Şimdi Ara

Makyajlı 2021 Dacia Duster Türkiye fiyatı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
19.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajlı 2021 Dacia Duster Türkiye fiyatı açıklandı

Haziran ayında örtüsü kaldırılan makyajlı 2021 Dacia Duster'ın Türkiye fiyat listesi nihayet belli oldu. Yenilenen Dacia Duster fiyatı lansmana özel listeyle 199.000 TL'den başlıyor. Yenilenen SUV'da EDC otomatik şanzıman seçeneği de mevcut.

2021 Dacia Duster özellikleriyle neler sunuyor?

Tanıtımda da belirttiğimiz gibi 2021 Dacia Duster'ın tasarımında oldukça küçük dokunuşlar mevcut. Ön ve arka farlardaki Y şekilli ışık imzası, ön panjurdaki 3 boyutlu kabartmalar, LED teknolojisine sahip sinyal lambaları ve kısa farlar yenilenen Duster'da dikkat çekiyor.

Ayrıca Bkz.Alman şirket Lada Niva'yı elektrikli araca dönüştürüyor

Yeni Duster'ın iç mekanda ise yeni döşemeler, koltuk başlıkları ve hareketli ön kol dayamanın yanı sıra yeni 8 inçlik dokunmatik ekranıyla iki farklı bilgi-eğlence sistemi seçeneği mevcut. Söz konusu sistemde USB ve Bluetooth özelliklerinin yanı sıra Apple CarPlay ve Android Auto desteği de bulunuyor.

Yenilenen Duster'ın tüm donanım seviyelerinde entegre yol bilgisayarı, otomatik uzun far etkinleştirme ve direksiyon simidinde aydınlatmalı kumandalara sahip hız sınırlandırma standart olarak sunulurken, donanım seviyesine bağlı olarak dijital ekranlı otomatik klima, ısıtmalı ön koltuklar, eller serbest kart sistemi, kör nokta uyarı sistemi, park asistanı, yokuş kalkış desteği, 4x4 versiyonlarda sunulan yokuş iniş desteği ve 360 derece kamera sistemi de yer alıyor.

Yenilenen SUV'un kaputu altında benzinli, dizel ve LPG'li motorlar sunulmaya devam ediyor. Bunun yanında artık şanzıman seçeneklerinde 6 vitesli manuelin yanı sıra 6 vitesli EDC otomatik şanzımanı da görmekteyiz.

Yeni 2021 Dacia Duster fiyat listesi şöyle:

Versiyon Fiyat Lansman fiyatı
    Comfort1.0 Turbo 90 bg 4x2 209.000 TL 199.000 TL
    Comfort ECO-G Turbo 100 bg 4x2 219.000 TL 209.000 TL
    Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 241.000 TL 229.900 TL
    Comfort 1.3 Turbo 150 bg 4x4 241.000 TL 229.900 TL
    Comfort 1.5 Blue dCi 115 bg 4x2 241.000 TL 229.900 TL
    Comfort 1.5 Blue dCi 115 bg 4x4 327.000 TL 259.900 TL
    Prestige 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 254.000 TL 241.900 TL
    Prestige Plus 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 262.000 TL 249.900 TL

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Makyajlı 2021 Dacia Duster tanıtıldı! Otomatik şanzıman da listede

• Eskiden olsa yorumlar bu arabaya teneke çöp alınmaz yol tutuşu berbat ses alıyor vs vs yazılırdı. Elhamdülillah ülkemiz o kadar gelişti ki dün ki nereden nereye geldik haberinde de gördük geliştiğimizi.
    Şimdi geçmişin teneke denildiği araba bizler için ulaşılması güç kocaman bir lüks haline gelmiş.
    Ve biz ekonomik olarak çok gelişmişiz he ? Yersen.

ne yazık ki ülkenin araba piyasası malum çoğu bayi yok çekiyor. Ben 1.5 dci Edc kullanan biri olarak yorum yapayım artı eksi yönlerini beğenen alır beğenmeyen almaz.

negatif yönleri

-aracın ncap sonuçları malum yüksek hızlarda özellikle bu ciddi bir sorun.

-ses yalıtımı özellikle rüzgar sesini 100 den sonra çok alıyor.

-son hız düşük örneğin benim araç 150 den sonra tekerlerkler alt takım -titremeye başlıyor gitme diyor.

-malzeme kalitesi seat İbiza vardı eski kasa ona yakın diyebilirim.

-Yumuşak süspansiyon(araç virajlarda yatıyor)

pozitif yönleri

-araç yerden yüksek ve benimki 2 çeker olmasına rağmen çoğu suv girmediği yola rahat rahat girer.

• bagaj çok geniş arka oturma alanı rahat
    • Mais aracın arkasında duruyor (benim 10.000 km kavrama garantiden değişti)
    • Benimki beyaz ve şantiye aracı gibi olduğu için trafikte kimse yaklaşmıyor.

-yumuşak süspansiyon(konfor sağlıyor) ve esp zamanında devreye giriyor. Örneğin Polo ile büyükçekmece rampasında arkadan kayma sonucu bariyere yapışacakken Allah korudu ve biraz da tecrübeyle yırttım. Ancak Duster bunu yaşatmadı hiç esp çok kararlı.

Ben qashai 150-155 civarındayken 107 ye almıştım. Açıkçası Qashai ve KadjaR ile çok çok farklı olacağını düşünmüyorum. Kullanılan parçaların yüzde 50 den fazlası renault. Örneğin Motor,şanzıman , cam , vites topuzu,klima ünitesi, göstergeler..vb.

paranız yetiyorsa Tiguan Life yada Hyundai Tuscon tabi ki de iyi bir tercih olacaktır. Ya da tek çocuk varsa Kamiq bulabiliyorsanız Kamiq bakın. Duster ı aile ile kullanımda hızı aklınızdan çıkarmak en iyisi.

Bu değerlendirmeyi yaklaşık 300 bin km tecrübeye dayanarak yazdım.

önceden kullandığım araçlar: Toyota yaris, Hyundai Getz,Golf 6, A3 Sedan , Seat Ibiza, Dacia Sandero

şu an ailemde veya yakın çevremdeki araçlar: Ford Ranger, Vw Polo (yeni kasa)

umarım faydalı olmuştur.

Duster'ı Türkiye'ye ilk geldiğinde almıştık, o zamanlar çok ucuzdu. (fiyatını tam hatırlamıyorum) Araba bildiğin teneke, motoru güçsüz (75 beygir diye hatırlıyorum), nispeten az yakıyor, içinin her tarafı plastik, konfor yok, sizi A noktasından B noktasına götürüyor o kadar. Bununla şehirlerarası yola çıkmayın derim; İthal Şahin gibi bir şey. Şimdi bu arabayı bize lüks araçmış gibi pazarlamalarına acı acı gülüyorum. Adeta bir Afrika ülkesi olmuşuz. Eğer "Peki şu anda bunu alabilecek paran var mı?" derseniz, o da yok.

• Galericiler buna sevindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba normalde 11.990,00 €

Aylık 89 EURO taksitle satılıyor :)

Malum kafanın hesabıyla bile yapsan yine de 199 bin lira etmiyor :)

• Vay be 12 bin euro araca 8000 euro devlete veriliyor. 8000 euro Türkiye'de 3 yılda ancak kazanılıyor. Kölelik bunun adı. Aylık binlerce dolar geliri olmayan araç almamalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2012 yılında 39 bine almıştım sıfırını, 9 yılda 5x negatif yapmış paramız

• 4x4 sıfır km bir araç isteyenler için Türkiye'de daha mantıklı seçenek yok.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    access donanım yok tr'de. prestij otomatik avrupa'da 20 bin euro,bizde 240 bin lira.
    stepway comfort eco-g 13.5 bin euro, bizde 191 bin lira. stepwayden ucuza girmiş ama dacia gene de yüksek oran hesaplıyor.
    ötv düzenleme sonrası 208 gt'ye zam yapıp 320 bine çıkaran peugeot bile daha iyi tl/euro oranı sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 25 Ağustos 2021; 10:41:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası şu anki araç piyasasında bu fiyata çok mantıklı bir seçenek...

• mantıklı duruyor 1.3 150bg motoru oto vitesi ve dolu paketiyle o fiyatta daha mantıklı bir araç var mı bilmiyorum...

• fiyatlar bu piyasada iyi duruyor

birde kapı kollarını ve klima havalandırma ızgaralarını değiştirseler daha bi arabaya benzeyecek.

• Şu digital panelin neden en üstte olması gerektiğini hala anlamayanlar var.

• 2011 Ağustos ayında 1.5 dci 4x4 deri döşeme hariç fuul 48.0000 tlye aldım ve hala kullanıyorum. 196.000 km oldu bir sorun çıkarmadan kullanıyorum. 4X4 dizel bu fiyata başka yok olanda 2 duster parası... keşke prestige donanımla olsaydı 4x4ler, oda üst dilime girer bizim saçma vergi sistemimizle ve 320.000 den aşağı olmaz. Bizim coğrafyaya çok uygun yerden yüksek 4x4 var, isteyene otomatik vites var, her yerde anlayanı, parçası var. Olumsuz yanı konfor, yalıtım bir de nispeten güvenlik(ENCAP de sürücü korumada fena sayılmaz %73)

Kısmet olursa makyajlı kasayı almayı düşünüyorum yine.

• Fiyatları açıklamışlar ama sitede doğru düzgün donanım listesi veya broşür yok. Fiyat listesindeki opsiyonlardan anladığım kadarıyla Prestige diye sattıkları pakette yurtdışındaki Prestige pakette olan hiçbir şey yok. Türkiye'de ona Prestige Plus demişler... O halde acaba Comfort ile Prestige arasındaki fark ne? Bir donanım listesi yapsalar da görsek...

• Dizel otomatik seçeneği yok mu?

• Hala çirkin.

• Eskiden olsa yorumlar bu arabaya teneke çöp alınmaz yol tutuşu berbat ses alıyor vs vs yazılırdı. Elhamdülillah ülkemiz o kadar gelişti ki dün ki nereden nereye geldik haberinde de gördük geliştiğimizi.
    Şimdi geçmişin teneke denildiği araba bizler için ulaşılması güç kocaman bir lüks haline gelmiş.
    Ve biz ekonomik olarak çok gelişmişiz he ? Yersen.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Ben bunu kendi sitesinde gördüm ama…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buna vereceğim paraya köylerdeki amcalarımdan 2009 öncesi Ford Connect alırım

Aldığım para kadar da harcama yapar, her şeyini ama her şeyini değiştiririm.

Üstüne daha bir 80-100 bin daha artar

Üstüne bunun gittiği her yere de gider

Ya da ben aşırı fakir ruhluyum ve 100 sene öncesinin teknolojisini bu fiyatlara almaktan iğreniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 25 Ağustos 2021; 12:45:25 >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Ee tamam işte hocam fiyatlar normal?
    Bir adet kendine bir adet Reis-i Cumhur’a alıyorsun
    12k€+12k€=24.000€
    1€=10₺ yani 240.000₺ yapıyor araç.
    Ben bi anormallik göremedim fiyatlar normal alana satana hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodyTravers -- 25 Ağustos 2021; 12:43:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatına göre iyi araba
    ötv düşse 150bin olsa süper olurdu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.