Şunu söylemek istiyorum. Makukula Kayserispor ile Türkiye gol kralı olmuştur. Beşiktaş Türkiye gol kralını transfer etmiştir.
arkadaşlar haber gerçek fakat resmi bir açıklama yok borsa kapalı olduğundan
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
Robinho ?
O da kim?
Alıntıları Göster
Beşiktaş'a faydalı olabilecek bir oyuncu oynadığı mevki ve tarzı itibariyle. Ama Schuster'in memleketinde zenciler iyi evrim geçiriyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
Robinho ?
O da kim?
Alıntıları Göster
Ortada fol yok yumurta yok, Makukula Beşiktaş'ta demek yanlış bence.Kaynak da Murat Özen
İnşallah bir yalanlama da gelir tabi, içimiz rahatlasın.Geçen sene de VDV derken Tabata gelmişti, bu sene de Robinho derken bu gelir falan
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Beşiktaş'a faydalı olabilecek bir oyuncu oynadığı mevki ve tarzı itibariyle. Ama Schuster'in memleketinde zenciler iyi evrim geçiriyor.
Alıntıları Göster
Yanlış olsun lütfen Grafite'yi istiyorum ben Robinho'dan daha çok.
quote:
Orijinalden alıntı: hooiken
Yanlış olsun lütfen Grafite'yi istiyorum ben Robinho'dan daha çok.
Alıntıları Göster
quote:
Futbolmanyagi
Beşiktaş yönetimi Robinho konusunda bu gece çok ciddi adımlar atacak, son kez görüşecekler. Makukula ile beraber imza attırma hedefindeler
Murat özen direk yönetimle felan görüşüyor.. haber1903'ün radyoyu dinlemek lazım.. dediğim gibi eğer doğruysa malum borsa kapalı duyuru yapamıyorlar ama fax çekip sonra resmi sitede duyuru yaparlarmı bilemem...
ama gelmiştir bence :) ayrıca bu adam Futbolmanyagi denen şahıs makukula Beşiktaş'ta dedi murat özen telf. görüşmesi yapıyorum dedi ardından haber doğru çıktı
Beşiktaş yönetimi Robinho konusunda bu gece çok ciddi adımlar atacak, son kez görüşecekler. Makukula ile beraber imza attırma hedefindeler
Murat özen direk yönetimle felan görüşüyor.. haber1903'ün radyoyu dinlemek lazım.. dediğim gibi eğer doğruysa malum borsa kapalı duyuru yapamıyorlar ama fax çekip sonra resmi sitede duyuru yaparlarmı bilemem...
ama gelmiştir bence :) ayrıca bu adam Futbolmanyagi denen şahıs makukula Beşiktaş'ta dedi murat özen telf. görüşmesi yapıyorum dedi ardından haber doğru çıktı
makukula bobodan artı özelliklerini sayabilirmisiniz aklınıza gelen ...
quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
Dana iyi bir bitirici. Fiziği cok daha iyi. Başka bir bana kalsa iyi özelliği yok. Bobo'ya göre de daha yavaş benim izlediğim kadarı ile. Bizim teknik adam hızlı adam istiyorum diyor bizimkiler Makukula'yı alıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27
quote:
Dana iyi bir bitirici. Fiziği cok daha iyi. Başka bir bana kalsa iyi özelliği yok. Bobo'ya göre de daha yavaş benim izlediğim kadarı ile. Bizim teknik adam hızlı adam istiyorum diyor bizimkiler Makukula'yı alıyor.
Alıntıları Göster
Bu adam gol kralı olmadı mı? Bir şartlanmışız Robinho da Robinho,alın işte bu da kavruk
quote:
Orijinalden alıntı: WITCHER
Bu adam gol kralı olmadı mı? Bir şartlanmışız Robinho da Robinho,alın işte bu da kavruk
Alıntıları Göster
Robinho + Makukula olabilir ama tek başına Makukula berbat bir transfer olur
quote:
Orijinalden alıntı: WITCHER
Alıntıları Göster
Yabancı bir sitede Makukula hakkında bir yorum:
Leo January 6, 2009
You guys can have him hehe! He is useless…. He’s strong and tall…but slow like an elephant….and only scores if he happens to be a yard away from goal …and without a goalkeeper…and even then…
quote:
quote:
Dana olduğu doğru hocam haklısın Bu transfer en fazla 2,5 milyona biter arkadaşlar. Kârlı olur bizim açımızdan. Yönetim keşke elini biraz çabuk tutsaydı keşke de son 4 günde transferi bitirmemeye çalışsaydı belki Grafite,Altidore falan gelirdi Makukula yerine. Ayrıca 1 yerli oyuncu transferi yapılabilir ofans bölgesine arkadaşlar. Ancak şu işleri son 4 güne bırakmaları beni de sıkıntıya sokmadı değil arkadaşlar. Ama benim derdim keşke erken yapılsaydı transferler de takımı tam anlamıyla ağız tadıyla izleyebilseydik. Neyse Fb maçına hepsi inş.
quote:
Orijinalden alıntı: BEETHOVEN
Leo January 6, 2009
You guys can have him hehe! He is useless…. He’s strong and tall…but slow like an elephant….and only scores if he happens to be a yard away from goal …and without a goalkeeper…and even then…
quote:
Orijinalden alıntı: M@rvelous
quote:
Leo January 6, 2009
Alıntıları Göster
Makukula yerine Altidore alınsaydı bari
quote:
Orijinalden alıntı: M@rvelous
quote:
Leo January 6, 2009
Alıntıları Göster
quote:
Muratozen1903
Beşiktaş yönetimi şuanda Türkiye'ye dönüyor.
quote:
SedatSaydan
Makukula Beşiktaş'ta dedi sonra heryer yazmaya başladı, Robinho için bu gece görüşme var dedi Guardian yazdı şimdi, kim bu? @futbolmanyagi
quote:
Robinho + Makukula olabilir ama tek başına Makukula berbat bir transfer olur
pazarlık şansımız varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
quote:
quote:
Dana olduğu doğru hocam haklısın Bu transfer en fazla 2,5 milyona biter arkadaşlar. Kârlı olur bizim açımızdan. Yönetim keşke elini biraz çabuk tutsaydı keşke de son 4 günde transferi bitirmemeye çalışsaydı belki Grafite,Altidore falan gelirdi Makukula yerine. Ayrıca 1 yerli oyuncu transferi yapılabilir ofans bölgesine arkadaşlar. Ancak şu işleri son 4 güne bırakmaları beni de sıkıntıya sokmadı değil arkadaşlar. Ama benim derdim keşke erken yapılsaydı transferler de takımı tam anlamıyla ağız tadıyla izleyebilseydik. Neyse Fb maçına hepsi inş.
Alıntıları Göster
kimseyi alamıyorlarsa fiyatıda uygunsa olabilir. boboyla değilde nobreyle kıyaslarım. sonuçta bobo yoksa nobre olacak ve kesinlikle nobreden iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: CekilmisFilm
quote:
Muratozen1903
Beşiktaş yönetimi şuanda Türkiye'ye dönüyor.
quote:
SedatSaydan
Makukula Beşiktaş'ta dedi sonra heryer yazmaya başladı, Robinho için bu gece görüşme var dedi Guardian yazdı şimdi, kim bu? @futbolmanyagi
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun, eğer doğruysa Serdal Adalı gözümde bitmiştir. 1 yanlış 3 doğruyu götürdü.
quote:
Makukula yerine Altidore alınsaydı bari
Alıntıları Göster
yönetimimize buradan seslenmek istiyorum,bakın transfer yapmak için yapmak zorunda degilsiniz.kavruk,klose,grafite veya berbatov gelmiyorsa transfer yapmanıza gerek yok
yönetimimize buradan seslenmek istiyorum,bakın transfer yapmak için yapmak zorunda degilsiniz.kavruk,klose,grafite veya berbatov gelmiyorsa transfer yapmanıza gerek yok
ariza çıksın istemiyoruz lütfen
Alıntıları Göster
holosko tabata fink gidiciymiş... 3 gün içinde haberler bekleniyormuş hadi bakalım.. ama bu mokoko hiç olmadı