Makukula' ya 21 golden az attırmaz.
quote:
quote:
quote:
quote:
+ Adebayor ?
bi duyuma göre 6+2+2 ye size özel de +2 çıkarcaklarmış öyle duydum. bak o zaman olur robinho + makakula + adebayor. heralde o zaman kabul edersin.
iyi de arkadaşım anlayamıyormusun adam avrupada oynatamıcaz napalım şimdi onu diyor... siz ligde oynatmak istiyorsanız alın...
quote:
quote:
quote:
quote:
+ Adebayor ?
Bence bu 6+2+2 sisteminin son 2 si yani tribunde oturacak oyuncuda gs en sansli takim nede olsa her hafta en az 2 sakat yabanciniz oluyor yani federasyon bence bu kurali sizin icin cikardi nerden bilsinler yabanci alamayacaginizi
quote:
Orijinalden alıntı: serkanozi
2009-2010 sezonunda Makukula Kayserispor'da 21 gol atıp gol kralı olmuş bir futbolcu. Bobo ise Beşiktaş'ta 12 gol atmış bir futbolcu.Bence Quaresma ve Guti, Makukula' ya 21 golden az attırmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: brandnew
Bence bu 6+2+2 sisteminin son 2 si yani tribunde oturacak oyuncuda gs en sansli takim nede olsa her hafta en az 2 sakat yabanciniz oluyor yani federasyon bence bu kurali sizin icin cikardi nerden bilsinler yabanci alamayacaginizi
biz satmadan almıyoruz işte napalım huyumuz kurusun.
Beni provokatörlükle suçlayanlar gelsinler ve görsünler mesajlar silinmeden
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Beni provokatörlükle suçlayanlar gelsinler ve görsünler mesajlar silinmeden
sadece "+ adebayor" yazdım ve sonucunda karpaty maçı konusu açıldı. gelsinler görsünler.