istanbul trafiğine gir, sağ şeritte dörtlü yakıp bekleyen en az 4 tucson sayarsın. |
Makyajlı C5 AİRCROSS'tan İlk Fotoğraflar (2. sayfa)
-
-
Elbette yazacağım.arkadaşımın yaşadığı tecrübeyi forum üyelerine aktaracağım ki bilsinler.bu benim üye sorumluluğum. C5 e kötü demiyorum ,tipi güzel fakat kalitede sıkıntılar var diyorum.her markada sıkıntılar vardır zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut kasa poğaça ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristasıistanbul trafiğine gir, sağ şeritte dörtlü yakıp bekleyen en az 4 tucson sayarsın.
İstanbul'da yaşayıp çift kavrama hele de kuru tip çift kavrama şanzıman almak pek akıl kârı değil. Şuan küçük şehirde yaşıyorum. 1.3 benzinli çift kavrama Qashqai ile şehiriçi 6.5 litre yakıyorum. İstanbul'dan sonra şaka gibi:) ışıklar harici durmak yok yola devam. Hiç şanzıman uyarısı almadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristasıistanbul trafiğine gir, sağ şeritte dörtlü yakıp bekleyen en az 4 tucson sayarsın.
Aynen kardeşim dediğinden aynen. Gelmiş yine liseli citroen trollü 😂😂😂 Arabayı gölgeye park et de boya atmasın dikkat et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 23 Temmuz 2021; 12:5:48 >
Tasarımdan zerre anlamadığına yemin ederim
Sende dağa çıkarken dikkat et arabayı p konumda terk etmek zorunda kalma.
Eşeğe altın semer de taksan eşek esektir! Citroen dandik bir marka , ne kadar modern tasarıma sahip olsada bu gerçek değişmez.
Tamam dur yemin etme
Poğaça demiştim dimi
Zeytinli açma ile joker hakkımı kullanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri KristasıSende dağa çıkarken dikkat et arabayı p konumda terk etmek zorunda kalma.
Asfalt suvuyla dağa çıkmak wjfkedjwjej argümanlara gel ya 😂😂😂
quote:
Orijinalden alıntı: büdünün kaşışu fransız çöplerini ovv yeee donanım diye abartıyolar. adamlar daha boyasını düzgün atamıyor. boyası atar, kuş pisliği ile boya kalkar vs. vs.
Adamlar daha doğru düzgün şanzıman yapamıyor. Devam edin zırvalamaya.
-
Makyajı ondan yapmışlardır zaten. Gerisi hikayequote:
Orijinalden alıntı: Sierre34
Tavan boyasını bu sefer düzgün atsalar bari.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine pejodan iyi bence
Tavan boyası haricinde bir sıkıntı paylasilmiyor
3008 de hergun bir problem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X