Şimdi Ara

Makyajlı 2021 Dacia Duster Türkiye fiyatı açıklandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
4
Favori
19.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2015 Ağustos ayında Duster manuel 1,5 dizel 4X4 Laurette paketi 45.000 TL.nakit 18.000 TL. faizsiz 18 taksitle 63.000 TL.ye aldım.Ailemizin 3.arabası,sadece ben kullandım,şu anda 72.000 km.de.

1 - İstanbul gibi bir yerde 4X4 e hiç ihtiyaç yok,kışın bir kere kar yağdığında evden çıkmıyorum,sorun çözülüyor.O nedenle eğer dağ bayır kırsal kesimle işiniz yoksa 4X4 e hiç gerek yok.

Bir de 4X4 sürekli değil,durup 4X4 anahtarını çeviriyorsun 4X4 e alıyorsun ama 80km.hızı aşarsan kendiliğinden 4X2 ye dönüyor.Dolayısı ile pek kullanışlı değil.Kırsal kesim için uygun.

2 - İç kapsam tamamen kalitesiz sert plastik,ses sistemi kalitesiz ama şaşırtct bir şekilde Cep telefonu sistemi var.

3 - Yol ve motor gürültüsü muhteşem,insana tank sürüyormuş hissi veriyor,yol tutuş eh işte ben fazla hızlı gitmiyorum idare ediyor.

4 - Direksiyon çok ağır,ama sonradan elektrikli direksiyon yapmışlar daha haffilemiş galiba.

5 - Araçta münehdislik hatası: Elektrikli aynaları ayar düğmesi el freninin altında,yani aynayı ayarlamak iöin önce duracaksın el frenini çekeceksin,alttaki düğmeden ayarlayacaksın,sonra el frenini indirip devam edeceksin,nasıl güzel değil mi ?!!!

Ama,bütün bunların yanında iyi yanları:

1 - Kaç para veriyorsun karşılığında ne alıyorsun diğer arabalarla kıyasladığında fiyatı çok ucuz,

2 - İstanbul şehir içi mazot sarfiyatı 5,3 lt.şehirler arası 4,9-5,0 lt.

3 - İstediğin yere park et,kaldırıma çıkmışsın,altını vurmuşsun veya çekici gelmiş çekmiş,yok orasını sürtmüşsün çizilmiş hiç dert değil,geçen geri geri giderken çöp konteynerine çarpmışım bir gürültü geldi

(geri görüş kamerası yok) ,durup hiç bakmadım bile,

4 - Şimdiye kadar hiç arıza marıza en ufak hiç bir şey olmadı sadece periyodik bakımları yaptırdım bindim ama lastikleri değiştirmem lazım,4 lastik nerden baksan 4.000 TL.

5 - İkinci eli muhteşem: yazlığa giderken Bergama da benzinlikte mazot alırken tanımadığım kişi abi satarmısın diye talip oldu,dün vavacars tan sorgulattım 169.800 TL.fiyat çıktı,ama doğru ama yanlış bilemem.

Sonuç olarak çok alıştım Duster'a,bir yandan gönlüm bırakma araba bitinceye kadar satma kullan diyor,

bir yandan mantığım akıllı ol sat gitsin yeni 150 bg.EDC al diyor ,bakalım ne yapacağım karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maguven -- 5 Eylül 2021; 12:28:4 >

• maguven M kullanıcısına yanıt

Yeni Duster'ın eskisiyle sürüş konfor hissiyat konusunda alakası yok. Eskisi çok mekanik hissettiren bir araçtı. Yenisi gayet yumuşak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arabaya cop diyenlerin baskilanmis kompleksleri oldugunu dusunuyorum

yeni duster turkiye sartlari icin tam bir fiyat/performans araci olmus durumda, gorseli iyi, hatta baya basarili olmus durumda, malzeme kalitesi yeterli, ne iyi nede cok cok kotu, motor secenekleri guzel, 150bg edc cok guzel bir secenek, ortalama c segmentinin 110bg oldugunu dusunursek gayet performansli bir arac, yani kisacasi bu arac tam bir anadolu kaplani, al bin mis gibi gez toz.

pazar gunu bayiye bakmaya gittim, showroom da yoktu, disarida 1 adet vardi o da satildigi icin kapilari kilitliydi ne yazik ki.

xdrive x3 kullanicisi olarak ben begeniyorum bu araci.

• Carsever kullanıcısına yanıt

Bence 150 beygir cift kavrama şanzımanla bir otomobile gore az bile. 8.9 falan olmaliydi bence.

• Hormonlu Flash nerelere gelmiş vayy bee.

Yıllar önce memurun aldığı Flash biraz büyütülüp Duster adıyla piyasaya sürülüyor ve satış fiyatına bak.

Bari iç malzemenin kalitesini arpa boyu kadar artırsaydınız.

• Bir çöp bu kadar eder mi lan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Bir çöp bu kadar eder mi lan ?

Siz de Range Rover var galiba, tabii Range Rover yanın da bu araç çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Siz de Range Rover var galiba, tabii Range Rover yanın da bu araç çöp.

Alıntıları Göster
    Honda Civic 2006 vardı gecen sene sattim. Şu an şirket aracını kullanıyorum. Egea 1.3. kullandığım bu aracın şimdiki piyasası 2020 model 170 bin falan. Verilmez ! Bu da çöp. Hondayı 125 bine satmıştım. Etmez bu kadar. Dedemde Toyota Corolla var. 300 bin diyorlar. Etmezzz !
    Hiçbir araba bu fiyatlara alınmaz. Komşumda reno megan var 2017 1.6 benzinli boş paket 29 bin km de. 230 bin tl diyor. Etmezz. Bu arabayı sıfır aldik beraber gittik bayiye. Bayiye verdiği para 70 bin tl idi. Sifir km. Kışlık lastikler de hediye verildi. Hâlâ kullanıyor o lastikleri. 230 bin etmez bu araba.

Daha sayayım mi?

Tofaş grubuna girmiyorum bile. 40 bin tl ye şahin aldı köyden biri. 40 bin tl ye teneke aldı. Tabut aldı.

1990 model reno kullanan dayılara göre ülke uçuyor. Avrupa kıskanıyor falan. Ulan öküz alamancının altında son model BMW Audi merso var senin boklu tenekeni mi kıskansın!!!
    Adamlar daha ABS ne airbag ne onu bilmiyor gelip diyor ki olsun bu bana yetiyor, bok yetiyor. Kışın araba çalışmıyor yarım saat vurduruyoz arabaları hala şükrediyor.

Lan sinirlendim şimdi. Niye alıntılandın beni ya ?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Honda Civic 2006 vardı gecen sene sattim. Şu an şirket aracını kullanıyorum. Egea 1.3. kullandığım bu aracın şimdiki piyasası 2020 model 170 bin falan. Verilmez ! Bu da çöp. Hondayı 125 bine satmıştım. Etmez bu kadar. Dedemde Toyota Corolla var. 300 bin diyorlar. Etmezzz !
    Hiçbir araba bu fiyatlara alınmaz. Komşumda reno megan var 2017 1.6 benzinli boş paket 29 bin km de. 230 bin tl diyor. Etmezz. Bu arabayı sıfır aldik beraber gittik bayiye. Bayiye verdiği para 70 bin tl idi. Sifir km. Kışlık lastikler de hediye verildi. Hâlâ kullanıyor o lastikleri. 230 bin etmez bu araba.

Daha sayayım mi?

Tofaş grubuna girmiyorum bile. 40 bin tl ye şahin aldı köyden biri. 40 bin tl ye teneke aldı. Tabut aldı.

1990 model reno kullanan dayılara göre ülke uçuyor. Avrupa kıskanıyor falan. Ulan öküz alamancının altında son model BMW Audi merso var senin boklu tenekeni mi kıskansın!!!
    Adamlar daha ABS ne airbag ne onu bilmiyor gelip diyor ki olsun bu bana yetiyor, bok yetiyor. Kışın araba çalışmıyor yarım saat vurduruyoz arabaları hala şükrediyor.

Lan sinirlendim şimdi. Niye alıntılandın beni ya ?!

Alıntıları Göster

Ne anlatıyorsun sen ya??? O zaman herhangi bir araç bayii sine gidip "Bu araba bu fiyat etmez, Alamancıların altın da bilmem ne marka araçlar var, Avrupa da bu aracı bilmem ne fiyata satıyorlar" falan diye saçmala, belki sana acıyıp Avrupa fiyatından araç falan verirler ne dersin???

• 1.3 edc comfort alıyorum nasipse. bakalım nasıl çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telepati -- 5 Ekim 2021; 8:59:10 >
  • telepati kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Bir de Powcan BK5409 jant alın, çok yakışır

Fiyat?

• 236.000 TL

aksesuarsız

aslında

ihtiyaç sıralamam

dodik

park sensörü

cam filmi

janta da bakayım o zaman

teşekkürler

Hayırlı olsun . Bende 1.3 TCe istiyordum ama park sitenin park yeri güvenilir olmadığı için alamadım. Kazasiz belasız güzel gunlerde binersiniz insallah

• şu arabanın 250 bin olmasına şaşıran bir tek ben miyim ?

• cornfield C kullanıcısına yanıt

250ye varsa öp de başına koy.

En boş donanım otomatiklere bile galericiler 260 yazmış. Full paketler 320

bu hurda da mı bayide yok . vay anasını be . şunu alacağına git 60 a temiz 206 al daha iyi yaa. çöp lan bu . bak bu dedim , araba bile demedim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.