Şimdi Ara

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle karşınızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

Bu makyaj ne olmasını bekliyorsun?

kasa değişimlerinide biliyoruz hep aynı buzdolabı tasarım geçiniz ...

• makyaj operasyonu standartlarına göre fazla bile değiştirmişler. farlar tamamen yeni mesela. makyajlanırken normalde farların iç desenleri değişir dış formları aynı kalır. Ağzı olan konuşuyor işte 10 satır yazı yazmışsın. boş olduğunu anlamamız için tek satır da yeterdi ne zahmet ettin.

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle karşınızda
    Makyajlı 2021 Volkswagen Polo, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle karşınızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 22 Nisan 2021; 1:52:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Move to Seat Ibiza :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Makyajlı??? Yenilenen tasarım???

Are you passing ''billur'' with me??

• Arkalar hala kampana mı bana mı öyle geldi Makyajlı 2021 Volkswagen Polo, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle karşınızda 

• İyice seat ibizaya benzemiş. Bence önceki hali daha özgündü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

fabrikada araçlarına nexen diye 2. sınıf lastik takıyor bu vw  

Ben de takintiliyim bu konuya.
    Clio 5 e Reno Conti P. Contact 6 takmis. Benim 2020 Clioda Bridgestone nin eco serisi vardi

Kalite markanin uygun yollu lastigi neyse de 2. Sinif lastik takmak nedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her VW haberi en popülere giriyor ve sonra da kavga çıkıyor.

VAG grubu derli toplu, çoğu kutucuğu işaretleyen araçlar yapıyor. Ergenken ben de ruhsuz bulurdum, gençlik ateşine ayak uydurmuyor evet. Ama unutmayın ki araç alanların yaş ortalaması ergen seviyesine maalesef hiçbir zaman inmedi. Keşke inseydi de pazarda farklı bir renk olsaydı. Şu şartlarda polo çok satmaya devam edecek. Bu arada ergen kelimesine alınmayın ergen demek duygusal ve aptal demek değil. Ben kelime manasıyla kullandım laf atma amacım yok.

Belki VWden sıkılan uyuz olan kitleye PSA grubu ferahlık getirir. Onlar da hem güzel hem de heyecanlı arabalar yapmaya başladılar. Sağlam bir VAG-Stellantis rekabeti çok güzel olur. Gerçi Toyota da güzel araba yapmaya başladı. Mazda bizi sallamıyor. Renault-Nissan grubu ilgimi çekmiyor. Ford bir tarafı iyi yapıp bir tarafı batırma ustası bu pahalılıkta kimse maceraya gelmez. Önümüzdeki dönemde 3 dev kapışacak gibi duruyor.

Poloya dönecek olursak umarım 1.6TDI yeniden gelir DSG ile tadından yenmiyor.

• çok güzel

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Hep aynı şeyler, tasarım odaklı çalışıyor aklınız bütün sosyal medya da aynı bu markanın tasarımları sade geleneksel yoksa onlarda biliyor sizin istediğiniz uçuk kaçık tasarım yapmayı sizin görmediğiniz teknoloji, altyapı, şasi değişiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Polo değilde golfe daha çok benzemiş

• Golfe göre daha makyajlı olmuş. Birde şu çekmeli el freni ne zaman kalkacak şu arabalardan çok merak ediyorum.

• Küçük bir golf olmuş beğendim açıkçası fakat o el freni hiç olmamış hala mekanik var golf jetta passat tiguan bu araçların hepsinde elektronik poloda da beklerdim açıkçası...

• çok sıkıcı ve sıradan hiç bir heyecan yok şu vw de

clio 5 ve 208 yer bunu

• Hoş geldin mini golf Makyajlı 2021 Volkswagen Polo, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle karşınızda Makyajlı 2021 Volkswagen Polo, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle karşınızda 

• Forumda hakkaten buyuk vw dusmanligi var ya

Bence makyaja gore buyuk bi degisim olmus. Farlar falan fazla bile olmus bence. Poloya su yeni direksiyonun gelmesini istiyordum artik eski kalmisti direksiyonu. Onu da getirmisler mis gibi olmus iste daha ne istiyosunuz anlamadim

Hatta farlar degismese daha iyi olurmus bence yeni kasa gibi olmus boyle. Makyajsiz polom olsa uzulurdum fark buyuk diye.

Edit: arka farlarini mobilde gorememistim internetten baktim simdi. Bambaska olmus. Makyaksiz polom olsa cok uzulurdum. Baya yeni kasa olmus bu ama arka far bence eskisi daha guzeldi. Tatlı duruyordu. Sevmedim yeni far tasarimini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinoco mavisi -- 22 Nisan 2021; 13:34:12 >

• Vw Golf 8 Mini edition
  • Ne bekliyorsunuz, klâsik vw işte. Çağdaş, modern çizgiler, sade, düz her kesime, özellikle arabadan anlamayan kadın kesimine hitap eden tasarım. Mankyajsizin arkası bence de daha güzel.

Çok övülen 208 gördüm, hoşuma gitmedi araba. Lansman fotolarında falan sıradışı duruyordu ama gerçekte o kadar iddialı değil.

Vw bazı markaların onemsemedigi tampon altı, marspiyel vs detaylara dikkat ediyor, bu yüzden daha elit duruyor diğer markalara göre. Arkadan bakınca egzos, amortisör görünmüyor. Daha oturaklı duruyor.

• Bi jetta değil..Makyajlı 2021 Volkswagen Polo, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle karşınızda 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.