|
Makyajlı 2021 Seat Ibiza'nın Türkiye fiyatı belli oldu
-
-
130 bini görünce bi an gözüm açıldı. Meğer net fiyatmış 🚬
-
Fr parasına ibiza :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Plastik kokusu genzimi yakti ekrandan.
Vag dacia si neticede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence bu devirde gayet güzel fiyat. motorun beygir gücü de gayet iyi dsg nin performansıyla birleşince. tek sıkıntı geri görüş kamerası olmaması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 29 Temmuz 2021; 21:38:19 > -
3 yıl önceydi işte kanka o fiyat :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geri görüş kamerasını geçtim iç kapı açma kolları ön tarafta kaplamalı arka tarafta siyah plastik.quote:
Orijinalden alıntı: Meticulousbence bu devirde gayet güzel fiyat. motorun beygir gücü de gayet iyi dsg nin performansıyla birleşince. tek sıkıntı geri görüş kamerası olmaması.
Adamlar bilerek 231 bin TL yapıyorlar. %2 Zam gelse hemen üst vergi dilimine geçiyor. Ve fiyatı 280-300 bin oluyor.
Asgari ücretle çalışanlara hayırlı olsun. Hayatları boyunca Ancak bu arabayı alabilirler ??????
-
keşke TR yönetilen bir yer olsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
Geri görüş kamerasını geçtim iç kapı açma kolları ön tarafta kaplamalı arka tarafta siyah plastik.
Alıntıları Gösterne bekliyon ki hocam bu araç vw nin alt markası olan seatın b segment aracı. c-segmentteki kaliteli detayları beklemek yanlış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 29 Temmuz 2021; 21:55:55 > -
Seatın böyle arabası mı varmış hiç görmedim
Geçen sene yeni Leon un çıkış fiyatına şimdi ibiza veriyorlar
-
Performans olarak geriye gitmiş. Fabia, ibiza 1.0 dsg ler 9.4, 9.9saniye falandı hızlanması, 10.3 diyor. 110hp 200nm torkla daha iyi olmalıydı.
Doviz kuruyla carptiktan sonra cikan fiyatin ustunu hak etmeyen bi araba olmus bence. Bu gidisle eski swift alip turbo takacagim.
-
Fiyat inanılmaz yüksek ya
Ulan asgari ücret senelik 36 bin lira bile değil kim biniyor bu arabalara be kardeşim ne yapiyorsunuz uyusturucu mu satiyorsunuz bunlari almak icin
2018 Senesi Haziran ayında 0 km 1.0 tsi style donanımı tam tamına 64.600 tl vererek satınalmıştım.
3 yılda ülkenin nerden nereye getirildiğini iyi görün diye yazdım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: commandxPerformans olarak geriye gitmiş. Fabia, ibiza 1.0 dsg ler 9.4, 9.9saniye falandı hızlanması, 10.3 diyor. 110hp 200nm torkla daha iyi olmalıydı.
max 1 sn fark var. onun da pek bir önemi yok b segment araçlarda.
-
2013 otomatik style ibiza 37,500 tl idi. Ne arabaydı beee...Kaeşke 5 -6 tane alsaymışız. 231 bin nedir yaa. Ülkeyi ne hale getirdiler.
-
Ben burda şahsım adına şahlanan bir ülke görüyorum.
Seneye şahlanma devam etmesi için 350k olması dileğiyle
Seneye şahlanma devam etmesi için 350k olması dileğiyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Geçen sene yeni Leon un çıkış fiyatına şimdi ibiza veriyorlar
|
2018 Senesi Haziran ayında 0 km 1.0 tsi style donanımı tam tamına 64.600 tl vererek satınalmıştım. 3 yılda ülkenin nerden nereye getirildiğini iyi görün diye yazdım. |
Fiyat inanılmaz yüksek ya
Ulan asgari ücret senelik 36 bin lira bile değil kim biniyor bu arabalara be kardeşim ne yapiyorsunuz uyusturucu mu satiyorsunuz bunlari almak icin |
keşke TR yönetilen bir yer olsa. |
Seneye şahlanma devam etmesi için 350k olması dileğiyle |
Belli ki kazancın yerinde, yoksa bu kadar uzun ve boş konuşamazdın. |
Seneye şahlanma devam etmesi için 350k olması dileğiyle |
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet gizleme
- instagram hdr kapatma
- whatsapp aero
- gif yapma
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X