Şimdi Ara

MAKYAJLI 2015 İ30 TÜRKİYE'DE !! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
24.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sorma...benim beklentimmi daha yüksek bilmiyorum....bazen gelen yol sesini çok takıyorum...
    dediğin gibi aracım dizel motor sesi neredeyse yok gibi ama tuhaf bi şekilde bir yol sesi geliyor bana da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terekeme363436

Yeni görüntüsüyle yeni motoruyla yeni özellikleriyle yeni şanzımanıyla makyajlı i30 Türkiye'de
    hyundai motors
    Hyundai Assan Yeni Sezon Araba Modelleri | Hyundai Türkiye | Hyundai GT
    http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/Cars/i30/PIP/index.html

FİYATLAR : i30 1.4 MPI BLUE DRIVE (BENZİNLİ) 54.850 TL 52.950 TL
    i30 1.6 GDI STYLE (BENZİNLİ) 59.350 TL 57.450 TL
    i30 1.6 GDI STYLE DCT (BENZİNLİ) 63.350 TL 61.450 TL
    i30 1.6 GDI STYLE DESIGN PACK DCT (BENZİNLİ) 66.880 TL 64.950 TL
    i30 1.6 GDI ELITE (BENZİNLİ) 67.350 TL 65.450 TL
    i30 1.6 GDI ELITE DCT (BENZİNLİ) 71.350 TL 69.450 TL
    i30 1.6 TURBO GDI SPORT (BENZİNLİ) 77.950 TL 76.050 TL
    i30 1.6 CRDi BLUE DRIVE (DİZEL) 63.850 TL 61.950 TL
    i30 1.6 CRDi BLUE DRIVE DCT (DİZEL) 67.850 TL 65.950 TL
    i30 1.6 CRDi STYLE (DİZEL) 67.350 TL 65.450 TL
    i30 1.6 CRDi STYLE DCT (DİZEL) 71.350 TL 69.450 TL
    i30 1.6 CRDi STYLE DESIGN PACK DCT (DİZEL) 74.850 TL 72.950 TL
    i30 1.6 CRDi ELITE (DİZEL) 75.350 TL 73.450 TL
    i30 1.6 CRDi ELITE DCT (DİZEL) 79.350 TL 77.450 TL
    i30 CW 1.6 CRDi STYLE (DİZEL) 69.550 TL 67.650 TL
    i30 CW 1.6 CRDi STYLE DCT (DİZEL) 73.550 TL 71.650 TL
    i30 CW 1.6 CRDi ELITE DCT (DİZEL)81.550 TL 79.650 TL
    NOT: İKİNCİ FİYATLAR İNDİRİMLİ FİYATLARDIR.

sen seneyi bekleme bence bir an evvel al i30 u derim. Dolar 2.60 gordu bu fırsat bidaha gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

Orijinalden alıntı: ksk3534

hocam 7-dct dizel otomatik elite testi yaptım...i30 sytle kullanıcısyım...araçta yine mevcut aracımdaki yol sesi halen var maalesef....vites geçişleri gayet güzel...
    yakıt durumunda test aracı 60 kmdeydi.9,5 lt ile çıktım 9,2 lt ile park ettim...
    bana göre yalıtım sorunu dışında aracın durumu fena değil...

Aynı ses benim son kasa ceed'de de var malesef. 68dB yol sesi olan GoodYear EGP aldım yine de var. Arabada motor sesi yok neredeyse, lastik sesi de olmasa manyak sessiz olacak.

beyler alt yalım var yaptırrısanız kalmaz ses mes 800 TL civarı sanayide. Hatta skoda vw falan onlarda da yok onlarda alanlara gider ayak 1800 TL ye kitliyorlar faturaya ek olarak 70i veren 1800 de verir diye. Yalıtım her firmada ekleniyor ekstra olarak...

• Evet yalitim gerekiyor. Aslinda gerekmiyor ama lastik sesi de azalsa araba kutuphane gibi olacak biliyorum o yuzden yalitim cazip geliyor. Sadece davlumbaz iclerine bituself miydi neydi bi malzeme sıkıp biraz yalitim yapsak tatmin eder mi acaba. Motor zaten sessiz bi motordu ceratoda da oyleydi ama bunda hepten aradan cikmis gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakan A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    İ30 style design pack arabamızı yeni aldım. Hemen Kocaeli'den İstanbul'a gitmem gerekti. 100-TL yakıt aldım. Araçta yakıt bayiden alındığı gibi idi. Kocaeli-İstanbul-Başakşehir-Fatih-Atatürk Havalimanı-Kocaeli (Başiskele) arasında yaklaşık 120-130km hız ile kullandım. Yol bilgisayarı halen 150km menzil gösteriyor.
    Ortalama yakıt tüketimi ise 6lt/100km...

Araç güvenli bir sürüş hissi veriyor. Konforu güzel. Şanzıman çok hoşuma gitti. Donanım gayet cezbedici. Yol sesi özellikle dümdüz olmayan asfaltta iyi hissediliyor. Bunu sorun gören mutlaka yalıtım yaptırmalı.

Allah kazasız, belasız hayırlısı ile kullanmayı nasibetsin.

• 1.6 T-gdi motor hakkinda deneyimleri olan arkadaslar var mi?Motor performans yakit kullanim hakkinda bilgi verebilir mi

• Hyundai i30 bu ay golf ve astradan sonra 3.sırada satışlarda 850 900 civarı bir rakam bence gayet tatminkar ki bu kadar ön yargı varken bence i30 bu sene içinde özelliklede haziran ve temmuz aylarında 1000 adet bandına girecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_mavus

Merhaba,
    İ30 style design pack arabamızı yeni aldım. Hemen Kocaeli'den İstanbul'a gitmem gerekti. 100-TL yakıt aldım. Araçta yakıt bayiden alındığı gibi idi. Kocaeli-İstanbul-Başakşehir-Fatih-Atatürk Havalimanı-Kocaeli (Başiskele) arasında yaklaşık 120-130km hız ile kullandım. Yol bilgisayarı halen 150km menzil gösteriyor.
    Ortalama yakıt tüketimi ise 6lt/100km...

Araç güvenli bir sürüş hissi veriyor. Konforu güzel. Şanzıman çok hoşuma gitti. Donanım gayet cezbedici. Yol sesi özellikle dümdüz olmayan asfaltta iyi hissediliyor. Bunu sorun gören mutlaka yalıtım yaptırmalı.

Allah kazasız, belasız hayırlısı ile kullanmayı nasibetsin.

Yakıt tüketimi yine fazla . Honda civic 2011 otamatik lpg li aracımla dün sabah kocaeli gölcük den istanbul tüyap fuar merkezine gittim ordan bebek sahile geçtim ordan istikamet yine kocaeli gölcük ortalama hız 120 140 km arası arabada 3 kişiydik ve fsm köprüsünde trafige takıldım çok fazla olmasada 15 20 dk trafikte kaldım 325 km yol yaptım yol bigisayarı 6.5 litre gösteriyordu56 tl lik gaz yakmışım giderken fulledim sıfırladım geldim yine fulledim arabanın armasını öptüm aldıgı gazı görünce

• bu ay i30 950 1000 bandına girdi bence gayet iyi devam i30
  • Bugün yeni dizel otomatik Hyundai İ30 u test ettim ;

*Vites geçişleri hiç hissedilmiyor
    *sakin bir şekilde hızlanınca 70 km hızdan sonra 7. viteste oluyor, gerçekten hızlı vites değiştiriyor.
    *180 km hıza seri bir şekilde çıktı ve yüksek hızlarıda kilometre saatine bakmazsanız, hissetmiyorsunuz
    *Direksiyon stabil bir şekilde yolda düz gitmeyi sağlıyor, direksiyon hissizliği ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim düz bir yolda kullandık.
    *Konfor olarak fd6 nın koltukları çok rahat, onun haricinde fb7 dahil hiçbir C sınıfı araçta aynı rahatlığı bulamadım. Süspansiyon içinde bir yorum yapamayacam yol dümdüz asfalttı
    *Rüzgar sesini içeri alıyor, ( satış temsilcisi rüzgarı en fazla olan yolda kullanıyoruz dedi... )
    *Bayiye yeni gelmişti test aracı plakayı takıp yolda yakıt aldık, maximum menzil 976 km gösteriyordu, bir depo ile 950 km yapan var dedi. okey

Genel olarak beni tatmin etti , görünüş, konfor, fiyat ve özellikle motor+şanzuman ikilisi olarak

• Paramız olsada i30 alsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ30 f/p de seat leon ile lider gibi

• Evet arkadaşlar yeni i30 dizel dct alanlardan yorum bekliyoruz ?

Yakıt ? Bir depo ile uzun yokda kaç km götürüyor

• İ30 alan yok veya forumu kullanan yok galiba ???
  • cefe1985 C kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı ?. Hepsi dayanamayıp uzun yola çıktılar sanırım :).
    Şaka bir yana ben yeni döndüm.

uzun yolda sakin kullanımlarda 110-120-130 bandında gezerseniz 5,5-5,7 civarında tüketim yaptım ben.
    şehir içi kullanımda da diğer selefine göre başarılı görünüyor. Ben sabahları biraz M.köy e 5 trafiği çekerim biraz da evden yeni çıkışta yokuş dur kalk falan yapıyorum.
    en kötü ortalama şu ana kadar 6,9 -7 falan oldu. Bence makul. diğerinde 8,5-9 ları görüyorduk.
  • umitakbas U kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim bende almayı düşünüyorum ,
    İstanbul da kullanacam alırsam, siz istanbul trafiğinde, yokuş yukarı dur kalklarda bir sıkıntı yaşadınız mı, şanzıman ısınma ikazı gibi (Çift kavrama Dsg lerde bu sıkıntıların olduğu yazılıyor forumlarda )

• Güzel araba fakat astra k bu fiyatlardan girerse bunların hiçbirinin şansı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cefe1985 C kullanıcısına yanıt
    Aracı alırken size bir şanzıman bilgilendirme kağıtçığı veriyorlar nelere dikkat edeceğiniz ile ilgili.
    Orada zaten özellikle yokuşlarda yarım debriyaj olayından kaçınmak konusunda bilgilendirme yapılıyor. (Bu bir alışkanlık olduğu için arasıra yapıyor insan)

Isınma uyarı lambası var. Bu yanarsa biraz bekletme seçeneği söylenmiş ve bunun bir arıza değil aşırı trafikte normal olabilecek bir ısınma olduğu belirtilmiş.

Ben şu ana kadar herhangi bir ısınma vs. problemi ile karşılaşmadım ama zaman ne getirir göreceğiz. Ama yıllardır Hyundai kullanırım servisinden şüphem olmadığı için bişey olursa da çok sıkıntı etmem.
    Bir şekilde hallederler.
  • bır zamanlar golf e kafa tutuyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

hangi insan evladı golf comfortline 58 binken ,i30 style i 57.500 e alır.
    Bari 54 bin yapında ikisi arasında kafamız karışsın.

Dikkatimi çekti de 3-3,5 ay öncesinde Golf 1.2 TSI comfortline araç 58.000 TL iken şu an 62000 TL'den satılıyor. Ne kadar çok zam yapılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.