Şimdi Ara

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle karşınızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rakipler artık çok güçlü ve bana göre daha başarılı.VW in eski cazibesi kalmadı.En büyük avantajı şanzıman, motor çeşitliliği ve teknolojisiydi artık 8 ileri Eat8 ler vb ürünlere sahip rakipleri var.İşi zor.

• ne kadarmış fiyatı 500bin mi?
  • haberelectro kullanıcısına yanıt

Vosvosu taparcasına savunucam diye sıklıkla rezil kepaze olduğunuzun farkında değilsiniz. Acil bir şekilde eğreti ve çarpık zihniyetinizden sıyrılmanız dileğiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa bir poloyu beğendim, güzel olmuş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

kasa değişimlerinide biliyoruz hep aynı buzdolabı tasarım geçiniz ...

Alıntıları Göster

kardeşim ben beğenmedim zorlamı ? Sen beğendiysen al hayırlı olsun benim için kalite güvenlik olarak tasarım önemli vw nin arteon haricinde hiçbir tasarımını beğenmiyorum.Şu aracın beyaz renkli trendline paketini bir düşün dolusu şu resimdeki gibi albenisiz ise kim bilir plastik jant kaoaklı boş modeli bildiğin vestel no frost buzdolabı gibi duracak.B segmentinde bence tasarım olarak en geride geliyor.

• el freni kampanadan dolayı sanırım. kampana olup elektromekanik sistem kullanan üretici var mı?

• El Fuego kullanıcısına yanıt

boş konuşmuyorum ben rezil kepaze ediyorum tam tersi. Şu yazıyı yazarken hiç mi okumadın git doktora görün.

• Dsg olanı %50 ötv den alabilir miyiz

• el freni ve vites topuzunun çirkinliği

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.