< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Makyajlı 2020 Seat Ateca Türkiye fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
T-roc ilk geldiğinde 192bin gibi aşırı kazık bir fiyattan gelmişti. 2019 yılında hiç satamamıştı. Pandemi süreciyle satamadıkları t-rocları ucuza vermeye başladılar. Piyasada araç da olmayınca 2020 yılında tutmaya başladı.
İlk alanlardansanız ve pişmanlık duymadıysanız sorun sizde. Çünkü neredeyse 1 sene sonra bile daha uyguna satıldı
-
Şöyle söyleyeyim ben 176 ya aldım istediğinizi sabaha kadar düşünmekte özgürsünüz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Subaru xv xclusive parasına t-roc almışsınız. İkinci eli kötü dedikleri subaru bile daha çok prim yapmış.
T-roclar 2020 şubat ayında uygundu. 185binlere verdiler. O zaman güzel fırsattı.
-
Birkaç sene önce bu araba çok ilgimi çekmişti fakat alamamıştım.Şimdi ise hiç yanına bile yaklaşmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.Daha iyi anlatılamazdı
-
-
Seat Ateca Ekim 2020 de arkadaşım sıfır km.370 bin tl ye aldı.Tükiye'de sadece beyaz ve rodyum gri var.Gelir gelmez yüksek fiyata rağmen bütün bayilerde tükendi.Aracın dışı da içi de bagajı da mükemmel.Kaskosu 3 bintl.Kredisi 3 sene 5600 TL fiyatı masrafı çok.Kendine güvenen alsın.Tiguana göre daha yüksek donanım fiyatı daha uygun.
-
Yeni higline bi akrabamiz aldı 368 bin sanirim t rock.. aslında.ateca dahanmanrikli sanki o fiyata.
Tabii alınabiliyorsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Seat Ateca Ekim 2020 de arkadaşım sıfır km.370 bin tl ye aldı.Tükiye'de sadece beyaz ve rodyum gri var.Gelir gelmez yüksek fiyata rağmen bütün bayilerde tükendi.Aracın dışı da içi de bagajı da mükemmel.Kaskosu 3 bintl.Kredisi 3 sene 5600 TL fiyatı masrafı çok.Kendine güvenen alsın.Tiguana göre daha yüksek donanım fiyatı daha uygun.tiguana göre de zayıf kalite,yalıtım bir de kuru şanzıman dsg farkı var..
-
Bunlar neden uygun? Opsiyon vs mi var?
-
Galiba öyle. Ama n var tan bilmiyorum
Birde tr ye yeni giriş yapmış olabilir .kur dan dolayıda fiyat değişimi oldu tahminim
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Seat Ateca Ekim 2020 de arkadaşım sıfır km.370 bin tl ye aldı.Tükiye'de sadece beyaz ve rodyum gri var.Gelir gelmez yüksek fiyata rağmen bütün bayilerde tükendi.Aracın dışı da içi de bagajı da mükemmel.Kaskosu 3 bintl.Kredisi 3 sene 5600 TL fiyatı masrafı çok.Kendine güvenen alsın.Tiguana göre daha yüksek donanım fiyatı daha uygun.Tükendi mi? Bayiler de bir sürü ateca var şuan, t_roc da olduğu gibi, plus paketler hemen satıldı o da az sayıda geldiği için
quote:
Orijinalden alıntı: bianconeratiguana göre de zayıf kalite,yalıtım bir de kuru şanzıman dsg farkı var..
Alıntıları Göster+Tiguan’da arka süspansiyonlar bağımsız.
sen Seat'sın kendine gel diyesim var ama bura türkiye
-
Devlet: Madem araba alacak paran var ozaman 1 araba kendine,2 araba da bana al yoksa arabayı unut
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.memur düşmanları da toplanmış. kendi şartlarını savunamayan memura saldırıyor. özel sektörün bu halde olmasının sebebi sahibini biliyorsunuz. saldırılarınızı oraya yönlendirin.
-
-
Dış görünüş olarak hangi versiyon daha şık size göre?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X